X-SIDE Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 presne tak hlavne ta mobilita budu opakovat ale souhlasim mobilita:psp::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Byla to láska na první pohled jako majitel psx jsem to hned chytl a hrál dvě hodiny v elektro worldu :D a ted po delší době prodáno a mám DS a GP2X ale psp jednou si zase koupím.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 PS2 do kapsy!!! A samozřejmě možnost stahovat si do něho hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 chtel sem ho protoze na tom dou prehravat filmy hry atd..... zavidel sem kamosum:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow Logan Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 youtube :lol: a taky kamosi :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Tak mi jsem jeli ze školou na Karlštejn a v autobuse hráli na PSP, hrozně se mi líbila ta grafika a to, že je to ps2 do kapsy :)...:D a asi 5 dní potom co začali prázdniny jsem si ho objdnal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Líbilo se mi na něm, zě ho mužu furt nosit s sebou a že se dá taky využít k přehrávání mp3 a filmu.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Kapsa x'D Kvalita her jako na PS2, v té době jsem ale ještě neměl xbox, takže úplná nádhera. Teď už obě pspčka jen na filmy a p.... x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Dobrá grafika,velikost do kapsy a skvělý tvar. No dobrá věc tak jsem neodolal. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Locoroco, Patapon, Tyrian 2000 hlavně tyhle 3 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villik Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 asi nejvic Loco Roco :D ... ale objevil sem i jine kvalitni tituly a bavi me to :D a to letos maturuju :wohow: mobilni zabava na cesty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 No jakozto zavislak na ps2 jsem si musel koupit i prenosnou verzi(psp) a hned jak si usetrim prachy tak jdu do psp go:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Chtěl jsem PSP protože je to multimediální, malá takže dobře přenosná konzole, na kterou vycházejí celkem dobré hry. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 protože jsem ho prostě chtěl a hlavně protože ho měli kámoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Nebavilo mě to krást kámošovi, tak jsem řekl rodičům a na narozky už jsem ho měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Co přimělo? Prostě herní konzole na cesty. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 kvuli pareni pri hodinach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Brácha protože jsem mu ho zaviděl .Měl jsem psp 1004 ale posralo se tak jsem si koupil nové :psp: 3004 a jsem rad že ho mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxhoundn Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 od mala sem gamer, a hodne sem jezdil na sluzebky... proste psp 4ever ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toosoon Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Jsem v lete mezi reci pchvalil rped pritelkou a ona mi ho koupila k vanocum. Tak jsem pred ni jeste honem pochvalil novou M5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Jsem v lete mezi reci pchvalil rped pritelkou a ona mi ho koupila k vanocum. Tak jsem pred ni jeste honem pochvalil novou M5... :lol::lol::lol: Myslíš že to výjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 od mala hraju PS1, PS2 ,A PSP OD ROKU 2005 takze tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteroidplZ Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Byla občas nuda při cestách a ve škole o přestávkách takže jsem si ho koupil a jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Proste sem ho chtel, je to uzitecna vecicka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 :D Nejlepší je že mužu pařit v posteli ... a proste dobre na filmy :D atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.