Jiřulka Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Těžko říct. Záleží jak moc se nudím, jaká hra mě zrovna chytne.. Ale je to tak v průměru 2 hodiny denně. Někdy i víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 75%. Jelikož jsme tři bráchové a pouze 2 PC, PSP se vždy hodí. A po nocích poslouchám Mrázka z Evropy 2. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Byl jsem jednou u kamaráda, který vlastnil PSP. Tak jsem ho přemlouval ať mi ho půjčí a půjčil chvíly. Lidi to byl takový zážitek, že jsem kolem vánoc ještě sháněl PSP 3004 a mám když jsem ho kuopil taky jsem byl hodně zavislý ale časem mě to omrzelo. Ale je hodně dobrý na dlouhé cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 25% zapnu ho jen občas . Nevím co hrát . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don Corleone Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Už moc nehraju, ale dřív denně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Taky dřív denně ale kde jsou ty časy :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.