darktower99 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Ahojte som tu prvy krat takze dufam ze som v spravnej sekcii. mam par otazok ohladne xbox 360 , nikdy som s nim nem al ziadne skusenosti takze sorry ak sa budu zdat otazky hlupe. 1, chcem si kupit 360 v anglicku ale odchadzam do ameriky takze problem s regionmi. chcel by som vediet ci 360 dokaze prehrat obidva regiony a problem je len vo vystupe takze napri tv alebo pre kazdy region je iny box? 2 Dala by sa 360 pripojit napriklad na notebok miesto monitora? Dakujem za pomoc :roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 1 ) Xbox přehraje jen jeden region her 2 ) NTB má snad jen výstup ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 1) Budes si muset stahovat hru s regionem xboxu, nebo regon free 2) Sla, sam jsem to zkousel. Mam notebook, v nem USB TV kartu AVER, a pripojil jsem to compositem. Jako na vyzkouseni XKA dobry, ale na hrani je kvalita nic moc. Sice moje karta podporuje HDTV, ale jen na digi vysilani, vstupy pro HDTV nema, takze asi tak. Jinak jsou taci, kteri ti budou tvrdit, ze tam bude velke zpozdeni, kdyz treba zmacknes tlacitko, tak nez to projde tou kartou. Hral jsem na tom hru a uplne bez problemu a bez zpozdeni, ale asi samozrejme zalezi na typu karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darktower99 Odesláno Prosinec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Dakujem za odpovede , takze nie je mozne to nejako manualne prepinat na xboxe , myslim tym ze ked budem uk a televizor je na pal tak sa to prepne alebo ked budem v usa tak ten druhy system. Nejedna sa mi teraz o hry chapem ze hry musia by Pal a NTSC [ci ako sa to vola} idem o to ci vlastne potrebujem dva xboxi. Dakujem za rychle odpovede , potrebujem sa rozhodnut rychlo nasiel som celkom dobru ponuky Xbox :bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Dakujem za odpovede, takze nie je mozne to nejako manualne prepinat na xboxe , myslim tym ze ked budem uk a televizor je na pal tak sa to prepne alebo ked budem v usa tak ten druhy system. Nejedna sa mi teraz o hry chapem ze hry musia by Pal a NTSC [ci ako sa to vola} idem o to ci vlastne potrebujem dva xboxi. Dakujem za rychle odpovede , potrebujem sa rozhodnut rychlo nasiel som celkom dobru ponuky Xbox :bash::bash: Televize v dnesni dobe umej obe normy, tady ale jde o to, ze hra ktera je NTSC ti nepujde na PAL XBOXa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.