lollollol Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 haha :D :D já jsem tak na 25%.. to už spíš propařim na kompu. .xDD ale i tak.. jsme max denně 1-2hod nebo posloucham mp3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Asi tak 25%. Ve škole sice PSP zapínám každou přestávku a doma tak maximálně hoďku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Doma skoro ani nehraju...spic skola a MHD:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 :psp: staci ti to jako odpoved? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 95% pařím každý den ve škole a doma nejvíc gta:vcs a nfs:undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull1t Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 tak mezi 25 až 50% :cheesygrin: ....doma nehraju skoro vůbec. Nejvíc hraju ve vlaku (jezdim vlakem 2 hodiny denně) a o přestávkách ve škole :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 ja kdyz du spat hraju pak vo skole a kdyz sem na pc tak sem tam necham pc a hraju psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cHEmo Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Já hraji jen ve škole , ale jak sem si stáhl Buzz: Světový kvíz tak si to občas zahraju i doma jinak PSP používám jako náhradu za mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Nejsem závislej ani trochu. Už se mi 2x stalo, že jsem ho měl půl roku kdesi a ani jsem si po něm nevzdech. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Ja tak 50 % To netix>Podle avataru tady na foru asi nemas moc vkus na holky co :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 tak dnes sem si koupil jiz 3 A zase me to chytlo :D lol :D jinak asi zavislej nejsem ja vzdy hraju kdyz to je novy a potom tak nejak normalne ale ted nestiham wii X xbox360 X a ted PSP :D ale tak na psp se da delat cokoliv ale zavislost myslim ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 no nwm jestli to tady už je nebo ne dyžtak mě neodsuzujte plsa teď k tématu jak ste na tom se závislostí na PSP? klidně přihoďte někdy i foto vy a PSP :psp: já teda rád pařim na PSP a závyslej tak trošku víc sem :) ale tak co PSP RULLEZ (akorát teď ty hry nwm co pařit:( ) PSP nemám a ani mě to nějak nechytlo..Takže nejsem závislí vůbec.. Ale, kdybych byl mladší tak bych se ani nedivil ,že u toho někdo vydrží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VanBuuren Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 tak kdyz mam zrovna naky novy kousek ,tak faram treba cely vykend dokud to cele neprojedu:wohow: jinak tak normal 2hodky denne pred spanim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 tak kdyz mam zrovna naky novy kousek ,tak faram treba cely vykend dokud to cele neprojedu:wohow: jinak tak normal 2hodky denne pred spanim :D před spaním taky pak najednou třeba sem tam usnu a ráno gta zapnuté leží vybité přes celou noc vedle mne na posteli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 No hned jak jsem si ho koupil tak jsem s PSPčkem lezl pomalu i do sprchy, postupem času však nadšení opadlo a teď je jen kamarád na delší cesty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoNeL Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 75%.. ale uz neviim co parit... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 já mam 100% závislots protože v jablonci na prumce se nedá nic jinýho dělat :cheesygrin::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ResidentFever Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Ked neni co robit tak zadrtim cize 50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ResidentFever Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Tak take daco pozname :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 jasných 100% pařim ve škole pařim doma ať na PC nebo PSP pařim večer PSP pod peřinou potají :-) prostě furt od 6:00 do 1:00-3:00 xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 kalim jen o vikendu prez vsedni den na nic takoveho nemam cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Byl jsem ale teď už moc ne ale zase začínám :D hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JyRyK Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Mno tak já hraju většinou než jdu spát tak hodku.. když nemužu usnout nekdy i 3 :D ale taky hlavne ve škole o nejakou hodinu kde máme učitelku která sedí furt u stolu a vůbec nechodí po třídě.. tak to sedim v poslední lavici a pařim.. Jinak na PSP závislý nejsem.. jen si krátím čas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Credz Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Já jsem na takovejch 50-75% je furt co hrát nové hry od kamošu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 0% .... Přestalo bavit, takže je prodáno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.