Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Návod na 3.03 Downgrader

Recommended Posts

heeej potrebuju help jako svině mam pujčeny LCS jen na chvili a musim to udelat a z toho pomrdanyho navodu to sice chapu ale jako je to na hovno mohlo by to bejt popsany líp .. hm takze zkopiruju obsah složky MS_ROOT na kartu potom do psp/ game / update vložim ten update.PBP spustim hru a hovno normalne mi naběhne :( tak co mam **** delat ??? prosííím o pomoc

A nevynechal si něco?

4. Spusťte GTA: Liberty City Stories z UMD

[highlight=orange:7f3f33b671]5. Po nahrání savegame by měla obrazovka bliknout modře a PSP se resetuje[/highlight:7f3f33b671]

6. Ověřte si, že se HEN spustil. V menu SETTINGS - System Settings - System Information by se vám mělo zobrazit System Sofrware: 3.03 HEN

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 301
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Sakra nenadávej na ten návod, je napsanej dobře, jen to chce trochu chápat...

cituji z návodu:

"3. Vemte oficiální update fw.1.5 od SONY, přejmenujte ho na UPDATE.PBP a nakopírujte do ms0:/ PSP / GAME / UPDATE / (POZOR, NESMÍTE PŘEPSAT SOUBOR EBOOT.PBP V TOMTO ADRESÁŘI !)"

Z toho vyplívá že máš přejmenovat ten EBOOT.PBP na UPDATE.PBP a dát ho do složky UPDATE!!!

Odkaz ke komentáři

chci koupit gta lcs jsem s prahy

Ale je tu.....

No takovy problem...

jsem po operaci leve nohy a nemuzu moc chodit jsem s cerneho mostu a muzu dojet s atou na metro rajska zahrada pls ozvete se pls...

cena 800kc :(

Jsem si jistej, že ti ho někdo z Prahy zadarmo půjčí. :wink:
Odkaz ke komentáři

Opravdu? tak doufam ze ano jinak jste mooooooooocinky hodny ze jste mi takhle rychle odepsali...

Pjosim nemohl by jste mi ho nekdo pujcit?

bydlim na cernem moste paha 9 a mohl bysch s tatou dojet na rajskou zahradu...

Nebo by jste mi s tim mohli helpnout potreboval bych to dat s fw3.03->1.50fw :(

Odkaz ke komentáři

četl jsem něco o tom že při tom downgradu zůstanou ve flashy nějaké soubory, chtěl bych to dát na 1.5 pak na 3.03 OE-C a chci se zeptat co kdybych to chtěl vrátit na 1.5 a pak třeba na 3.11 stane se s tim psp něco??? vymažou se ty soubory nebo se může stát že se tam ten firmware nevejde a pak se to brickne???

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu