bigdejf Odesláno Květen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2006 jaa taky pomoci linku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Květen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2006 Panove, kdyz jsem vas zadal o propagaci PSPgameru, tohle jsem na mysli opravdu nemel. Kdybych nekoho takoveho pristihl, urazim mu pazouru i kdyby psal ze gemi je buh...Snad tady nejni nekdo kdo by to doopravdy udelal ne? :twisted: Je to blbost a propagace by mela byt predevsim prostrednictvim netu...........aspon ja se o to snazim...... :roll: no docela by se hodil nějakej banner, hned bych ho dal na svý stránky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 jj banner by se siknul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigdejf Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 jo ja bych ho tam taky dal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 a toz kdy uz bude ten novy :?: :D uz to nejak dyl trva :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 ja myslim ze az tak za dva mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 ja myslim ze az tak za dva mesice asi tak .vždyť jen jak se tu dlouho řešilo jestli vůbec vyjde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 Ja bych rek tak mesic....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 ou coze 2 mesice? :? toz to bude za pekne dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 Njn si proste musime pockat kdyz chceme kvalitni praci........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 vemte si jak dlouho se pracovalo na druhym cisle...si myslite ze si na odpoledne sednou a maji casopis? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 vemte si jak dlouho se pracovalo na druhym cisle...si myslite ze si na odpoledne sednou a maji casopis? :lol:To asi ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 vemte si jak dlouho se pracovalo na druhym cisle...si myslite ze si na odpoledne sednou a maji casopis? :lol:To asi ne :D Spráávně, to URČITĚ NE, takže jak píše Kořas: ...si proste musime pockat kdyz chceme kvalitni praci........ Banner jsem řešil s Rixczem asi před čtrnácti dny. Ten večer říkal, že se na něj právě chystá... No, očividně to nějak neklaplo, takže to budu muset zaurgovat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 jo jinak ten banner je celkem povedeny tak si ho snad kazdy vsimne :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 jakej branner?vo co jsem prisel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 jakej branner?vo co jsem prisel? Banner voe :D Ze by se mel dat na forum banner at si toho kazdej vsimne, stejnka ale nechapu jako to bude mit smysl i kdyz si toho kazdej vsimne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 stejne uz o tom vi kazdy :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigdejf Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 no nerek bych! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 ja vim ze banner...ale uz jsem myslel ze uz nejakej udelali ze jsem to zaspal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 ja vim ze banner...ale uz jsem myslel ze uz nejakej udelali ze jsem to zaspal.... mucaco, prosím, řekni, že si děláš srandůů :lol: Jestli ne, obdržíš speciální hodnost "brzda fóra" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Květen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2006 ja vim ze banner...ale uz jsem myslel ze uz nejakej udelali ze jsem to zaspal.... mucaco, prosím, řekni, že si děláš srandůů :lol: Jestli ne, obdržíš speciální hodnost "brzda fóra" :lol: jsem brzda jako prase a srandu si nedelam...a tu hodnost chci! :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Květen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2006 Banner je supr, myslim ze se poved..... mucaca:Neni to "branner" ale banner :wink: a je to ta upoutavka na PSPGamer nahore, na kazdy strance tohohle fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Květen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2006 já myslel ten 88x31, ne takovouhle krávu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Květen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2006 zhruba tak takovouhle kravu...to je moc velky...sorry za to R tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Květen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2006 Já se picnu, tak napřed je problém v tom, že máme moc malou reklamu a teď ji máme zas moc velkou... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.