Wojtik Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 jeeeezis ja mam liberty city v brne! Takze as o vikendu!!! Nejvic se tesim na HB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 hurrrááááááááá fw 1.50!!!! Teď jdu na 3.03 OE-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Bydlim na Ládví, ale není problém kamkoli dorazit.. Na Ládví lezu občas do metra, takže pro mě No Problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavra Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Bydlim na Ládví, ale není problém kamkoli dorazit.. Na Ládví lezu občas do metra, takže pro mě No Problem tak bezva a kdy se ti to hodí?a jak to provedem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Tak se mi povedlo ze mam 3.03 HEN ale po spusteni updatebX.YZ to ukaze conot find UPDATE.PBP a nic.Pritom sem to tam daval.Ted mi to ukazuje corrupted data.Ja rikal ze to poseru a taky ze jo :cry:Da se s tim jeste neco delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Tak mi drzte palce ted jdu na downgrade teto ruzove krasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Tak se povedlo , akorat se mi strasne ztahla pr.... , kdyz jsem psp restartoval a ono bylo zapnuty a display nesvitil. Nakonec jsem prisel na to ze staci macknout na tlacitko intenzity podsviceni. Jsou tam tri stupne a uplne vypnuti podsviceni. Setkal jsem se s tim poprvy, moje bily to nema.Zeby to bylo tou ruzovou barvou? Mate to nekdo taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Tak se povedlo , akorat se mi strasne ztahla pr.... , kdyz jsem psp restartoval a ono bylo zapnuty a display nesvitil.Nakonec jsem prisel na to ze staci macknout na tlacitko intenzity podsviceni. Jsou tam tri stupne a uplne vypnuti podsviceni. Setkal jsem se s tim poprvy, moje bily to nema.Zeby to bylo tou ruzovou barvou? Mate to nekdo taky tak? Tak bud rad.Me se ten update na 1.50 vubec nespustil taik mam jen 3.03HEN :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 tak už tam mám 3.03 OE-C a pařím SSX OnTour (iso samozřejmě) a parááááááááááááááááááááááááááááááááááááda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Poradi mi nekdo jestli se da nejak napravit co sem pohnojil nebo se tady budete vytahovat co kdo ma??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Poradi mi nekdo jestli se da nejak napravit co sem pohnojil nebo se tady budete vytahovat co kdo ma??!! teraz Ti nemozem poradit, som v praci...ale napis presne co robis, musis robit niekde chybu...a neboj sa, ked mas hen, tak to proste musi ist downgradnut ! :wink: poradte mu niekto, kto ma cas sa na to pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Jirko71 neprepisujes nahodou ten eboot na update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Eboot ne.Stahnul sem update 1.50 a to sem prejmenoval na UPDATE.PBP a to pak dal do game/update btak jak jeto v navodu.Jenze mi to pak ukazalo to sem uz psal vyse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Ja jsem delal vsechno bod po bodu podle navodu a jelo mi to v pohode Jinak to podsviceni bylo tou 1.50 , je nejaka jina.Ted uz mam 3.03 OE-C a vse je tak jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.B Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Lze 3.03 OE-C i na desku TA-082? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Lze 3.03 OE-C i na desku TA-082? Ano lze nejdriv musis na 1.50 a kdyz uz na 1.50 ses tak uz je vlastne ta ochrana co je na ta - 082 pryc a chova se to jako stara deska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 tak ted sem pujcil UMD cejdapovi a taky wse w pohode... zda se ze ztim snad neni ani zadny brick.. wypada to lehce a rychle se to DG :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Eboot ne.Stahnul sem update 1.50 a to sem prejmenoval na UPDATE.PBP a to pak dal do game/update btak jak jeto v navodu.Jenze mi to pak ukazalo to sem uz psal vyse hele fakt musíš někde dělat chybu. jestli máš všechno zkopírováno tak jak má být, tak nevim. Co všechno si na tu kartu dával / kam? BTW: nerozčiluj se, já mam radost že sem mohl napravit chybu kterou mi někdo napáchal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.B Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Lze 3.03 OE-C i na desku TA-082? Ano lze nejdriv musis na 1.50 a kdyz uz na 1.50 ses tak uz je vlastne ta ochrana co je na ta - 082 pryc a chova se to jako stara deska Aha, tak díky. Jsem nováček, tak se raději zeptám. Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 tak jsem uspesne udelal dg :) a jdu do 3.03 OE-C :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Lze 3.03 OE-C i na desku TA-082? Ano lze nejdriv musis na 1.50 a kdyz uz na 1.50 ses tak uz je vlastne ta ochrana co je na ta - 082 pryc a chova se to jako stara deska Aha, tak díky. Jsem nováček, tak se raději zeptám. Díkes. Bude asi nejlepsi , kdyz pujdes na oficialni 3.03 a pak pouzijes tento downgrader pro 3.03 a prede downgradem se te to zepta jestli chces provezt patch,protoze mas ta-082 a vyssi atd , postup je na prvni strane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Taky se vam tak potily ruce a tlouko srdce,jako me pri downgradu z 2.71 ta-082 na 1.50? :D šíleně, počítal sem každý procento :D nejlepší jsou ty starý downgradery, který ti radši žádný procenta neukazovali(neukazovali radši nic).....tos ses pak jen koukal na blikající paměťovku a doufal, že nezhasne :D jo stím sem šel z 2.71 byla při tom červená obrazovka, ale v pohodě sem si řekl kdyby to nevyšlo, koupím modchip :lol: Lidi vsechny downgrady jsou o nervy. Ja kdyz si vzpomenu, jak jsem delal DG z 1.52 na 1.5, tak jsem byl taky pekne vystreslej a to si jeste vemte, ze jsem to delal (a urcite jeste nekolik dalsich majitelu PSP) hned jak vysel DG na 1.5. To jeste nikdo poradne nevedel, jestli to funguje nebo ne, pak musel clovek nekde sehnat spoustu veci (uz si nepamatuju co to vsechno bylo, ale bylo toho dost) a hlavne funkcni FW 1.5 (podotykam, ze v te dobe net zahltilo sposta FAKE FW 1.5). Dneska jsou uz ty DG zcela v pohode, dle meho usudku :-). to byl spíš FAKE DOWNGRADE ne FAKE 1.50, jestly myslíš ten z 2.00 (ale asi jo to byla jediná možnost) tak to ti po spuštění smazlo pár důležitých souborů (asi jen 3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Lidi vsechny downgrady jsou o nervy. Ja kdyz si vzpomenu, jak jsem delal DG z 1.52 na 1.5, tak jsem byl taky pekne vystreslej a to si jeste vemte, ze jsem to delal (a urcite jeste nekolik dalsich majitelu PSP) hned jak vysel DG na 1.5. To jeste nikdo poradne nevedel, jestli to funguje nebo ne, pak musel clovek nekde sehnat spoustu veci (uz si nepamatuju co to vsechno bylo, ale bylo toho dost) a hlavne funkcni FW 1.5 (podotykam, ze v te dobe net zahltilo sposta FAKE FW 1.5). Dneska jsou uz ty DG zcela v pohode, dle meho usudku :-). to byl spíš FAKE DOWNGRADE ne FAKE 1.50, jestly myslíš ten z 2.00 (ale asi jo to byla jediná možnost) tak to ti po spuštění smazlo pár důležitých souborů (asi jen 3) Jo o, myslym - to je jedno co bylo FAKE, ale bylo to FAKE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 jeeeezis ja mam liberty city v brne! Takze as o vikendu!!! Nejvic se tesim na HB :) nedal bys sraz? pls - neco ti dam :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Tak diky nekonecny trpelivosti Dragonettiho s takovym tupounem jako sem ja mam 3.03OE-C :wink: A omlouvam se za to jak sem tady vyjel ale mel sem nervy na pochodu.Jeste jednou diky Dragonettimu :wink: A kdyby nekdo potreboval a byl Z Prahy tak v Prestu ve zlatnicky ul.maji verzi GTA:LCS na DG.Kdyz nebudete tak tupy jako ja muzete si tam DG udelat.Nechaji vas hru zkusit v PSP :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.