Number_x Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 Ale jeho obsah můžete ovlivnit i VY! Pište články do nové rubriky "Čtenářské recenze aneb pařani sobě". Napíše-li někdo opravdu kvalitní článek, může se stát, že rozšíří řady PSPgamerů. Ale nevim co mysli tim čtenářské recenze aneb pařani sobě A potom kam ten článek poslat. Sorry ale tim tvym příspěvkem si mi fakt nepomohl. 1.pošleš to někomu z pspgameru 2.je tu část pspgameru kde to otisknou jinak sorrz ale nevim co je na tom k nepochopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 Ale jeho obsah můžete ovlivnit i VY! Pište články do nové rubriky "Čtenářské recenze aneb pařani sobě". Napíše-li někdo opravdu kvalitní článek, může se stát, že rozšíří řady PSPgamerů. Ale nevim co mysli tim čtenářské recenze aneb pařani sobě A potom kam ten článek poslat. Sorry ale tim tvym příspěvkem si mi fakt nepomohl. 1.pošleš to někomu z pspgameru 2.je tu část pspgameru kde to otisknou jinak sorrz ale nevim co je na tom k nepochopení Tak ted jsem to pochopil :) Já tady nehodlám vyvolávat hádky kvůli blbostem. Prostě jsem tomu tvýmu příspěvku nerozuměl tak jsem se zaptal. Nic ve zlym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 v pohodě já jen aby si nebyl uveden v omyl :D 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 Zajimalo by me kdyz uz je hotovy kdy teda vyjde :) doufejme ze zitra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 No tak doufat muzem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Červenec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2006 věřit taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Červenec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2006 no já už to snad nevydržim...sem s tim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest luky1 Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 nejde mi to stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 nejde mi to stáhnout Co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest luky1 Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 Ani jedna zatim verze mi nejde stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2006 toz kdy uz to bude :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2006 Ano kdy ješte mate šanci po malo uspěšnem PSPworld :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2006 Ano kdy ješte mate šanci po malo uspěšnem PSPworld :)Ale aspon vysel v terminu :lol: ne jak PSPGamer ktery mel vyjit kolem patnacteho :lol: PSPWorld 4ever 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2006 Oni asi cekaji az amateri udelaji prvni stranu :evil: :? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červenec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2006 Ano kdy ješte mate šanci po malo uspěšnem PSPworld :)Ale aspon vysel v terminu :lol: ne jak PSPGamer ktery mel vyjit kolem patnacteho :lol: PSPWorld 4ever 8)Fakt já sem se nikde nedocetl kdy má vyjít pspgamer ale to je jedno HLAVNE AT JE TO DO KONCE ROKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2006 ty jo do konce roku to by stihli udelat aj novy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červenec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2006 ty jo do konce roku to by stihli udelat aj novy :D No za současného stavu o tom silně pochybuji. Jestli neseženeme schopného grafika (netvrďte mi, že mezi 2200 uživateli fóra takový není), tak nevím... Nejhorší je ten pocit, že přestože jsem jako šéfredaktor za PSPgamer zodpovědný, stávající zpoždění nemůžu nijak ovlivnit. Všem trpělivě čekajícím se omlouvám za průtahy, snad se brzy všichni dočkáme...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2006 ty jo do konce roku to by stihli udelat aj novy :D No za současného stavu o tom silně pochybuji. Jestli neseženeme schopného grafika (netvrďte mi, že mezi 2200 uživateli fóra takový není), tak nevím... Nejhorší je ten pocit, že přestože jsem jako šéfredaktor za PSPgamer zodpovědný, stávající zpoždění nemůžu nijak ovlivnit. Všem trpělivě čekajícím se omlouvám za průtahy, snad se brzy všichni dočkáme...:cry: Hhe, jeste ze sem sehnal Grimleye ten tu grafiku umi :lol: nanestesti ma svuj casopis :D :lol: za průtahy se neomlouvej, ja vim ze to nemuzes ovlivnit, to se neda nic delat, ja s pockam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červenec 29, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2006 gemi se nema za co omlouvat... Ja ted resil par jinych dulezitych veci a nemel jsem cas dodelat nove cizlo, za co se omlouvam a zapracuju na tom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2006 Nikdo se neomlouvejte staci kdyz brzo udelate ten casak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 ano do konce srpna by to bylo OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Sehnali jste uz nejakeho grafika? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Sehnali jste uz nejakeho grafika? :wink: Netrpělivě očekávám zpracovaná zadání, ale zatím nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Sehnali jste uz nejakeho grafika? :wink: Netrpělivě očekávám zpracovaná zadání, ale zatím nic :) ani jeden zatim nic neposlal? :shock: tak to se teda divim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Sehnali jste uz nejakeho grafika? :wink: Netrpělivě očekávám zpracovaná zadání, ale zatím nic :) ani jeden zatim nic neposlal? :shock: tak to se teda divim To jsou samé silácké řeči kdo co všechno umí, co by kdyby, ale skutek zatím utek, tak doufám, že se pánové vzmuží, jinak budeme PSPgamer distribuovat ve wordu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.