DarkTemplar Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Každým druhým prestigom sa ti pridáva 1 free class ;) tzn - v prvom prestigy máš 6 class , v tretom prestigy 7 class atď .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek0112 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Ahoj, Koupim hru Call of Duty Modern Warfare 2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodie072 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Kdo poradí jak na specialku na benzínce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Doufám, že oba mluvíme o tom samym ... Special OPS, bráníš barák v takovym centru, jestli se tomu tak dá říkat, 5 vln, vrtulníky ... ? Udělal jsem to s kámošem ve splitu na veterána. Zakempili jsme se v prvním baráku na západ od benzíky, je tam v baráku Centry Gun a jeden je hned jak začínáš, takže zalíst s nim do baráku a CG vrazit hned před hlavní vchod (+ vhodně nacpat miny) - ten druhej jsem dal až na poslední vlnu. Já jsem byl v hlavních dveřích s brokárnou a snipem (ze začátku z dálky a potom "na tělo", nejsem žádnej velkej skiller, chodil mě oživovat), kámoš byl uplně vzadu a hlídal zadní dveře + vrtulníky a další ty technický kramy :D. Jestli hraješ sám, tak to asi nedáš, jediný řešení je kempit s minama a centry gunem v bráku s jednim vchodem, ale takový místo jsem na tý mapě nenašel ... GL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodie072 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Je to special ops charlie:Homeland security má to 5vln,20,30 s pomocí predatoru,35+vrtulník, 40+BVP atady jsem skoncil hraju to sám taky jsem se zakempil nakonec mě dostali oslnovacim granatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Tak už mám dohráno.......hra je to opravdu špičková:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Slyšel jsem něco že až budu mít level 70 tak se me to bude na neco ptát kvůli prestigem a kdyz na to odpovím špatně že mi to něco vymaže?Pomožte pls mam to za par ted mam level 67 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 7 Slyšel jsem něco že až budu mít level 70 tak se me to bude na neco ptát kvůli prestigem a kdyz na to odpovím špatně že mi to něco vymaže?Pomožte pls mam to za par ted mam level 67 Jen se tě to zeptá, zda chceš vstoupit do Prestige, nebo ne. Když dáš ne, tak můžeš hrát za 70lvl a pak kdykoliv vejít do Prestige. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodie072 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 mě se to všechno vymazalo a začínal jsem uplně od začátku žádný zbraně,perky nic všechno si musím vybojovat kolik má prestige urovní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Keď vstúpiš do Prestige , tak ideš ako keby od jednotky , akurát máš pri nicku také logo .. Prestigov je 10 a každý ma 70LVLov .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Jupí zejtra Stimulus Package myslíte že to půjde na pěti konzolích?Jestli jo měl bych zájem o slot! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodie072 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 mám taky zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuCháč_cz Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Já ty mapy dnes koupím těším se jako malej :D Mám prestige 6 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Tak mi pak napiš mám zájem o ten slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Tak stimulus není špatnej vubec, ale jak ty mapy člověk nezná tak to KD ratio neni moc dobrý:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Btw. teď jsem se po dlouhý době vrátil k COD (jsem přecejenom víc přes ty battlefieldy) tak neamam moc s kym hrát protože lidi co hráli předtim se na to vysrali. Kdo by chtěl na PS3 zahrát tak napiště PM nebo si přidejte Lombax122. Jestli ale používáš one man army s noobtubou a danger closem ani se neobtěžuj:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Btw. teď jsem se po dlouhý době vrátil k COD (jsem přecejenom víc přes ty battlefieldy) tak neamam moc s kym hrát protože lidi co hráli předtim se na to vysrali. Kdo by chtěl na PS3 zahrát tak napiště PM nebo si přidejte Lombax122. Jestli ale používáš one man army s noobtubou a danger closem ani se neobtěžuj:D .....nebo light weight, marathon, commando a nozicek...to je podobnej pripad ...budu hrat pristi tejden kdyztak te pak pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 koupil jsem jeden slot na mappack a nemohu to nějak rozchodit, mappack mám nainstalován a v menu COD vidím jen že jsou nově na ps store ke stažení mapy. Dělám něco špatně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Snad to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Je to tak, ale aspoň nějak hraje ten člověk, to nic nemění na tom samozřejmě, že něčim čim nepotřebuje vubec skill ti skazí killstreak... Nebo Sednout do rohu s Danger closem, RPG a zbraní s blingem (heartbeat a noobtube). Proto hodně hraju ten Battlefield, COD dokáže být frustrující jakmile nehraješ s partou lidí co znáš:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 takze jako kdyz jsem si koupil pack na us store tak mam smulu???? zadny new mapy tam nemam... co s tim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Jestli mas evropsky COD MW2 a americky mapy tak mas smulu a koupil jsi to zbytecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 vymr*dany amici... zas musi mit neco jinak... to je super, takze prachy v trapu a nic z toho... ani jsem nikde nic necetl ze mapy z us store nepujdou :-( no nic.. koupim je holt v eu store... kdo by chtel slot, tak napiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodie072 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 mám zájem dej pak vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 To není amíkama, to jseš jenom vůl trochu, že sis nepočkal na EU, u žádný hry z americkýho PS storu nejedou addony pokud to neni americká verze:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.