Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 412
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous
Odesláno

Ja si to taky zitra ve skole prectu :wink: A ve flash verzi to neni? Je to jenom takhle v JPEG, nebo se to teprve dela? Jako u toho minuleho cisla, s tema animacema

Guest Anonymous
Odesláno

No tak sem si precet te navod Jak s PSP na Web - je celkem v poho, ale to zakladni pripojeni PSP na web pres wifi ktery nekde najdu neni vysvetleny uplne. Jenmom chci rict, ze i kdyz tam neni nastaveny WEP key, tak se stejne ve vetsine pripadech nejde pripojit a hodi to chybu :) Ale to jen tak na okraj

Guest Anonymous
Odesláno

Kvalitní počteníčko(myslim,že jsem tam objevil i nějaké pravopisné chyby, ale od toho tu nejsme, abychom řešily gramatiku), hodně se těšim na další číslo: Jen tak dál(bomba forum!!!)

Odesláno
Kvalitní počteníčko(myslim,že jsem tam objevil i nějaké pravopisné chyby, ale od toho tu nejsme, abychom řešily gramatiku), hodně se těšim na další číslo: Jen tak dál(bomba forum!!!)

Ale ano, jak píšu v úvodníku, budeme rádi, když nás upozorníte na jakékoli chyby. Tak se nebojte a napište to sem. Měl jsem toho na opravování opravdu hodně, takže se mohlo stát, že jsem něco přehlédl, ale hrubku prakticky vylučuji (zato ve Tvém příspěvku jednu solidní vidím:lol: ), možná tak čárku ve větě...

Guest Anonymous
Odesláno

Ale ano, jak píšu v úvodníku, budeme rádi, když nás upozorníte na jakékoli chyby. Tak se nebojte a napište to sem. Měl jsem toho na opravování opravdu hodně, takže se mohlo stát, že jsem něco přehlédl, ale hrubku prakticky vylučuji (zato ve Tvém příspěvku jednu solidní vidím:lol: ), možná tak čárku ve větě...

:roll: :oops: :oops:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu