Javor1991 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 25% u mě to zas tak hrozný není ale taky záleží co hraju kdyz hraju nijakou novou gamesku tak je to tak 50% pokud je to dobra gameska klidne i vic xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 na psp tak 50-75% hlavne kvuli FF :) ale celkove kdyz hraju L2 a na compu vseobecne tak je to dost ven nechodim pac je to nuda tak parim :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Prosinec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 na psp tak 50-75% hlavne kvuli FF :)ale celkove kdyz hraju L2 a na compu vseobecne tak je to dost ven nechodim pac je to nuda tak parim :P stim L2 souhlasim dříve sem to pařil a to jenom doma non-stop sem začínal na L2 C3 a skončil sem na hellboundu:sorry:for:offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlyk Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Nedokážu to posoudit, na PSP hraju tak obden 1 hodinu (škola a cesta do školy). Na PC hraju tak 1 tejdně 1 hodinu Trackmanii. Jinak potom co teď vyšlo GTA 4 tak se to trochu zvýšilo. :) Takže myslim že oproti všem tady tak -1%, omylem sem klik na 25%... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Kdyby jen PSP tak 0-1% :D.. Na PSP nijak závislej na něm nejsem. PS3, u toho trávím víc času, ale kdybych musel, taky přestanu :D..EDIT: jo a doteď nechápu lidi co sou schopný bejt 90% svýho volnýho času u World of Warcraft ;) ja taky nejsem vubec zavislej na psp..to spis na necem jinym:)...obcas si dam na PC CSko:) jina s tim WoW jeden kamos takhle prohral celou pulku prvaku...a kdyz se kluci zeptal co delal tak rek ze hral WoWko....taky dobrej magor:blink::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Já to vidím takhle PSP - 1-2hodiny večer , Xbox 360 - 3hodiny denně , PC - 4-5hodin denně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Zavislej jsem na PC, na internetu, ale na PSP ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 ja si myslim, ze nemuzete bejt zavisly na hre, kdyz to neni multak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresh Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 moc moc:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Zavislý ?? Skoro vubec nejsou hry není závist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 na 0,1% neni co hrat:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 ja taky nejsem vubec zavislej na psp..to spis na necem jinym:)...obcas si dam na PC CSko:)jina s tim WoW jeden kamos takhle prohral celou pulku prvaku...a kdyz se kluci zeptal co delal tak rek ze hral WoWko....taky dobrej magor:blink::cheesygrin: Tak Wow je tezce navikova hra ja s ni zkoncil za 4 mesice ale kamos ji hraje asi 2 roky :idea: a kdyz myslim tezce navykova myslim fakt hodne viz : http://profile.xfire.com/suslikus Skoncil jsem s tim po tom co jsem uvidel ten profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 moje zavislost = 100% a to na hudbe :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Suslikus: kámoš hraje cca 40-50h týdně, blázen to je (: A když je nemocný, tak dává i 70 - to bych radši spal xD Ale abych nebyl OT - na PSP závislý ani nejsem, vždycky chvilku před spaním na lepší usínání nebo ve škole v nějaké extra nudné hodině (: Ale že bych se klepal, když ho přes víkend nezapnu, o ani náhodou (: (Naposledy to tak bylo když jsem hrál FF7CC xD A GoW jsem dohrál na jedno odpolední posezení - bulnul jsem všechno, co jsem to odpoledne měl xD Ale teď už fakt ne (: ) Podtrženo, sečteno = 25%, abych si zas extra nefandil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 neni na čem bejt závislej,žádný pořádný pařby nejsou,a starý sem prošel...jinak filmy a mp3 samo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 koukám že je to akvyrvonáný mezi všema jinak doopravdy není co pařit :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Závislý na PSP ve škole - 90% (ve škole si to bez něj ani neumím představit :) nehraju jenom když si píšu zápis nebo když jdu na oběd :D)) Závislý na PSP doma - 25% (hraju jenom na záchodě, bez něj si to tam neumim ani představit :lol: jo a taky večer, bez zahrání neusnu :D) jinak hraju na PS3 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Me nahodou PSP bere i doma.. :) Treba sedim u PC a parim na PSP.. :D Nekdy se mi i stane, ze jsem tak unavenej, ze se mi nechce sedet u PC a tak si treba novy dil serialu prekonvertuju do PSP a jdu si s tim lehnout.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULL Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Mno zatim nic ale az budu mit DG tak se to rozjede tak na 3 h dene:psp:ale jinak treba u zaklinace sem si pri loadingu hral a maximum asi 15 min. jinak stahuju filmy a pak vecer skoknu sem vzhuru tak do 12 max do 3 a pak ve skole usinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 no teraz mi pride novy pc tak to budem hrat vsetko :D http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140286965624 takze asi tak na 90% :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 jn taky mam nekdy psp u PC ale vetsinou to nedela dobrotu ... jsem jednou byl v L2 za bishe healoval partu porat se nic nedelo tak jsem paril na psp a najednou cela parta dead xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 No tak ja sem na psp zavyslej hlavne ve skole :D to parim porad takze 50%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 na PSP tak na 25%, ale pak je to World of Warcraft :) a to je horší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 drive tak 95% :D ... psp sem mel sebou kazdy den ve skole ... ale uz sem ho prodal, a ani mi to nechybi ...stejne uz na tom neni, co hrat ... ale na filmy to bylo dobry ... a ta GO!Cam byla mazana, hlavne video >>> paradni kvalita :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Tak závislej nejsem spíš ho používám k hudbě a nebo filmy hodně...co taky jinýho dělat? :-D ale občas si smahnu třebas tenis nebo tak :-) (závislej sem byl hodně na kompu, ale to už je dávno pryč, stačí si ujasnit priority :-P) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.