mucaca Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Tak jak to s tim vydánim vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Tak jak to s tim vydánim vypadá? asi nijak sem gemiho slysel rikat zepry uz to zabalili a prenechali misto novackovi PSPplanet :lol: takze bude byvat uz jen tento casak :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 ale spis je blbe ze i kdyby byl tak to cislo uz nebude aktualni :? skoda no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 PSPgamer je aktuální pořád, protože se tam vždycky dočteš o věcech, které bys mohl upotřebit třeba i za půl roku. Nebo ty si snad kupuješ všechny kvalitní hry hned jak vyjdou...? Totéž platí o filmech a dalších věcech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 PSPgamer je aktuální pořád, protože se tam vždycky dočteš o věcech, které bys mohl upotřebit třeba i za půl roku. Nebo ty si snad kupuješ všechny kvalitní hry hned jak vyjdou...? Totéž platí o filmech a dalších věcech. Tak s tím nemůžu než souhlasit. Když jsem kupoval PSP, rozhodoval jsem se, kterou "levnější" (tzn. starší) hru pořídit. A jak je vám potom taková stará recenze dobrá :) . Myslím, že pokud je bohatý a kvalitní obsah, není občas "menší" pauza na obtíž :wink: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 no mě je jedno jestli to je aktuální ale je škoda že se to pořád odkládá, už to vypadalo že to bude a pořád nic...no zejtra jedu na tejden pryč tak doufam že až se vrátim tak už tu bude novej PSPgamer!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 Přátelé, tak kdo četl topic "PSPgamer hledá grafika", ten už to ví, kdo jej nečetl, ať tak neprodleně učiní. Jedno je jisté - na nový PSPgamer už nebudete čekat dlouho. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 tak jsem se vrátil krapet nalitej z diskotéky,tak si ho jdu přečíst,a pak ti to zhodnotím.10x jesm tanhle příspěvek četl,tak doufam že je bez chyby :shock: :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 no tak jsem to zběžně zhltnul a doufam že to urychlí vydání PSPGAMERA čus bus jdu střízlivět! :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 :!: Rád bych vám všem oznámil, že vydání nového PSPgameru je otázkou několika málo hodin (dní) :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 :!: Rád bych vám všem oznámil, že vydání nového PSPgameru je otázkou několika málo hodin (dní) :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Som sa od stastia rozplakal :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 :!: Rád bych vám všem oznámil, že vydání nového PSPgameru je otázkou několika málo hodin (dní) :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Som sa od stastia rozplakal :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Tak si hezky poplač, ještě nějakou tu chvilku máš, pak ale otři slzy nebo to uvidíš rozmazaně, a to by byla setsakramentská škoda, protože se bude na CO dívat! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 no už abych ho měl v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 JOOOOOOOOOOOOO!!! !!!! K O N E Č N Ě !!!!Omluvte mé mírně pohnuté pocity :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 tak makame makame uz aby to bylo :D a newite aspon predbezne datum? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 kua jak dlouho ještě prej otázka hodin a stále nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 sakra ja zitra v 10:00 odjizdim bude to do te doby ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 Nejaky upresneni casu nemate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 Chlapi, můžeme jej vydat třeba hned, ale když jsem zhlédnul betaverzi, naznal jsem, že to bude chtít ještě trošku vylepšit. Po takové době to chce přijít s něčím lepším, než jen s tím, co už znáte (jakkoli je to kvalitní...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 takže kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 Chlapi, můžeme jej vydat třeba hned, ale když jsem zhlédnul betaverzi, naznal jsem, že to bude chtít ještě trošku vylepšit. Po takové době to chce přijít s něčím lepším, než jen s tím, co už znáte (jakkoli je to kvalitní...)A bude jeste dnes?Abycht ady zbytecne necekal :) :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 Dnes to určitě nebude, dejme riskymu pár dní. Ale troufám si tvrdit, že o víkendu už tady budeme o obsahu nového čísla všichni žhavě diskutovat. Tento termín už je opravdu konečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 Mějte lidi strpení. Pokud chce gemi ještě něco měnit, tak to znamená, že chce Naši spokojenost. Myslím si ale, že to čekání by už opravdu nemělo být dlouhé. V každém případě, nový grafik to teprve dostal, tak ho svou nedočkavostí nenuťe k nějakým odfláklým výkonům. Ochuzeni bysme byli především my. Věřím, že se ten čas navíc určitě vyplatí... 2Kořas: Dneska už to určitě nebude, ale neboj, dočkáte se všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 OK, ja na vas netlacim :wink: a jak jsem již myslim v tomhle topicu napsal: Chceme-li precizní práci, musíme si počkat :wink: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 pokud ten cas nebude nejaky dlouhy tak jo ale uz sme se nacekali dlouho :? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.