sysasysa Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Ahoj. chci se zeptat, jestli se daj v Xboxu přehrávat DVD, protože si chci koupit Xko a mám 2 TV-u jedný je video, u druhý je DVD, tak bych DVD vyměnil za Xbox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 jde ............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 doporucuju se podivat to topicu pro zacatecniky najdes tam vse co potrebujes ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 A eště kolik tak stojí vypalovačka na DL DVD? Mám nějakou starou, která to neumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 A eště kolik tak stojí vypalovačka na DL DVD? Mám nějakou starou, která to neumí. Skoro každá dnešní to umí . +- 500 kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 tahle bude stacit http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60228 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Jo na xbox je nejlepsi pioneer jinak je to uplna s..... ale na xbox hry je dobra :-) cena je kolem ty 500-600kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 THX za odpovědi. PLS LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 doporucuju mechaniky LG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sysasysa
Ahoj. chci se zeptat, jestli se daj v Xboxu přehrávat DVD, protože si chci koupit Xko a mám 2 TV-u jedný je video, u druhý je DVD, tak bych DVD vyměnil za Xbox.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts