Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Návod na 3.03 Downgrader

Recommended Posts

• Odpovědi 301
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak se povedlo , akorat se mi strasne ztahla pr.... , kdyz jsem psp restartoval a ono bylo zapnuty a display nesvitil.

Nakonec jsem prisel na to ze staci macknout na tlacitko intenzity podsviceni. Jsou tam tri stupne a uplne vypnuti podsviceni.

Setkal jsem se s tim poprvy, moje bily to nema.Zeby to bylo tou ruzovou barvou?

Mate to nekdo taky tak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se povedlo , akorat se mi strasne ztahla pr.... , kdyz jsem psp restartoval a ono bylo zapnuty a display nesvitil.

Nakonec jsem prisel na to ze staci macknout na tlacitko intenzity podsviceni. Jsou tam tri stupne a uplne vypnuti podsviceni.

Setkal jsem se s tim poprvy, moje bily to nema.Zeby to bylo tou ruzovou barvou?

Mate to nekdo taky tak?

Tak bud rad.Me se ten update na 1.50 vubec nespustil taik mam jen 3.03HEN :cry:
Odkaz ke komentáři

Poradi mi nekdo jestli se da nejak napravit co sem pohnojil nebo se tady budete vytahovat co kdo ma??!!

teraz Ti nemozem poradit, som v praci...ale napis presne co robis, musis robit niekde chybu...a neboj sa, ked mas hen, tak to proste musi ist downgradnut ! :wink: poradte mu niekto, kto ma cas sa na to pozriet

Odkaz ke komentáři

Eboot ne.Stahnul sem update 1.50 a to sem prejmenoval na UPDATE.PBP a to pak dal do game/update btak jak jeto v navodu.Jenze mi to pak ukazalo to sem uz psal vyse

hele fakt musíš někde dělat chybu. jestli máš všechno zkopírováno tak jak má být, tak nevim. Co všechno si na tu kartu dával / kam?

BTW: nerozčiluj se, já mam radost že sem mohl napravit chybu kterou mi někdo napáchal

Odkaz ke komentáři

Lze 3.03 OE-C i na desku TA-082?

Ano lze nejdriv musis na 1.50 a kdyz uz na 1.50 ses tak uz je vlastne ta ochrana co je na ta - 082 pryc a chova se to jako stara deska

Aha, tak díky. Jsem nováček, tak se raději zeptám. Díkes.

Bude asi nejlepsi , kdyz pujdes na oficialni 3.03 a pak pouzijes tento downgrader pro 3.03 a prede downgradem se te to zepta jestli chces provezt patch,protoze mas ta-082 a vyssi atd , postup je na prvni strane.

Odkaz ke komentáři

Taky se vam tak potily ruce a tlouko srdce,jako me pri downgradu z 2.71 ta-082 na 1.50? :D

šíleně, počítal sem každý procento :D

nejlepší jsou ty starý downgradery, který ti radši žádný procenta neukazovali(neukazovali radši nic).....tos ses pak jen koukal na blikající paměťovku a doufal, že nezhasne :D

jo stím sem šel z 2.71 byla při tom červená obrazovka, ale v pohodě sem si řekl kdyby to nevyšlo, koupím modchip :lol:

Lidi vsechny downgrady jsou o nervy. Ja kdyz si vzpomenu, jak jsem delal DG z 1.52 na 1.5, tak jsem byl taky pekne vystreslej a to si jeste vemte, ze jsem to delal (a urcite jeste nekolik dalsich majitelu PSP) hned jak vysel DG na 1.5. To jeste nikdo poradne nevedel, jestli to funguje nebo ne, pak musel clovek nekde sehnat spoustu veci (uz si nepamatuju co to vsechno bylo, ale bylo toho dost) a hlavne funkcni FW 1.5 (podotykam, ze v te dobe net zahltilo sposta FAKE FW 1.5). Dneska jsou uz ty DG zcela v pohode, dle meho usudku :-).

to byl spíš FAKE DOWNGRADE ne FAKE 1.50, jestly myslíš ten z 2.00 (ale asi jo to byla jediná možnost) tak to ti po spuštění smazlo pár důležitých souborů (asi jen 3)

Odkaz ke komentáři

Lidi vsechny downgrady jsou o nervy. Ja kdyz si vzpomenu, jak jsem delal DG z 1.52 na 1.5, tak jsem byl taky pekne vystreslej a to si jeste vemte, ze jsem to delal (a urcite jeste nekolik dalsich majitelu PSP) hned jak vysel DG na 1.5. To jeste nikdo poradne nevedel, jestli to funguje nebo ne, pak musel clovek nekde sehnat spoustu veci (uz si nepamatuju co to vsechno bylo, ale bylo toho dost) a hlavne funkcni FW 1.5 (podotykam, ze v te dobe net zahltilo sposta FAKE FW 1.5). Dneska jsou uz ty DG zcela v pohode, dle meho usudku :-).

to byl spíš FAKE DOWNGRADE ne FAKE 1.50, jestly myslíš ten z 2.00 (ale asi jo to byla jediná možnost) tak to ti po spuštění smazlo pár důležitých souborů (asi jen 3)

Jo o, myslym - to je jedno co bylo FAKE, ale bylo to FAKE.

Odkaz ke komentáři

Tak diky nekonecny trpelivosti Dragonettiho s takovym tupounem jako sem ja mam 3.03OE-C :wink: A omlouvam se za to jak sem tady vyjel ale mel sem nervy na pochodu.Jeste jednou diky Dragonettimu :wink: A kdyby nekdo potreboval a byl Z Prahy tak v Prestu ve zlatnicky ul.maji verzi GTA:LCS na DG.Kdyz nebudete tak tupy jako ja muzete si tam DG udelat.Nechaji vas hru zkusit v PSP :wink:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu