oZZe Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 U nás ve třídě ho mělo hodně lidí, tak sem si ho koupil a vubec toho nelituju, hodně funkcí a ještě navíc mobilní ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajakozinova Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 No mě se na tom prostě líbili hry, prostě co to umí a všechno... prostě úpa super... tak jsem ho na minulý Vánoce dostala.... a na tyto Vánoce jsem dostala 4 GB kartu od bráchy no úpa paráda...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murphy_221 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Mno, ke koupi PSP jsem se rozhodoval asi rok.... Rozhodovaj jsem se mezi PsP a DS... (V dnešní době nechápu, že jsem se vůbec zajímal o DS... :ziped:) Líbila se mi mobilita PSPčka a velkej display... PSP jsem už mohl mít dříve, ale odrazoval mě velikost a fakt, že ho do kapsy při poslouchani mp3 nedam. :psp: A po zprávě o novém 3000 jsem už měl jasno. Sice problem s velikosti neřeší, ale dnes je mi to jedno. - neposloucham :roll: Pak jsem vlezl na toto forum a zjistil jsem všechny možnosti PSPčka (custom,...) :lol: Od te doby jsem se už PSPčka nemohl dočkat.... Tádydádydádydá! A to je vše, přátelé! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 no nebavilo me seded doma a hrat na pc tedka du ven a s kamosama se sejdem tam kde se da chytat wifi signala parime nejaku tu hru nebo tak nejak ale je to mazec!!!!!!!!!§§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalsws Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Páč je to pste playstation do kapsy a dá se brát kamkoli do nudy atak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 chtěl jsem si koupit prvně novej foun za brigadu....ale potom jsem chtěl ipod a nakonec jsem si vzpoměl na psp po kterém jsem toužil....a teď jsem nakazil i kámoše takže paříme jak sviň.....:-)I love PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ja sem si ho koupil na to abych mohl farat ve skole pod lavici.a taky doma v posteli.a navic si muzu zajit doma na net neomezene:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromy55 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Nevdel jsem co k vánocum ale psp je super a hlavne ze slo flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 tekken na cesty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pwn3D! Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 som bol zvedavi co to je :D sa mi to proste pacilo nake male simpaticke :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 No tak já si ho koupil hlavně kvůli hrám, abych mohl hrát po cestách a vlastně klidně i doma. Po Flashunutí sedím u PC a hraju PSP...:psp: Je to malinké,sympatické,přenosné,hratelné..:lol: Prostě PSP RuleZzz!:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 No měl ho každej tak sem ho musel mít taky:dozey:...ne PS na telku sem nechtěl a PSP jelikož je přenosný sem musel mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyadio Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 mel sem ps1 pak sem si koupil ps2 a nemohl sem vynechat psp na ps3 si pockam nez bude levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Mě k tomu přimělo to že sem věčně na brigádě a to i přes noc , a není tam možnost tv ... a brát celý PC sebou :D mi přišlo jako blbost... tak sem to řešil psp , ted i notasem ale ten jenom na net , jinak všecko valím přes psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 no ja sem od psp čekal že budu myt v autobuse ve škole atd. dos zabavi po ruce hmm neviplati lo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockman Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 No tak ja sem to koupil protoze DSko mi nestacilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zocel Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 za dobrou cenu jej neslo nekoupit.... a ps3 byl stejny pripad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 tak kámoš to měl tak jsem to dostal na Vánoce. Jen mě mrzí,že už to PSP kánoš prodal a koupil si XBOX360 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Přes půl roku jsem si zjišťoval různý informace o PSP a nakonec jsem usoudil, že je to nejspíš docela šikovná věc. A soudil jsem správně. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Já si koupil PSP pač sem PCčkář tak i konzolista..a PSP mam hlavně od toho třeba když někam jedem tak abych měl co pařit a poslouchat...nebo ho občas beru do školy a hrajem multák..:):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
red75 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Můžu čučet na seriály, číst knížky, hrát hry v emulátorech (Zx spectrum, atari 800, Snes), no a samozřejmně psp hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 dříve sem to odsuzoval ale pote co sem si ho koupil tak si nemuzu stezovat uplne bajecna vecicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Tak hrál jsem god of war I , II a tekkena na ps2 a chtěl jsem prostě už prostě hrát ale ne to samé a pak ho mělo pár lidí ve škole tak sem si ho koupil taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 no tak to nwm proc jsme ho chtel.. asi protoze ho meli kamosi a chtel jsme s nima parit MP.. jsem moc rad ze ho mam! PSP4EVER! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 ja ho strasne chtel ,ale pak me to preslo,prodal sem ho a koupil xbox 360 PS:nejak me to nadceni preslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.