myschoo Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 jedine http://www.anonym.to/?http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/2.50_FW_DUMP.rar 2.60 je uz polovicne zakodovany................ inak radsej si stiahni nejaky pack a ten edituj lebo tu ti budu chybat ikony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 jedine http://www.anonym.to/?http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/2.50_FW_DUMP.rar2.60 je uz polovicne zakodovany................ inak radsej si stiahni nejaky pack a ten edituj lebo tu ti budu chybat ikony a kde pls takovej pack sezenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 1. prispevok sekcia download. dobre rano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 1. prispevok sekcia download. dobre rano. no, ale tam sou jenom trojkovy fw, ty nejsou dekryptly ne? du to zkusit... edit: je to tak, taky nejdou.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 KLIKNI NA TO SLOVO......................................................................................... *duh* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 tak uz to mam, diky myschoo za trpelivost, ja sem to jeksi nechapal... :) tek jeste jednou diky a sry... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 Ufff, tak mám za sebou jeden update na 3.4 OE-A, následný DG a potom opět up na 3.4 OE-A. Už ale mám custom XMB a jsem spokojený :lol: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 preco tak zlozito? o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Něco se mi tam posralo, zkoušel sem co, ale nenašel sem v čem je problém... dokonce sem tam i dával zálohu f0 od tebe, ale taky nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 lidi pomoc mam problem kdyz tam chci kopcit ty veci rco a tak tak mi to tam pise jestli to chci prepsat? nestane se mi s tim nic ja delam xmb poprve tak mam strach.:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Jo, dej Ano všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 dekuju eiteks fakt mooooooooooc dekuju(aspon jeden dobrak se nasel..) no ale malem sem se po.ral pac mi to v pulce napsalo malo mista na disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 hm, musíš si předtim to místo udělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 jak se to da udelat? pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 citaj prvu stranu: Font Trik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Všehcno je v prvnim příspěvku o myschoo(a)... úplně všechno.. Takže předtim než začnejš něco dělat s XMB, tak si ho pročti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 myschoo tomuto nechapem 5. Teraz si otvorte RCO súbor, priložený v Packu. ( aky rco subor prilozeny v packu ) neviem co mam otvorit som troska noob cize mohol by mi dakto pomoct pls ? THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 krok 2: 2. Stiahnite 3.40_Recompiled_RCOs.rar (nájdete dole v priložených súboroch). ano to je ten pack .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 no ten pack mam stiahnut ale ktory s tych vsetkych s toho rarka mam otvorit lebo setky naraz sa otvorit nedaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 omg tak ked menis topmenu tak si daj topmenu_plugin.rco ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 ok thx spravil som to len neviem kde mam nakopirovat tie zlozky co s toho topmenu vznikli lebo ked som menil menu s jedneho fora tak tam bola tema a subory vsh font a tieto tak som ich iba prepisal na flash 0 cez recovery menu a bolo lenze tunak su extrahovane subory tak neviem kam s nimi :-( viem ze mas somnou starosti ale cel by som si to zmenit pls helpnes mi ? THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 ziadne zlozky ti s toho nemaju zniknut, ty mas klen skopcit subory z jedneho rco do drheho rco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 sak ale ten prvy RCO subor som otvoril v tom softe dal extract all do mojej vlastnej zlozky co som si vytvoril dal som OK a potom som otvoril s toho packu ten RCO subor dal som replace a vybral som tu istu moju vlastnu zlozku kde som extrahoval ten prvy a v tej mojej vytvorenej zlozke su ikony ( texbrowse + obrazok,texcamera + obrazok a tak dalej ) a neviem co mam s tymy extrahovanymy ikonami alebo ako to nazvat robit mam ist cez recovery menu do flash0 a potom kam ich dat alebo som zle pochopil tutorial ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 ano pochopil si to zle, ty si ich uz nacapl do toho noveho rco s packu, teraz ho iba naflashuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 boze ja som taka lama ze to nechapem tu je foto co mi vzniklo teraz sa cem spytat ci je to dobre alebo je to zle ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.