Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 419
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
mozna budes muset konvertovat jak ja sysconf_plugin a sysconf_plugin_fg jinak neni problem recomplimovany rco uz jsou takze staci extrahovat a vlozit do toho recomplimovanho rco ..... jinak ten custom neni 3.51mp33 ale 3.51 m33 :D

ok díky to mi stačí:bash:

myslim ze na 351 ne vykasli se na to a di na 340 ;)

na 340 sem moh jít už před pár měsícema a nešel jsem jen proto, že to pro mě nemá nic novýho a teď, když už sem rozhodnutej se někam hnout, tak pojdu na ten nejnovější

Odesláno

tak jsem updatoval na 3.51 M(p)33 a zkonvertoval si ty ikony - jenže - když jsem to udělal z topmenu_plugin.rco, kterej sem měl na 303oec, tak to vůbec nešlo - ikon se ukázalo jen pár a bylo to vůbec divný, tak jsem si sehnal ty ikony do 340oea a překonvertoval .... výsledek je lepší - funguje vše kromě ikon pod sekcí network (browser, rss atd.) ... jsou tam jen bílý čtverce ...

any ideas?

edit: ještě sem se chtěl zeptat, jestli někdo nemá dekryptovaný paf.prx pro 3.51 .... jeden pafík sem stáhnul, ale nejede mi, tak jestli nemá někdo nějakej funkční, muchos gracias

Odesláno
1.problem: stahni si tendle convertor vloz tam topmenu a dej 2 Clicks to Upgrade All.bat a pak uz jenom nakopiruj do flashe

http://www.edisk.cz/stahni/19442/UpgradeRCO351.zip_1.09MB.html

2.problem: moment skusim najit spravnej paf.prx

díky, tak jsem zkusil convertovat topmenu přes tenhle prográmek ..... a je to více méně stejný ... ale jistej pokrok tu je - ukázala se ikonka LocationFree Playeru :lol: tak ještě nějak doladit ten zbytekikonek pod NETWORK a je to:bash:

ad2: to by bylo super ... sem zkoušel i decryptovat svůj zakódovanej paf.prx nejnovějšim prx decryptorem, ale stejně nic:cry:

edit: tak jsem zjistil, že to je problém ai těch ikon ... škoda :cry: ... sem teď zkusil zconvertovat jiný ikony a u nich to běží v poho ...

nemá někdo ikony black_rhizura ve formátu 3.51 ??

edit2: tak ten problém s ikonama sem vyřešil pomocí qj.net fóra ... bylo to tim, že 01-12.bmp byl moc velkej nebo co...

ještě bych potřeboval ten paf.prx pro 3.51

Odesláno
Už sem si napsal místo network update Reboot:D díky myschoo, další super tut

a mohl by jsi prosim rici jak? Zjistil jsem zde pouze jak na nazvy, ikony etc.. ale tohle ne.. A hooodne by se mi to hodilo.. do te doby nez zmenim ikonku net update, tak radsi nikomu PSP nepujcuji :D .. diky vsem predem co sem hodi nejakej navod/link na navod!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu