bezejmena Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 heeej potrebuju help jako svině mam pujčeny LCS jen na chvili a musim to udelat a z toho pomrdanyho navodu to sice chapu ale jako je to na hovno mohlo by to bejt popsany líp .. hm takze zkopiruju obsah složky MS_ROOT na kartu potom do psp/ game / update vložim ten update.PBP spustim hru a hovno normalne mi naběhne :( tak co mam **** delat ??? prosííím o pomoc A nevynechal si něco? 4. Spusťte GTA: Liberty City Stories z UMD [highlight=orange:7f3f33b671]5. Po nahrání savegame by měla obrazovka bliknout modře a PSP se resetuje[/highlight:7f3f33b671] 6. Ověřte si, že se HEN spustil. V menu SETTINGS - System Settings - System Information by se vám mělo zobrazit System Sofrware: 3.03 HEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 hele OK už to bliklo a mam 3.03 HEn ale to s tim Y.XZ bo jak to je spustim a ono to napoce ze to nemuze najit update.PBP a restartuje se to ??? WTF to nechapu dal sem to normalne do PSP/GAME/UPDATE/UPDATE.PBP/EBOOT.PBP tak cim to je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Sakra nenadávej na ten návod, je napsanej dobře, jen to chce trochu chápat... cituji z návodu: "3. Vemte oficiální update fw.1.5 od SONY, přejmenujte ho na UPDATE.PBP a nakopírujte do ms0:/ PSP / GAME / UPDATE / (POZOR, NESMÍTE PŘEPSAT SOUBOR EBOOT.PBP V TOMTO ADRESÁŘI !)" Z toho vyplívá že máš přejmenovat ten EBOOT.PBP na UPDATE.PBP a dát ho do složky UPDATE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 jou no tohle sem potreboval vedet tak potom nechapu proc tam pise nesmite prepsat soubor eboot v tomto adresari .... ja to pochopil trosku jinak .. ale dik za objasneni moc jsi mi po,mohl ja bych tu sedel do vecera jinak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 No protože tam už jeden eboot.pbp je, to je ten z toho downgraderu a ten novej eboot.pbp (ten s oficiálním FW 1.5) by ho mohl nechtěně přepsat, proto ta poznámka. Ale když ten s updatem na 1.5 přejmenuješ na update.pbp tak je všechno OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 dik dik dik dik dik .. supr faka to te akorat nevim co bych si tam soupl za firmware abych to měl co nejlepší neces mi jeste jednou poradit ????:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Buďto 3.03OE-C nebo 3.10OE-A. Volba už je na tobě, každý dává přednost něčemu jinému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4DD M4XX Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 pošlete mi někdo pls link na upgrade z 2.82 na 3.03 a lama-návod, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4DD M4XX Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 už můžete, sem připraven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Citronek Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Mám GTA LC, ale objeví se update na 2.60. Dá se to použít na downgrade?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Mám GTA LC, ale objeví se update na 2.60. Dá se to použít na downgrade?? Ne bouzel neda musis mit nepatchovanou verzi s updatem na fw 2.00... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Citronek Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Neposkytne náhodou na zapůjčení nepatchovanou verzi GTA LC v okolí severních Čech ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erdo Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Kdyz si stahnu 3.03 dg tak se neda otevrit protoze to je pry poskozena slozka help me please....:-( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erdo Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 uz to jde... :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erdo Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Neprodal by mi nekdo nepatchovanou verzi gta lsc? Jsem s prahy. :cry: please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Neprodal by mi nekdo nepatchovanou verzi gta lsc?Jsem s prahy. :cry: please V Praze to dela tusim "Jirim" zadarmo tak si nekde najidi ten topic a domluv se snim...:wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erdo Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 jaka je pravdepodobnost ze kdyz si koupim gta lcs ze bude nepatchovana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 jaka je pravdepodobnost ze kdyz si koupim gta lcs ze bude nepatchovana? Kdyz ho koupis novy tak je skoro 100% pravdepodobnost ze mas verzi ktera ti je k downgradu na nic... Musis to koupit od nekoho...:wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erdo Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 chci koupit gta lcs jsem s prahy Ale je tu..... No takovy problem... jsem po operaci leve nohy a nemuzu moc chodit jsem s cerneho mostu a muzu dojet s atou na metro rajska zahrada pls ozvete se pls... cena 800kc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 chci koupit gta lcs jsem s prahyAle je tu..... No takovy problem... jsem po operaci leve nohy a nemuzu moc chodit jsem s cerneho mostu a muzu dojet s atou na metro rajska zahrada pls ozvete se pls... cena 800kc :( Jsem si jistej, že ti ho někdo z Prahy zadarmo půjčí. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erdo Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Opravdu? tak doufam ze ano jinak jste mooooooooocinky hodny ze jste mi takhle rychle odepsali... Pjosim nemohl by jste mi ho nekdo pujcit? bydlim na cernem moste paha 9 a mohl bysch s tatou dojet na rajskou zahradu... Nebo by jste mi s tim mohli helpnout potreboval bych to dat s fw3.03->1.50fw :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erdo Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 lidi zajimalo by me tohle:kdyz si koupim gta lcs s fw2.60 jda se downgradowat aspon na Fw2.60? Ja bych to dal na 2.71->1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOM@R Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 potrebuju radu me se ten soubor v psp nezobrazi....pise mi tocorrupted data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erdo Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 a jaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidX Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 četl jsem něco o tom že při tom downgradu zůstanou ve flashy nějaké soubory, chtěl bych to dát na 1.5 pak na 3.03 OE-C a chci se zeptat co kdybych to chtěl vrátit na 1.5 a pak třeba na 3.11 stane se s tim psp něco??? vymažou se ty soubory nebo se může stát že se tam ten firmware nevejde a pak se to brickne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.