Kořas Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 Tak sakra chlapi, kdy uz to vyjde!!!!!! :x :x :x :x :x :x ja z toho asi bouchnu!!!!!!Uz je skoro 23.7 a furt nic!!!!!!! :evil: :x :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 Tak sakra chlapi, kdy uz to vyjde!!!!!! :x :x :x :x :x :x ja z toho asi bouchnu!!!!!!Uz je skoro 23.7 a furt nic!!!!!!! :evil: :x :x Rixczi, vidíš to? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 Tak sakra chlapi, kdy uz to vyjde!!!!!! :x :x :x :x :x :x ja z toho asi bouchnu!!!!!!Uz je skoro 23.7 a furt nic!!!!!!! :evil: :x :x Rixczi, vidíš to? :roll: Jo Rixczi!Vidíš to??????? :x :x :x ja snad neco rozmlatim!!!!Rixczi, tak kdy?????????? :( :evil: i kdyz sem verny zastance PSP Gameru tak taky nepreziju vsechno!Tohle tyrani a prodluzovani me nici! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 Ale notak se trochu uklidni nebo ti daj titul nejhlucnejsi clen fora :) A kdo rikal ze to bude dneska?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 Ale notak se trochu uklidni nebo ti daj titul nejhlucnejsi clen fora :) A kdo rikal ze to bude dneska??JJ,sem v klidu........................ :o praveze nikdo nic nerikal!Kdyby aspon rek ze to bude dneska!No ale co, verny ctenar by mel prezit i pozdni vydani jeho milovaneho caspisu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 No to je jasny, ale nesmime na nej spechat nebo se na nas vykasle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 Chlapci Rix na tom vcera makal a uz ma cez 80% vcera to robil do 4 hod. rana tak na neho nespechajte. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 To rikam, dela co muze :) No ale stejne tady jeste pockam, konvertuju toho Johnyho englise :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2006 Chlapci Rix na tom vcera makal a uz ma cez 80% vcera to robil do 4 hod. rana tak na neho nespechajte. :wink:Tak to je great, sry Rixczi ale nemuzu se dockat :D 80% je fakt good! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2006 Heeej 10dní tu nejsem a on furt není jsem byl na chatě a všem jsem zaviděl jak už si čtete a ono nic.No neva. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2006 Heeej 10dní tu nejsem a on furt není jsem byl na chatě a všem jsem zaviděl jak už si čtete a ono nic.No neva. :-(dočkáš se......už se ředí barva v tiskárně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2006 Heeej 10dní tu nejsem a on furt není jsem byl na chatě a všem jsem zaviděl jak už si čtete a ono nic.No neva. :-(dočkáš se......už se ředí barva v tiskárně :lol: no teda lol :lol: barva v tiskárně :lol: te je teda joke, nemohl by jsi to nejak priblizit?Ze se barva redi v tiskarne mi moc nepomuze :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Červenec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2006 iiik už aby to bylo jsem z toho nervozni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 iiik už aby to bylo jsem z toho nervozni! Já taky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 To asi každej mužete nekdo natuknout co tam bude jaké recenze? jo a víte co bych tam udelal co dube příšte naco se mužem těšit _____________ PSP VP FW 2.01>2.6 32MB ve středu 512 MB Hry mam: FIFA 06,SSX On Tour, Grand Theft Auto Liberty city stories Hry ktere sem měl: F1 Grand Prix,ATV,Spiderman 2 game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 To asi každej mužete nekdo natuknout co tam bude jaké recenze? jo a víte co bych tam udelal co dube příšte naco se mužem těšit Už jsem naťuknul a to musí prozatím stačit. Obsah příštího čísla tam nebude na 100%, protože: a) PSPgamer je je dávno kompletně napsaný b) dnes se mi teprve rýsují první dva články do příštího čísla Ale jeho obsah můžete ovlivnit i VY! Pište články do nové rubriky "Čtenářské recenze aneb pařani sobě". Napíše-li někdo opravdu kvalitní článek, může se stát, že rozšíří řady PSPgamerů. Redaktorů (a hlavně těch dobrých) není nikdy dost. Tak do toho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 To asi každej mužete nekdo natuknout co tam bude jaké recenze? jo a víte co bych tam udelal co dube příšte naco se mužem těšit Už jsem naťuknul a to musí prozatím stačit. Obsah příštího čísla tam nebude na 100%, protože: a) PSPgamer je je dávno kompletně napsaný b) dnes se mi teprve rýsují první dva články do příštího čísla Ale jeho obsah můžete ovlivnit i VY! Pište články do nové rubriky "Čtenářské recenze aneb pařani sobě". Napíše-li někdo opravdu kvalitní článek, může se stát, že rozšíří řady PSPgamerů. Redaktorů (a hlavně těch dobrých) není nikdy dost. Tak do toho! Tkže mužu bejt redaktor pspgameru?když napisu dobrou recenzi?? ok napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2006 Vsem PSP Gamerům!!!!28.7. bude ke stazeni novy casopis s nazvem PSP world!!!Vice info: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3872 Mate se na co tesit!!! :shock: 8) konkurence pry neskodi tagze uvidime! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2006 To asi každej mužete nekdo natuknout co tam bude jaké recenze? jo a víte co bych tam udelal co dube příšte naco se mužem těšit Už jsem naťuknul a to musí prozatím stačit. Obsah příštího čísla tam nebude na 100%, protože: a) PSPgamer je je dávno kompletně napsaný b) dnes se mi teprve rýsují první dva články do příštího čísla Ale jeho obsah můžete ovlivnit i VY! Pište články do nové rubriky "Čtenářské recenze aneb pařani sobě". Napíše-li někdo opravdu kvalitní článek, může se stát, že rozšíří řady PSPgamerů. Redaktorů (a hlavně těch dobrých) není nikdy dost. Tak do toho! Nemůžu tu rubriku najít. To znamená že když napíšu nějakej článek tak se může dostat až do PSPgameru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 To asi každej mužete nekdo natuknout co tam bude jaké recenze? jo a víte co bych tam udelal co dube příšte naco se mužem těšit Už jsem naťuknul a to musí prozatím stačit. Obsah příštího čísla tam nebude na 100%, protože: a) PSPgamer je je dávno kompletně napsaný b) dnes se mi teprve rýsují první dva články do příštího čísla Ale jeho obsah můžete ovlivnit i VY! Pište články do nové rubriky "Čtenářské recenze aneb pařani sobě". Napíše-li někdo opravdu kvalitní článek, může se stát, že rozšíří řady PSPgamerů. Redaktorů (a hlavně těch dobrých) není nikdy dost. Tak do toho! Nemůžu tu rubriku najít. To znamená že když napíšu nějakej článek tak se může dostat až do PSPgameru? pokud umíš číst tak je to tam napsaný :D můžeš kdyby si tady byl trochu déle viděl by si jak se to tu rozrostlo a PSPGAMERY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 A jinak tenhle topic je o breznovem cisle PSPgameru tak udelejte novy ne? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 To asi každej mužete nekdo natuknout co tam bude jaké recenze? jo a víte co bych tam udelal co dube příšte naco se mužem těšit Už jsem naťuknul a to musí prozatím stačit. Obsah příštího čísla tam nebude na 100%, protože: a) PSPgamer je je dávno kompletně napsaný b) dnes se mi teprve rýsují první dva články do příštího čísla Ale jeho obsah můžete ovlivnit i VY! Pište články do nové rubriky "Čtenářské recenze aneb pařani sobě". Napíše-li někdo opravdu kvalitní článek, může se stát, že rozšíří řady PSPgamerů. Redaktorů (a hlavně těch dobrých) není nikdy dost. Tak do toho! Nemůžu tu rubriku najít. To znamená že když napíšu nějakej článek tak se může dostat až do PSPgameru? pokud umíš číst tak je to tam napsaný :D můžeš kdyby si tady byl trochu déle viděl by si jak se to tu rozrostlo a PSPGAMERY :D číst umim. Ale nevim co mysli tim čtenářské recenze aneb pařani sobě A potom kam ten článek poslat. Sorry ale tim tvym příspěvkem si mi fakt nepomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 A jinak tenhle topic je o breznovem cisle PSPgameru tak udelejte novy ne? :lol: No novy se udela az bude casak ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 ...nevim co mysli tim čtenářské recenze aneb pařani sobě A potom kam ten článek poslat... Vysvětlení najdete v úvodníku čísla, ale když se to nakouslo, tak to upřesním: ne každý má na to, aby byl redaktorem, ale KAŽDÝ může napsat recenzi a my ji zveřejníme. Každému dáme prostor, aby si mohl užít svých pět minut slávy. K tomu bude sloužit rubrika pařani sobě. Bude na konci PSPgameru, takže kdo bude mít pocit, že úroveň tamnějsích příspěvků mu irituje, může s klidem PSPgamer zavřít, protože stran redakce už jej čekají jen "titulky". Budu-li mít pocit, že má daný autor talent, sám jej oslovím, jestli by se nechtěl stát PSPgamerem. :) Recenze (úvahy, povídky...) můžete posílat (nejlépe ve wordu) na gemi@pspgamer.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 A jinak tenhle topic je o breznovem cisle PSPgameru tak udelejte novy ne? :lol: No novy se udela az bude casak ne? Přesně tak. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.