Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 když si to kamoš chtěl koupit tak sem říkal že je to blbost ale rychle sem zmenil nazor a psp si koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klomfar Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Pořád sem ztrácel mobily a Mp3, tak jsem zkusil tohle na cestování... A moooc dobrej tah....:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 to že mi někdo počóroval moje stary psp :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Přitahuje mě ten design (mám bílé) je to takový kus elegance. Taky kvůli funkcím samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 zábava!!!!!!!!!!§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Já si ho koupil proto..protože jezdim na internát a tak cestuju pořád někam a potřeboval jsem se nějak při cestě zabavit...asi tři mesice před koupí jsem zjišťoval co asi bude nejlepší a pak jsem usoudil že PSP...a jsem s ním spokojen:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Já jsem vyrost na PlayStationu, takže jakmile se objevily zprávy o tom že bude PlayStation Portable už jsem slintal.. trvalo toj eště dalšího jeden a půl roku než se to dostalo i do ČR a byl jsem jeden z prvních majitelů... a tak pokračuje moje už možná víc jak desetiletá závislost na konzolích Sony PlayStation (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Já si ho koupil,ptž mě naši dřív pořád vyhazovali od kompu a v důsledku toho jsem se nudil a neměl co dělat;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Já jsem chtěl něco kde se přehrávají filmy a PSP zvítězilo+ hry že šli byl velký bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Potřeboval sem ho do práce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareckin Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Chtěl sem se zeptat jestli je mozne jak kolikv Downgraderovat fw 4.20:(:(:(:(..Vsude čtu že asi ne..Diky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Rytmus Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 no tak u mě to byla mobilita , hudba ,filmy , obrázky , internet , a hlavně hry třeba takový Tekken nebo GTA VCS a LCS to jsou skvosty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 grafika a hry a samozdrejme flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 kámoš mi to ukázal a ihned mě to vzalo... ale už to neni co to bejvalo, před pandorou kdy se flashovalo ještě staršími způsoby a vycházely kopce her:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Proč? Patapon a Echochrom. Mám rád originální hry. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McChicken Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Mě donutilo to, když kámoši na nádraží hráli Tekkena přes WLAN. Okamžitě mě to chytlo, tak jsem si ho pořídil. Teď už ho využívám na jiný věci, než jen na Tekkena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyjeans Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Ja sem ho koupil protože na mobilu mě to už nebavilo :) a potřeboval jsem nějakou zábavu do školy . Jinak bych tam uhnil nudou potom jak sem to donesl tak si to koupily dalsi kamosi a ted je mega sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan1468622339 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 costování a dlouhé chvíle ve vlaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Chtěl sem PS..ale nechtěl sem na telku ale něco na cestu a dyž vyšel Portable tak to bylo jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Já ho koupil, protože jsem tozsekal DSko Jinak, nejvíc mě donutil WLAN a oblíbenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fal Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Já si chtěl PSP koupit před rokem, pak jsem od toho upustil protože jsem hrál WoW a asi bych ho tolik nevyužil. No a tenhle týden jsem si PSP koupil a jsem natěšenej jak malej Jarda. A k otázce... Hraní na cestách (perfektní), videa na cestách (perfektní), internet na cestách (teda nic moc), mobilita obecně (čekal jsem že je to menší). No a i to že je to výrobek SONY hrálo podstatnou roli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Abych se přiznal, tak já si ho koupil hlavně proto, že jsem chtěl hrát hry a série znamé z velkého Playstationu v kapesním podání(proto mě ze začátku asi mrzelo, že tam je tak málo portů)časem jsem ale přišel i na to, že na psp nemusí být jen předělávky z velkých konzolí, že tahle konzole si žije svůj život.Ale pokud bych si mohl rýpnout, tak mi scházi série GT,Devil May Cry a asi taky více dílu Final Fantasy a God of War.A taky by nemusely rok co rok mršil NFS-ka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimbo Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Kamarád dostal k vánocům PSP 3000 brite, jsem prostě takovej že kdyz me něco zalíbí tak to musím mít.A taky jsem si ho koupil jen kvuli tomu abych mohl s kamošem hrat MP....PS. samozdrějmně me ho platil táta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Naprosto skvělá věc, která svojí vymakaností neměla obdoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fal Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 a stále nemá :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.