Number_x Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 no taky bylo na čase :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Tak. Poslední řádka PSPgameru dopsána. Teď už záleží JEN A POUZE na osobě Rixcz, takže případné urgence adresujte výhradně na jeho hlavu (doufám, že jej tímto přinutím pořádně zabrat :twisted:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 No tak doufám Rixi že to bude co nejdřív :wink: protoze jestli to bude stejne kvalitní jako předchozí číslo tak to bude pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Jedu, jedu, jedu, at to mame "my" verni ctenari co nejdriv! :D (Rixczi, vim ze mas hodne prace ale urcite bysme byli vsichni radi kdyby to bylo co nejdriv :wink: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Rixíčku prosííím :lol: ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Tak sup do prace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 honem honem už mi nedočkavostí mizí nehty z nohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 honem honem už mi nedočkavostí mizí nehty z nohouMe teda samou nedockavosti uz zmizely 8) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 No jesteze jenom nehty :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 :mrgreen: at žije buzerace :lol: :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Presne....nee, respect vam vsem co ste meli to usili udelat dalsi pspgamer, ted uz staci jenom ho dokoncit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Presne....nee, respect vam vsem co ste meli to usili udelat dalsi pspgamer, ted uz staci jenom ho dokoncit....aspoň něgdo mě respektuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Presne....nee, respect vam vsem co ste meli to usili udelat dalsi pspgamer, ted uz staci jenom ho dokoncit....aspoň něgdo mě respektuje :D"Sex experta"musi preci kazdej respektovat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Presne....nee, respect vam vsem co ste meli to usili udelat dalsi pspgamer, ted uz staci jenom ho dokoncit....aspoň něgdo mě respektuje :D"Sex experta"musi preci kazdej respektovat :lol:wole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Presne....nee, respect vam vsem co ste meli to usili udelat dalsi pspgamer, ted uz staci jenom ho dokoncit....aspoň něgdo mě respektuje :D"Sex experta"musi preci kazdej respektovat :lol:wole :DSe nediv "experte" :lol: btw. kdo ti rekl ze ses ten "expert" (sry OT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Presne....nee, respect vam vsem co ste meli to usili udelat dalsi pspgamer, ted uz staci jenom ho dokoncit....aspoň něgdo mě respektuje :D"Sex experta"musi preci kazdej respektovat :lol:wole :DSe nediv "experte" :lol: btw. kdo ti rekl ze ses ten "expert" (sry OT)každá :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Presne....nee, respect vam vsem co ste meli to usili udelat dalsi pspgamer, ted uz staci jenom ho dokoncit....aspoň něgdo mě respektuje :D"Sex experta"musi preci kazdej respektovat :lol:wole :DSe nediv "experte" :lol: btw. kdo ti rekl ze ses ten "expert" (sry OT)každá :D :D :DTak na to se da rict jedine LOL, ostatne sem tuhle odpoved cekal, ale nechme uz toho, pak tu bude same OT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 dělám si srandu.............ale userbar je to gun ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 No to teda jo respekt expertum 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červenec 14, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 No pres vikend bych to urcite dodelal, jenze se tu vyskkyt jeden mensi problem... :shock: V sobotu brzo rano odjizidim do Prahy a vratim se nejdriv v nedeli :!: --- Prave jsou 4:01 a uz jsem unavenej takze nejdriv dalsi tyden to stihnu dodelat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 hm skoda :( ale nevadi hlavne ze bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 hm skoda :( ale nevadi hlavne ze bude :)Pravda, pravda hlavne ze to apson "nekdy" bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 Další číslo PSPgameru je na spadnutí, tak se pro ukrácení dlouhé chvíle alespoň seznamte s kompletní redakcí - [highlight=red:bbd8558cf0]TADY[/highlight:bbd8558cf0] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 Další číslo PSPgameru je na spadnutí, tak se pro ukrácení dlouhé chvíle alespoň seznamte s kompletní redakcí - [highlight=red:e938e82477]TADY[/highlight:e938e82477] Jsem fakt zvedavej jak se dalis cislo te vasi Redakci povede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 TO GEMI Ted mne napadla takova vec, vyrobil jsem doma jednoduchy BatteryPack a chci napsat navod na vyrobu s fotkami, tak si rikam, ze bych vam to mohl poslat a treba to v dalsim cisle opublikujete. Napis jaky mas na vec nazor a ja to sepisu pro vas nebo jen hodim jako topic na forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.