Brake Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 a muzu tohle udelat rovnou z FW 3.02 OE-A? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 jo tak mam nahrane 3.03 OE-C puvodne z 2.71 TA-082 a ze me to stalo nervu ale probehlo to vsechno v pohode a jeste vam dekuju ze ste mi poradili .... diky moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 brake: ano Capri: no problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 ok dik uz mam 3.03 OE-C :) a ted uz muzu ty 2 soubory vamzat ze jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 ok dik uz mam 3.03 OE-C :) a ted uz muzu ty 2 soubory vamzat ze jo :)ano muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 a este mam problem ze se nemuzu dostat do recovery menu :( vzdycky zapinam PSP u toho drzim R a stejne to vzdycky najede akorat normalne do menu....co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadrová.panenka Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 musis mit vyple, nikoli uspane PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadrová.panenka Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Když mam 1.50, kterou jsem DG z 2.71 (mam TA-084)..jde tento CUSTOM FW nainstalovat v pohodě?děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Když mam 1.50, kterou jsem DG z 2.71 (mam TA-084)..jde tento CUSTOM FW nainstalovat v pohodě?děkuju za odpověď TA-084? to snad ani neexistuje asi myslis TA-082 tak na tuhle desku ten custom fw jede naprosto stejne jak na psp s normalni deskou sam sem to delal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Tak už jsem taky na oe-c. Nevíte jestli se nechystá nějakej novej oficiální firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadrová.panenka Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 sorry TA82...jasně...no jen jestli to už někdo s touhle deskou zkoušel..jako rovnou z 1.50 na 3.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Kinder: po objaveni exploitu na FW 3.03 urcite ano ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 super, dobra prace valim to predelat, a vali to fklidu s tohho myshoo packu?? de to krásně....díky Dutchi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Nevim čim to je, ale nejde mi spustit Recovery. Předtím to šlo v pohodě, ale teď jaksik nee. Nevite co mam dělat, pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liftic Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 tak sem se k vám musel taky pridat, ale myslel sem si prvni, ze je to jenom updat, zmilil sem se, nevim cim to je a jestli se mi to jenom nezda ale me tam ted jdou prehrat na psp i videa z mobilu ve formatu 3gp, ale kdo vi na co se divam, a jo vazne na video z mobilu:D uvidim jestli tam pujdou jine formaty, ale mohly by tam konecne ty nove animace Flash, aby sme si mohli zahrat na superhrach treba, a nebo si projit videa z youtube:D je to skoda, doufam ze to sony brzo napravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Tak kurec poradi mi nekdo s tim popstation? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 tak sem se k vám musel taky pridat, ale myslel sem si prvni, ze je to jenom updat, zmilil sem se, nevim cim to je a jestli se mi to jenom nezda ale me tam ted jdou prehrat na psp i videa z mobilu ve formatu 3gp, ale kdo vi na co se divam, a jo vazne na video z mobilu:D uvidim jestli tam pujdou jine formaty, ale mohly by tam konecne ty nove animace Flash, aby sme si mohli zahrat na superhrach treba, a nebo si projit videa z youtube:D je to skoda, doufam ze to sony brzo napravi.můžeš mi prozradit, jak si to udělal?(jméno klipu, kam to nahrát atd.)teďka sem se o to pokoušel ale marně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 sorry TA82...jasně...no jen jestli to už někdo s touhle deskou zkoušel..jako rovnou z 1.50 na 3.03 ano vim o 2 lidech co to provedli a uspesne i me se to povedlo:) mam TA-082 z 2.71 sem udelal DG na 1.50 a potom az upgrade na custom fw 3.03C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Ducth nie si na icq tak ti to pisem tu... napis mi na icq nasiel som sposob ako robit foto aj v recovery: nech nahradis tie hnusne fotky takymito peknymi screenshotami :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Kdyz spustim hru (Medievil Ressurection) tak me to hodi 80010002 A ze hra nemuze byt spustena ... je sice to pospan jako problem pri spusteni her 80010002 - V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy ale nvm jak ho vyresit aby me ta hra sla ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Ducth nie si na icq tak ti to pisem tu... napis mi na icq nasiel som sposob ako robit foto aj v recovery:nech nahradis tie hnusne fotky takymito peknymi screenshotami :) A nechceš to napsat třeba i sem? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 no nijak to nevyriesis proste musis mat v mechanike UMD s hrou alebo DEMO UMD edit. Georgeos: stiahni toto: http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/303OEC_XMB_Recovery.rar Je to vecicka co ta hodi z XMB priamo do Recovery, a aby si mohol robit screeny tak to spusti cez iR Shell :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Tohle je zatím nejnovější firmware???A jde to uprg. rovnou z 3.02 OE-B?? Díki... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 jo,nejnovější,jo jde rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Je tohle zatím nejnovější firmware???A jde to uprg. rovnou z 3.02OE-B?? Díki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.