BRUTUS7 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 prostě me ho nabídli rodiče :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 me primelo to ze jezdim dlouhy cesty a potom da se spojit s ps3 a to ja mam takze dalsi vyhoda a jeste naky ty parby s kamosema ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 poměrně blbá otázka ale mě ptže se na tom dá hrát na cestách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Kámoš mi v létě půjčil PSP na dovolenou. Od tý doby jsem ho děsně chtěl...no ještěže jsou Vánoce už za 8 dní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 mobilita PSka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 chtěl sem něco co přehrává hudbu ... tak sem si řek mp3 páč se mi ta moje rozbila .. potom si řikám proč ne mp4 abych si mohl poštět nějaký ty filmy .. a nakonec sem se rozhodnul pro psp páč ještě ty hry .. a ted mám psp jenom na hry na filmy a hudbu poslouchám na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 presne tak hlavne ta mobilita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keplen Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Mě přemluvilo všudypřítomný čekání. A než čekat a čumět, radši pařit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Já kvůli cestě do školy a nějakým filmům asi, většinou nemám čas koukat :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Začalo se mi to líbit k mkámoše a za 2 sem ho koupil levně (2050) BTW :tech 50 kč za rozbytou 4 GB kartu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Ja jsem to koupil kdyz jsem slysel jak to kamos vychvaluje a pak kdyz jsem si to zkusil hned jsem vedel ze budu kupovat uz jen kvuli multaku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Asi protože sem o něm půl roku čet recenze, čučel na youtube. Moc se mi líbí mobilita, přehrávání filmů a že teď můžu pařit s kámošema, protože už si ho teď kvůli mě koupili další dva:psp: Dosti nakažlivá hračička....:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Limitovaná edice (GoW - RED), věčně se nudím, nemám čas sedět pořád u PC a hrát, večery kdy by se opravdu mohlo hrát, WIFI, školní zewl, PSP má neskutečně moc možností, vypadá a pracuje sqěle :) :psp: Proto si ho kupuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Donutila me ho koupit nuda života........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 No hlavne ze muzu parit hezky v posteli a vsude proste A taky pareni s 3 kamosema ktery uz ho maj asi2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 kamaradi co si taky koupili, mobilita,hudba,grafika her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 hlavne to ze je to prenosne zarizeni s multimedii a velkym displejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 hlavne to ze je to prenosne zarizeni s multimedii a velkym displejem Sám bych to neřekl líp :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Hry, filmy, muzika na cesty v jednom.. edit. ale stejně si asi jednou pořídím na tu 2. a 3. možnost iPod Touch :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 no asi tak, vše v jednom na cesty, nejlepší přenosná herní konzole:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacha Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 kámoš to do třídy zanesl v půlce minulýho roku a všichni se na něm střídaly, potom se nemoc začala šířit, začlo to mnou a čím více lidí, tím více se PSP pujčovalo ostatním, kteří zatoužili mít tohohle miláčka taky. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Ale pánové...takové slabé důvody...to ten můj byl ze všech důvodů nejlepší...Final Fantasy 7 :-D...prostě jsem musel znát další kousek příběhu...a taky kvůli tomu jsem to koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D_robek Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 přenostnost,all in one,kámošy atd. :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 kámoš to do třídy zanesl v půlce minulýho roku a všichni se na něm střídaly, potom se nemoc začala šířit, začlo to mnou a čím více lidí, tím více se PSP pujčovalo ostatním, kteří zatoužili mít tohohle miláčka taky. :psp: Proto to dneska nesu večer do busu pač jedem se školou do divadla.. Doufám že se někdo nakazí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien54 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 nuda a to dost často :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.