mucaca Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 víííííííííc než dlouho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Srpen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2006 Dnes to určitě nebude, dejme riskymu pár dní. Ale troufám si tvrdit, že o víkendu už tady budeme o obsahu nového čísla všichni žhavě diskutovat. Tento termín už je opravdu konečný. tak v tom pripade doufam ze to vyjde az v nedeli :lol: protoze se vracim az v sobotu a nechci o nic prijit :) (no ale stejne budu mit v kolonce nove prispevky cislo kolem dvou tisic :mrgreen: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Mno nebudu tady filtrovat okolnosti kolem vydání, od toho je šéfredaktor, ale stejně mi to nedá :) doufám (a nejen já ale celá redakce) že se nyní situace kolem PSPgameru otočí. Jakmile vydáme toto číslo (opravdu už mi zbývá jen pár úprav) pustíme se do vývoje zcela nového čísla které se změní i graficky (gemi - doufám že jsm neprozradil něco, co sis chtěl nechat pro sebe :D) a děláme vše proto abyste se dočkali - zaslouženě (někteří ;)) pravidelného vydávání... takže prosíme o schovívavost brzy se dočkáte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 tak to jsem teda zvedavy 8) co rict vic nez jen PSPgamer a PSPplanet do TOHO :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 tak to jsem teda zvedavy 8) co rict vic nez jen PSPgamer a PSPplanet do TOHO :lol:Presne moje slova!Covic jen dodat! :lol: Jen aby to oboum casakum vydrzelo! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Dnes to určitě nebude, dejme riskymu pár dní. Ale troufám si tvrdit, že o víkendu už tady budeme o obsahu nového čísla všichni žhavě diskutovat. Tento termín už je opravdu konečný. tak v tom pripade doufam ze to vyjde az v nedeli :lol: protoze se vracim az v sobotu a nechci o nic prijit :) (no ale stejne budu mit v kolonce nove prispevky cislo kolem dvou tisic :mrgreen: ) EE ja v Sobotu idem na tyzden prec a platit takze EURA za PSPgamer nechcem tak dufam ze do piatka vecera bude. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 ...pustíme se do vývoje zcela nového čísla které se změní i graficky (gemi - doufám že jsm neprozradil něco, co sis chtěl nechat pro sebe :D) Ne, v pohodě, ale když už ses do toho namočil, tak na Tebe ostatním něco prozradím: prátelé, risky je opravdové eso, včera mi poslal návrh obálky a ještě teď mě bolí brada od toho, jak mi padla údivem na stůl :lol: Chci tím říct, že je to PAN grafik, už v tomto čísle budete mít možnost posoudit některé jeho kreace a číslo další už bude plně v jeho grafické režii, takže se budu spolu s vámi těšit, s čím na nás vyrukuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Tak to se teda na to tesim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 jj tak uvidime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 Tak to uvidite. Obsah c. 3 bude cez 100 stran!! (dufam ze som to mohol povedat) :) :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2006 ???!!!!!!!!!!!!!!100stran!!!!!!!!!!!!!!!!???Tak to je celkem haluz 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 jo snad to chvili vydrzi ale jinak jeste mate dohanet anglicke casaky ty maji pres 200 stran :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 nehoň je.je to teprv 3 číslo.chudáci na takovýhle věci jich je málo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 ...pustíme se do vývoje zcela nového čísla které se změní i graficky (gemi - doufám že jsm neprozradil něco, co sis chtěl nechat pro sebe :D) Ne, v pohodě, ale když už ses do toho namočil, tak na Tebe ostatním něco prozradím: prátelé, risky je opravdové eso, včera mi poslal návrh obálky a ještě teď mě bolí brada od toho, jak mi padla údivem na stůl :lol: Chci tím říct, že je to PAN grafik, už v tomto čísle budete mít možnost posoudit některé jeho kreace a číslo další už bude plně v jeho grafické režii, takže se budu spolu s vámi těšit, s čím na nás vyrukuje :) :shock: :) no teď jsi mě vychválil... tak abych se teda moooc snažil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 risky jedna otazocka: Stihnes to do piatku? V sobotu idem prec a tak by som sa cestou nechcel nudit ale uz citat. PLS diki za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 Chci to stihnout.... napsal bych dneska, ale to by mohlo být bráno, jako že to vyjde dneska... ale do pátku určitě. Ještě se zeptej gemiho, jestli on to do pátku vydá ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Uz se vi kdy vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 do pátku lolku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 do pátku lolkuto by bylo goood, uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Právě sosám od riskyho PSPgamer... Kdo ví, co to znamená? :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Právě sosám od riskyho PSPgamer... Kdo ví, co to znamená? :mrgreen:ze by si mi ho jeste ted mohl poslat? :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 takze to uz zitra rano bude? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 tak si rikam...neni cas na zalozeni noveho threadu?PSP gamer 004/006 :-P03/2006 znamena mesiac a rok a nie cislo. :roll: :wink: :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 sory tschetsche...takze 008/006...btw...kolikate vubec bude tohle cislo?ja ty magaziny moc nestahuju bo nemam komp tak to nemam kde rozbalit a primo do psp to nejde...:-(Rozbal to v PC a zlozku skopiruj do PSP/PHOTO/tu zlozku a mas to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 sory tschetsche...takze 008/006...btw...kolikate vubec bude tohle cislo?ja ty magaziny moc nestahuju bo nemam komp tak to nemam kde rozbalit a primo do psp to nejde...:-(Rozbal to v PC a zlozku skopiruj do PSP/PHOTO/tu zlozku a mas to.:) on se ptal kolikaty cislo tamto bylo konstatovani ze nema PC a NEMA kde rozbalit :)to valach: kdyz si prectes tri ctyri prispevky tak se dozvis ktery je to cislo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.