Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 172
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Máš veliký talent, pěkné frázovaní,akorát se vyvaruj opakování slov jako třeba "vlastně,ehm",a ještě být tebou udělám, připravím si recenzi na papír, a pak to prečtu.Mohl by si být ještě trošku spisovnější.

Jinak je to fakt skvělý, i vzhledem k tomu, že je Ti 12.Já bych to takhle dobře určitě neudělal.GoOd job!pokračuj

Odesláno
Máš veliký talent' date=' pěkné frázovaní,akorát se vyvaruj opakování slov jako třeba "vlastně,ehm",a ještě být tebou udělám, připravím si recenzi na papír, a pak to prečtu.Mohl by si být ještě trošku spisovnější.

Jinak je to fakt skvělý, i vzhledem k tomu, že je Ti 12.Já bych to takhle dobře určitě neudělal.GoOd job!pokračuj[/quote']

jj díky moc!mám velkou radost samozrejme budu pokracovat:)

dneska budou most wantedy

Odesláno

zajimavy - ale jak pisou ostatni - nejdriv si to napis a pak to precti...se ti divim ze do toho jdes s timhle mobilem - mam ho taky a nak mu neverim:lol: hele a nebo vis co - napr. v game page taky recenzujou treba pri trailerech a gameplay videich - nemusis to primo natacet - muzes komentovat uz nahrany videa s dobrou kvalitou ;)

Odesláno
zajimavy - ale jak pisou ostatni - nejdriv si to napis a pak to precti...se ti divim ze do toho jdes s timhle mobilem - mam ho taky a nak mu neverim:lol: hele a nebo vis co - napr. v game page taky recenzujou treba pri trailerech a gameplay videich - nemusis to primo natacet - muzes komentovat uz nahrany videa s dobrou kvalitou ;)

díky za, pochvalu a zkusím to jo a budu recenzovat jeste pc hry tata mi dneska mozna koupi mikrofon k počítači:)

Odesláno
Co třeba do ankety napsat "Nemám dělat žádnou recenzi" :dozey:, jinam lepší je gamecam :) Ale jo pokračuj, doufám že brzo ti začne mutovat hlas protože ten dětský skřehot se nedá poslouchat :dozey:, připravuješ si ty recenze nebo imrovizuješ?

s tou anketou jsem to tam nenapsal proto protoze zatim vsichni mi tady rekli ze mam pokracovat jo a s tim hlasem ja ho mam ve skutecnosti uplne jinej ale to je snad jedno ne?jo a ty recenze si nepripravuju mluvim normalne je to pro me lepsi:)

:!:anketa bude uzavrena v 15.30:!::arrow:anketa je uzavrena a dalsi recenze bude lego indiana jones

Odesláno

...Teda jak jsem to videl poprve, tak sem se musel rezat, ze sem malem hodil tlamu ze zidle (nic ve zlem) :D :D, sem po operaci tak se taky nudim doma (teda kdyz nepari sturma) a tohle zlepsi naladu brutalnim zpusobem...

... Mel si to pojmenovat profesionalni recenze :D :D :D ...to bych tu tlamu hodil

PS: obdiv, ja bych do toho nesel...

Odesláno

Dobrý. akorát že u všech her snad řikáš Bezkonkureční grafika. Ale když to řikáš u všech her, tak teoreticky konkurujou sobě navzájem ne? Jinak pokračuj. Kdysi dávno sem s kámošem taky zkoušel dělat takovýhle recenze, ale ve formátu textu. Nakonec to dopadlo tak že je asi 5 recenzí a nic. Já psal z toho jenom jednu na GTA Advance

Odesláno

koukam ze mirko je tvuj vernej fanda :D ...

poslouchanim: ''v dzungly se da rozbit jako vsecko,jen ne todle...atak..'' me prijde dosti neprofesionalni... beru ze zacinas atak...ale to sou veci ktery se daji bez problemu vypilovat..

a uz to tu nekdo psal ale i presto... co kdyby si nahral video a knemu dodal teprve zvuk? vyvaroval by ses zasekum kdy nestihas mackat a mluvit ..takze mackas a do toho placnes prvotridni hovadinu :) :D

ale jo ..zlepsujes se.. :) zezacatku recenze sem myslel ze sis to fakt napsal... o 5 vterin pozdeji sem si to jiz nemyslel :)

PS: a este bych to prejmenoval z videorecenze,na komentovanej gameplay :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu