Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fallout 3

xLENNYx

Recommended Posts

na defusi ty bomby potrebujes skill explosives 25 - tusim ze tam nekde muzes aji dojit za prodavacem nejakyho fetu a ten ti proda snad mentats a ty ti to zvysej,jinak nejlevnejsi cesta je jit a zabijet monstra,az vyexpis na level tak si pridavas ze jo skill points- pridas si nejaky k explosives aby si mel 25 a pak ji jen defusnes ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupil som si tuto mega super hru a po nejakej tej hracej dobre som sa bez problémov dostal von z Vaultu. Došiel som do mestečka Megatron (neviem jak sa to píše) a tu je ten problém. Našiel som toho týpka čo vie kde je moj otec, ale chce za to 300caps a povedal mi že sa mám vrátit keď budem mať tých 300caps. Tak som našiel nejakého eedka čo mi ponúka 100caps za znefukčenie nejakej bomby (predpokladám že je to tá atomovka uprostred mesta) no keď k nej prídem tak to pýta 25skillov z neviem jakej oblasti a neviem jak mám tých 25skill points získať aby som tu bobmu mohol zneškodniť, alebo poraďte nejaký iný spôsob ako zarobiť tých 300caps. Ďakujem.

Fallout 3 je jedna z nej pecek her který kdy vyšli. Každopádně nechci být na tebe svině ale pokud neumíš dobře anglicky tak se ani nepouštěj dál. Protože pokud jsi se zaseknul už takto na začátku tak dostaneš - li se dál bude to větši hard core než jen zlikvidovat bombu v Megaton. Peníze získáváš buď že je někde najdeš nebo prodáváš nalezené věci. Bombu v megatonu zlikviduješ jedině když budeš mít perk "expert na výbušniny" na hodnotě 25 a více. Zvednout perk se Ti podaří jedině postupem tvé postavy na další uroveň. Na další uroveň postupuješ po dosáhnutí určitého počtu zkušenostních bodů. Zkuš. body dostáváš za zabití nepřátel popř. za splnění různých úkolů (kterých je mimochodem ve F3 mrda). PO postupu na další level dostaneš určitý počet budů které můžeš rodělit mezi různé skill (težké zbraně, zloděj, otevírání zámků, počítače atd.). Jak jsem říkal na začátku. Je to RPG takže je tam hodně a hodně textů a pokud nejsi dobrej a ANGJ. tak se na to raši vykašli a radši si to v počeštěné popř. poslovenštěné verzi zahrej na PC jako já (na PC stahneš češtinu na netu)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Fallout 3 je jedna z nej pecek her který kdy vyšli. Každopádně nechci být na tebe svině ale pokud neumíš dobře anglicky tak se ani nepouštěj dál. Protože pokud jsi se zaseknul už takto na začátku tak dostaneš - li se dál bude to větši hard core než jen zlikvidovat bombu v Megaton. Peníze získáváš buď že je někde najdeš nebo prodáváš nalezené věci. Bombu v megatonu zlikviduješ jedině když budeš mít perk "expert na výbušniny" na hodnotě 25 a více. Zvednout perk se Ti podaří jedině postupem tvé postavy na další uroveň. Na další uroveň postupuješ po dosáhnutí určitého počtu zkušenostních bodů. Zkuš. body dostáváš za zabití nepřátel popř. za splnění různých úkolů (kterých je mimochodem ve F3 mrda). PO postupu na další level dostaneš určitý počet budů které můžeš rodělit mezi různé skill (težké zbraně, zloděj, otevírání zámků, počítače atd.). Jak jsem říkal na začátku. Je to RPG takže je tam hodně a hodně textů a pokud nejsi dobrej a ANGJ. tak se na to raši vykašli a radši si to v počeštěné popř. poslovenštěné verzi zahrej na PC jako já (na PC stahneš češtinu na netu)

Ty blaho peeachusi (btw. velmi sympaticky nick :cheesygrin: ), chtel jsem napsat neco presne v tomto stylu, ale mluvis mi z duse. S aj nemam sebemensi problem, takze jsem si hru mohl plne uzit a stale uzivam, momentalne hrasi cas kolem 160 hodin, level 28, ale bez dobre znalosti aj se neposunes nikam. Tohle je uplny zacatek.

Navic, sorry, ale kdyz mas problemy ted, tak dal to bude jenom horsi, respektive budes ztracenej. Kdyz nekoho zabijes jen pro penize, jak tu nekdo psal, ztracis karmu, otazka je, jestli to chces.

V F3 je VZDY tolik zpusobu, jak se dobrat k cili, a s tim spojenych odmen, ze komplexnost te hry a svoboda rozhodovani (i kdyz proti F1 a F2 slabej odvar), z ni cini jednu z NEJ her.

Cili pokud mas problemy uz ted, nema cenu se trapit dal s AJ verzi, ale jdi do CJ ci SJ a mas vystarano...

Odkaz ke komentáři

Chlapci to sa mýlite. Ja viem po anglicky viac než dobre (mám 3 certifikáty z anglických kurzov) :) Zasekol som sa preto lebo som nevedel ako získať ten skill na defus bomby :)

V tom pripade ti ty certifikaty ocividne bud moc nepomohly, anebo neumis hledat a cist, jelikoz tohle vsechno mas v F3 VZDY a VSUDE popsane :D

A kdyz se napr. pokousis hacknout comp, na kterej nemas skill, tak ti to napise, ze je treba skill level XX. Na hack kompu musis mit dobry Science.

To same ta bombicka, skill explosive, a pokud ho ted nemas, tak musis level up a dostanes skill pointy, ktere si na ten zadany skill pridelis. Jednoduche.

Jinak pokud si dobre vzpominam, tak pro Mortiaryho, ci jak se ten majitelu baru jmenuje, muzes udelat i nejakou pracicku a da ti to.

Ale jak jsem psal vyse, je milion zpusobu, jak se ve F3 dobrat k cili.

Odkaz ke komentáři

V tom pripade ti ty certifikaty ocividne bud moc nepomohly, anebo neumis hledat a cist, jelikoz tohle vsechno mas v F3 VZDY a VSUDE popsane :D

A kdyz se napr. pokousis hacknout comp, na kterej nemas skill, tak ti to napise, ze je treba skill level XX. Na hack kompu musis mit dobry Science.

To same ta bombicka, skill explosive, a pokud ho ted nemas, tak musis level up a dostanes skill pointy, ktere si na ten zadany skill pridelis. Jednoduche.

Jinak pokud si dobre vzpominam, tak pro Mortiaryho, ci jak se ten majitelu baru jmenuje, muzes udelat i nejakou pracicku a da ti to.

Ale jak jsem psal vyse, je milion zpusobu, jak se ve F3 dobrat k cili.

Nezbývá mi než souhlasit s OLAFem. Hra tě podle mého názoru sama vede a i když jak píše Olaf je několikatero způsobů jak se dobrat k cíli není podle mě řešení nikdy nijak složité. V podstatě je hra vždy o splnění nějakého ukolu za což dostaneš určitý počet bodu zkušenosti za které se ti postupem času zvedne Level.Po navýšení levelu si můžeš zvyšovat Skilly a získávat Perky ( schopnosti a zvláštní dovednosti tvé postavy).Některé postavy ve hře ti zadají úkoly popř. tě požádají o pomoc. Určitě bych ti doporučil jako první věc v megatuně (to je to městečko kde nemůžeš zlikvidovat atomovku) navštívit hokinářství u .... (a teď si nemůžu vzpomenout na jméno té kočky) který je hned nad doktorem. Majitelka (myslím že se jmenuje Moira) chce napsat nějakou příručku o tom jak se dá přežít v pustině a chce po tobě aby jsi jí zjistil nějaké inforamce popř. prozkoumal nějaké lokace. Je asi nejlepší začít tímto.

Odkaz ke komentáři

Ahojte,

nevíte kde by se něco takového dalo sehnat v češtině?

děkuji

Ja vim, neni to v cestine a je to pouze online, ne tistene, ale stejne, je to snad nejvetsi zdroj informaci o cele serii. http://fallout.wikia.com

Pro fanousky doporucuju:

Resources Wars timeline,stoji za precteni, az z toho beha mraz po zadech, jak lehce by k tomu mohlo dojit. Jestli mate radi alternativni (pretty fucked-up) budoucnost hry/filmy/knizky. Fallout Timeline a Fallout Bible jsou taky dobry.

Resources Wars

http://fallout.wikia.com/wiki/Resource_wars

Fallout Timeline

http://fallout.wikia.com/wiki/Timeline

Fallout Bible

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Bible

Odkaz ke komentáři

Je tam toto :

- tipy a triky

- mapa

- návod hlavní příběhové úkoly

- návod vedlejší úkoly

- achieventy Seznam + kde nebo jak je získat

tak jestly by jsi to mohl oskenovat tak mi to treba posly na mail Rychlahuba@centrum.cz a nebo to nekam upni a hod odkaz :) prosim

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu