tejklin Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 jojo, nainstaluj na HDD a pak to bude v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McChicken Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 To bych HDD musel mít... Ale časem si ho snad koupim... Ale dík za radu kluci ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Cus lidi,chtel bych se zeptat kdo smazi tyhle mazec auta po netu,rad bych si zahral s cechama. nick: czeFonziiicek hodte sem vase nicky at si vam muzu kdyztak pridat a zahrat si.Diky Tuning 4 ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 zdravim chtel bych se zeptat,mam vypálenou hru na Xbox Midnightclub LA a kdyz jedu treba s necim rychlym treba s murcielagem treba 200mp\h tak najedou jedu v chybe hry nevim jak to profesionalne nazvat :D proste misto domu sou to kostky atp. a nejaky auta nejsou videt a musim pockat az se nacte okoli...proste to stoji za prd zkousel jsem to vypalovat vicekrat i na nejnizsi rychlost a stejne tam tam chyba je...je to normalni?nebo je to treba vady ISO? diky za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Zkoušel si to instalovat na HDD? Většinou se nestíhají dočíst textury při hraní z DVD, řekl bych, že problém bude zde. Pokud HDD nemáš, tak neporadím a nejspíš to asi ani nevyřešíš. Mě se stával stejnej problém u GTA IV, když jsem jel rychle, po nainstalování vše v naprostém pořádku ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Snad by se ještě dalo možná poradit zakoupení originálu. Originální (lisované) disky bývají obvykle kvalitnější, než pálené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Stimhle tim ti poradim...midnight club sem otocil a ten samej problem sem mel taky...tak sem to dal na hdd a problem se zlepsil ale nezmizel..pri rychle jizde obcas nestihaj textury.i z originalky sem to hral a dela to skoro to samy...a jestli ti to dela porad jak rikas tak chybu budes mit asi ve vypaleni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Ahoj, mozna to tu někde bylo ale nenašel jsem;) chci se zeptat jestli to ma cenu stahovat když mam klasickou verzi...jaky sou rozdily oproti klasicky verzi. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 dlc co se daji stahnout do normální verze jsou už v té speciální tím pádem navíc pár aut atd...jinak dle mě hra na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 takže něco jako datadisk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Je tam pár tratí, aut, plus ještě nějaký doplnky, dá se říct, že je to takovej datadisk ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 a je to jako samostatna hra (jako GTA:Episodies from Liberty city) nebo se to kromu nejak intaluje?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.