myschoo Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 jop nemusis nic konvertovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Jo jeste srry asi je to lamersky dotaz ale u toho navodu konvertovani 3.40 ikon do PSP tak kdyz uz mam vsechno hotove ktery topmenu.rco muzu flashnout do PSP? ja tam mam prave 3 :D Jeden ktery jsem pouzil z 3.03oe-c Druhy vedle slozky oprava Treti vedle slozky oprava s priponou bak :D Bych tipl ze asi ten druhy ale pro jistotu se ptam... thx EDIT: bych ho tam prave aj dal ale on ma 92kb pricemz original 250kb a to je divne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 bak je backup povodneho... a to 2. mi pripada nejake male...si si isty ze si isiel spraven podla navodu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 ja mam problem v tom, ze kdyz si do psp s fm 3.40OE flashnu pozadi v rozliseni 480x272 a topmenu_plugin.rco upraveny pro 3.40/3.30, tak se mi v XMB (jenom) v sloupci network zobrazi misto subikonek bud bily staticky ctverec a nebo maly pulsujici obdelnik... nepodarilo se mi prijit na to, cim to je.. u nizsiho rozliseni pozadi je vsechno v poho(ale o proste neni ono). Kdyz do psp zkusim naflashovat jiny topmenu_plugin treba z nejakeho theme pro 3.40OE dela to uplne to same... mel jste uz nekdo s 3.40OE podobny problem? ...pls help, vypada to osklive :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 west: dela mi to uplne to same... :-/ a taky me to dost stve musis dat restore default settings ale pak tam stejne nebudes mit pozadi... premyslim o prejiti zas naz5 3.03 OE-C ale newim 2 myschoo: Jo delal sem to naprosto presne ale vysla mi takova zhovad*** :D nezkusil by mi to nekde pls predelat? tady davam menu z 3.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 west: dela mi to uplne to same... :-/ a taky me to dost stve musis dat restore default settings ale pak tam stejne nebudes mit pozadi...premyslim o prejiti zas naz5 3.03 OE-C ale newim 2 myschoo: Jo delal sem to naprosto presne ale vysla mi takova zhovad*** :D nezkusil by mi to nekde pls predelat? tady davam menu z 3.03 skoda, ja si chtel udelat vizualizaci ale to asi taky jumpnu zpatky na 3.03oe-c ...a nebo se budu muset uskromnit s mensim pozadim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 tak som to prerobil a ma to rovnako kB... no skus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 no prave:D sem si myslel ze sem neudelal chybu... a nevi nekdo v cem by mohla byt chyba? EDIT: Takze to jede v klidu thx za pomoc :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 malcolm: mas icq? ak ano tak 224212929 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 malcolme to pozadi musi byt v o trosku mensim rozliseni, ja mam 420 x 238 a vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 ja mam full a vpoho, dokonca som testol JEHO ikony a vpoho :) som zazracne dieta zo zazracnym psp.. tak :cheesygrin: pridal som zalohy flash0 s troch OE FW trosku som vylepsil ten navod na konverziu ikon... uz netreba pouzivat zlozku oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Zdravim, nedavno jsem upgradoval na 3.40 OE-A a po nahrani JAKOHOKOLIV topmenu_plugin.rco mimo originalni mi PSP pri startu zamrzne. Ostatni vecicky jako custom waves funguji bez problemu. Nevedel by prosim nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Zdravim,nedavno jsem upgradoval na 3.40 OE-A a po nahrani JAKOHOKOLIV topmenu_plugin.rco mimo originalni mi PSP pri startu zamrzne. Ostatni vecicky jako custom waves funguji bez problemu. Nevedel by prosim nekdo co s tim? a dáváš tam upravený topmenu pro 3.40? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 nedava... proste dam mu odkaz... a on seriozne preskoci prvy post... ... .... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 zmenil som farbu fontu... ale je to strasna mravencia praca , hex editovanie potom tam musite menit nieco s vshmain a nakoniec vam HB pojde len ak ho patchnete... takze navod nebudem pridavat .... ak to niekoho zaujima tak: http://endlessparadigm.com/forum/showthread.php?tid=1175 edit. pridal som ako prilohu dekryptovany vshmain s FW 3.40 takze sa s ytm uz nemusite babrat Myschoo pls hodil by si sem k sosnuti vsh.prx s touhle barvou... v XMB mam cernou a te je az prilis tmava... ale tahle barvicka je pro moje theme perfektni :) predem diky :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 sry kamo uz ho nemam... som ho zahodil..... inak tebe ide homebrew? lebo podla toho tutorialu sa potom musi patchovat... mne samozrejme neslo a ptachovat som tiez nechcel tak som dal povodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 sry kamo uz ho nemam... som ho zahodil..... inak tebe ide homebrew? lebo podla toho tutorialu sa potom musi patchovat... mne samozrejme neslo a ptachovat som tiez nechcel tak som dal povodny zatim sem jenom ve fazy zkouseni barvy fontu :) ale pro to patchnu ti je v tom linku od tebe ke stazeni nejaka ta homebrew pomoci ktere se to patchnou ...tak to potom zkusim zvlastni je ze mi nechodej homebrew, ale pmp mod mi slape i tak... tak ta homebrew pro patchnuti snad pujde spustit.. edit: pamatujes odkud si ho alespon stahnul? nebo si se s tim delal sam?.. do to me se moc nechce(moc prace :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 ten vsh som si robil sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 aha tak to se zatim budu muset spokojit s cernou... jinak k mymu drivejsimu problemu... [;126678']ja mam problem v tom' date=' ze kdyz si do psp s fm 3.40OE flashnu pozadi v rozliseni 480x272 a topmenu_plugin.rco upraveny pro 3.40/3.30, tak se mi v XMB (jenom) v sloupci network zobrazi misto subikonek bud bily staticky ctverec a nebo maly pulsujici obdelnik... nepodarilo se mi prijit na to, cim to je..u nizsiho rozliseni pozadi je vsechno v poho(ale o proste neni ono). Kdyz do psp zkusim naflashovat jiny topmenu_plugin treba z nejakeho theme pro 3.40OE dela to uplne to same... mel jste uz nekdo s 3.40OE podobny problem? ...pls help, vypada to osklive :([/quote'] jsem nasel reseni... http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-quick-ques-bout-high-res-wallpaper-107082.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 lol ja mam ten prispevok ako zalozku s poznamkou "musim skusit" ale nejako som sa k tomu nedostaval :) eventualne to pridam do 1. prispevku edit. tak som to testol ale nepomohlo.. proste ak mam zmeneny system plugin tak tam mam stvorce :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 aten 3.40 FW je asi nejaky divny nebo aj nevim proc kdyz si tam dam wallpaper a pak spustim nejakou aplikaci tak tam z gamebootu mam jenom zvuk ale misto obrazu tam mam jen ten wall :D gameboot se mi objevi jen kdyz tam mam nejake zadni theme... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 zdar, poslal byste mi nekdo pls dekryptovany topmenu_plugin.rco ? predem diky..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 musis povedat aky fw... a max. je 2.50 FW......... alebo potom 3.40 rekompilaty malcolm: toto sa stalo aj mne ale este na 3.03 ... nevim v com bol problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 no ale stejne je to divne ze se skoro nikdy ten custom FW nenainstaluje tak aby vsechno jelo :D aspon me teda moc ne... na jednom FW mi nejeli vubec zadne PS1 hry pak 3.03 OE-C byl v pohode tam myslim nic a tedka na 3.40 toto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 no potreboval bych ten do 2.60 abych ho moh upravovat v rco editoru, ten muj z 3.03oec je kryptovanej a ja to nejak neumim dekryptovat.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.