phasE89 Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Zdravím, zajímalo by mně, jakým způsobem máte položené xko u televize... co je podle vás výhodnější a proč? Má to nějaký vliv na čtení DVD v mechanice? Nebo na zahřívání konzole? // Doufám že tu podobný thread ještě není, hledal jsem a nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 bohuzel je :D ale uz davno. Stojak - cim mensi dotek se stolem atd... tim lip, ale bude asi vic znit mechanika lezak - asi se bude vic zahrivat, ale asi se nebude tak klepat mechanika - hluk.. xko nemam ale usuzuju z ostatnich postu lidi s xboxama :D. Skus vyzkousej a uvidis sam :) tepolota se da resit, hluk uz tak ne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 bohuzel je :D ale uz davno.Stojak - cim mensi dotek se stolem atd... tim lip, ale bude asi vic znit mechanika lezak - asi se bude vic zahrivat, ale asi se nebude tak klepat mechanika - hluk.. xko nemam ale usuzuju z ostatnich postu lidi s xboxama :D. Skus vyzkousej a uvidis sam :) tepolota se da resit, hluk uz tak ne :) Přesně tak, proto ho mám na ležato kůli mechanice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 mám na stojáka cedle TV ... uvažuju o tom ho dát pod set-top-box ale bojim se že bude topit jak svi*ě (jak STB tak Xko) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Na lezato ! Dovod? xD spadne ti nabok a mozes sa rozlucit s dvd xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Na stojato zabírá mín místa a zdá se mi to lepší xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodneY69 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Na stojáka... mín to hřeje a je to elegantnější.... jo a taky mam malo mista vedle TV takže taky proto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Prosinec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Hmm tak těžko asi zvolit lepší variantu... mně se konzole nijak nezahřívá, tak to asi nechám tak jak to mám - čili na ležato...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 mám ho naležato. pokud ho postavíte, sice vznikne komín, ale zase ucpete největší otvory na nasávání vzduchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niga Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 ja mam na stojaka ale celkem se to zahřiva nebo...no proste je takovy teplejší:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Podle dřívějších témat sem si myslel že nejlepší variantou je na stojáka ale teď co tu čtu... Nevim neviem... Mám ho na stojato a jsem spokojenej, líbí se mi tak a funguje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 mam ho taky na lezato 1) se mi vic libi 2) jak uz tu bylo receno zacpou se ty nejvetsi otvory pro nasavani vzduchu (ale... zase ta strana ktera topi, je na zemi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Na lezaka. Mam ho umisteny v TV stolku, kde neni zrovna moc mista kolem a s prehrivanim problem nemam. Navic kdyz bych to mel na stojaka, tak se tam nevejde a i vcelku blbe se tam musi davat cdcka. Pripadne hrozi pri nejakem strceni pad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 na stojáka mám palene tak na nějakým poškrábaným dvd nesejde ... líp to chladí ... jinak toohle je v topicu pro začátečníky LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts