*Dave* Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 je to nazacatku nakej 2.50 fw dump co ja vim co to je... :D alejako uz vim jak to zmenit, ale neukazuje se ti tam to co sem tam napsal... :):( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 hele jestli máš 3.40 oe-a tak stáhni 340 dupm http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/recompiled_340_RCO.rar pokud máš 3.51 m33 tak dump na 3.51 někde sem ho tady taky viděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 diky diky mam 340, ale kdyz ja to nahradim tim svim textemv obr tak se mi tam ten text neukazuje a to me se*e :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 tak ten obrázek s textem máš v blbým rozlišení nebo blbý bitový hloubce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 no a jak to teda ma byl ukladam to v tom bmp, a na vyber tam je 16, 24,32 bitu bo tak nejak :roll: jinak teda nvm a rco editor mi neveme jinej nez 32... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 musí mít 256 barev :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 omg to je blbost :D :roll: skryn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 normálně to ulož třeba v 32 bit a pak v malování to ulož jako 256 barev ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 to me nenapadlo zkusim to diky.... aaaaaa hip hip :dozey: :D 8) uz to de v PS sem to musel ulozit jako jpeg a pak v malovani 256... bla bla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 asi to tady už někde bude, ale sem línej hledat - chci upgradovat na 3.51 MP33 a teďka mam 3.03oec, kde mam upravený xmb - moje otázka: budou mi fungovat ty rco, co mam upravený(na 303oec) i na 351mp33?? nepočítám topmenu_plugin - vim, že budu muset překonvertovat(nebo co) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 myslim ze na 351 ne vykasli se na to a di na 340 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 mozna budes muset konvertovat jak ja sysconf_plugin a sysconf_plugin_fg jinak neni problem recomplimovany rco uz jsou takze staci extrahovat a vlozit do toho recomplimovanho rco ..... jinak ten custom neni 3.51mp33 ale 3.51 m33 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 mozna budes muset konvertovat jak ja sysconf_plugin a sysconf_plugin_fg jinak neni problem recomplimovany rco uz jsou takze staci extrahovat a vlozit do toho recomplimovanho rco ..... jinak ten custom neni 3.51mp33 ale 3.51 m33 :D ok díky to mi stačí:bash: myslim ze na 351 ne vykasli se na to a di na 340 ;) na 340 sem moh jít už před pár měsícema a nešel jsem jen proto, že to pro mě nemá nic novýho a teď, když už sem rozhodnutej se někam hnout, tak pojdu na ten nejnovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 tak jsem updatoval na 3.51 M(p)33 a zkonvertoval si ty ikony - jenže - když jsem to udělal z topmenu_plugin.rco, kterej sem měl na 303oec, tak to vůbec nešlo - ikon se ukázalo jen pár a bylo to vůbec divný, tak jsem si sehnal ty ikony do 340oea a překonvertoval .... výsledek je lepší - funguje vše kromě ikon pod sekcí network (browser, rss atd.) ... jsou tam jen bílý čtverce ... any ideas? edit: ještě sem se chtěl zeptat, jestli někdo nemá dekryptovaný paf.prx pro 3.51 .... jeden pafík sem stáhnul, ale nejede mi, tak jestli nemá někdo nějakej funkční, muchos gracias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 1.problem: stahni si tendle convertor vloz tam topmenu a dej 2 Clicks to Upgrade All.bat a pak uz jenom nakopiruj do flashe http://www.edisk.cz/stahni/19442/UpgradeRCO351.zip_1.09MB.html 2.problem: moment skusim najit spravnej paf.prx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 1.problem: stahni si tendle convertor vloz tam topmenu a dej 2 Clicks to Upgrade All.bat a pak uz jenom nakopiruj do flashehttp://www.edisk.cz/stahni/19442/UpgradeRCO351.zip_1.09MB.html 2.problem: moment skusim najit spravnej paf.prx díky, tak jsem zkusil convertovat topmenu přes tenhle prográmek ..... a je to více méně stejný ... ale jistej pokrok tu je - ukázala se ikonka LocationFree Playeru :lol: tak ještě nějak doladit ten zbytekikonek pod NETWORK a je to:bash: ad2: to by bylo super ... sem zkoušel i decryptovat svůj zakódovanej paf.prx nejnovějšim prx decryptorem, ale stejně nic:cry: edit: tak jsem zjistil, že to je problém ai těch ikon ... škoda :cry: ... sem teď zkusil zconvertovat jiný ikony a u nich to běží v poho ... nemá někdo ikony black_rhizura ve formátu 3.51 ?? edit2: tak ten problém s ikonama sem vyřešil pomocí qj.net fóra ... bylo to tim, že 01-12.bmp byl moc velkej nebo co... ještě bych potřeboval ten paf.prx pro 3.51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 skus tendle: http://www.edisk.cz/stahni/07828/paf.rar_655.02KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 skus tendle:http://www.edisk.cz/stahni/07828/paf.rar_655.02KB.html nefugnuje ... ale díky btw. možná bude chyba v tom, že sem pro uvolnění místa vymazal obsah flash0:/DIC/ .... jak jinak uvolnit místo pro dec paf.prx?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 eskimo: pod prosimte na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 muzese xmb moding udelat brick? nebo jen semi brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 muzese xmb moding udelat brick? nebo jen semi brick? no co ja vim tak jenom semibrick, ale ruku do vohne bych za to nedal... ale pise to myschoo na prvni strance, tak mu asi verme :)ale treba myslel jen u modifikace naky casti, podle me kdyz proste smazes komplet f0 a odbackujes to v recovery, tak ses v pr:censored:li... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 muzese xmb moding udelat brick? nebo jen semi brick? hh tak to co ja delam tak mam sami semibricky jestre ze mam zalohu PSP, bych byl v .... :-X :D ale zatim de v poho all... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Už sem si napsal místo network update Reboot:D díky myschoo, další super tut a mohl by jsi prosim rici jak? Zjistil jsem zde pouze jak na nazvy, ikony etc.. ale tohle ne.. A hooodne by se mi to hodilo.. do te doby nez zmenim ikonku net update, tak radsi nikomu PSP nepujcuji :D .. diky vsem predem co sem hodi nejakej navod/link na navod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 souhlasim taky se v tom hrabu, ale nemuzu na to prijit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 ja se taky pridavam k prosbam jak na reboot misto network updatu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.