T-o-mmy Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Tak ja mam jenom par pujcenych UMD a jen tak ricku: USB to neni ale UMD to me pobavilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 člověk se někdy překlikne ale jinak je to umd takze sory vsem ktere sem tim například urazil jinak nosim umd ve svem kufříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Ano já UMD sebou nosím , vždy jedno v mechanice a zbytek v tomhle http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/hard-bag-black-psp-slim-5622.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Bez UMD ani ránu !!! Jsem totiž originálkový fetišista :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Já taky mám radši UMD , ale až si hru zahraji z netu , a podle toho jak se mi líbí tak si potom koupím umd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verxes Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Ne nenosím, ani jsem ještě vlastně nezjistil, jestli mi funguje UMD mechanika, žádné umd tam ještě nebylo :-D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 vetsina lidi snad UMD ani nenosi. Je to i muj pripad, jelikoz 16GB karta UMD v kapse plne nahrazuje :D :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Jo tak 16 Gb už ano :D , já mám jenom 8 :( , ale zase dobrou ( tím nechci nikoho urazit , že by měl špatnou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Mám FATko a mechaniku jsem si odšruboval - je mi k ničemu, použil jsem ji jen párkrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 na dovču nebo na delší cesty nosim všechny umd a jenom tak do školy k příbuznym nosim max. dvě umd jinak na to mam kufr pro dvě umd,dvě memory card a pro psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyjeans Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 nosim je furt v batohu do školy, doma to neni v bezpečí :) taky že mam jebom 4 ktere se mi vlezou do miho hard pouzdra, nejake 20ks UMDecka bych sebou netahal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 já ho mam v mechanice od tý doby co sem ho koupil(cca. 6 měsícu) a ani jednou sem ho nevyndal, a hrál sem ho jenom dokud sem ho neměl flashlý ted hraju jen z karty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 no tak ja mam taky takovy velky pouzdro.. kazdej se mi smeje ale je to sikovny.. vypada to sice jako ledvinka, ale vejde se tam toho dost. Koupim ty univerzalni maly obaly presne na umd (ty plastovy).. krabicky nebudu nosit. mam zatim jen par umd.. Zatim jsem no flash. muj plan je takovej: v breznu mam svatek tak jestli do ty doby bude oficialni flash na 3000 tak si to necham flashnout. jestli ne tak si reknu o nejakou hru.. Pak, o prazdninach mam narozky. jestli bude uz flash na 3000 tak to bude mit flashly a budu si prat 16GB kartu. jestli ne tak od kazdyho clena rodiny jedno UMD to je celkem 4 novy umd. Nejradsi bych stejne ten CFW. vypada to slibne neniliz pravda :D Souhlas?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 no tak ja mam taky takovy velky pouzdro.. kazdej se mi smeje ale je to sikovny.. vypada to sice jako ledvinka, ale vejde se tam toho dost. Koupim ty univerzalni maly obaly presne na umd (ty plastovy).. krabicky nebudu nosit. mam zatim jen par umd.. Zatim jsem no flash. muj plan je takovej: v breznu mam svatek tak jestli do ty doby bude oficialni flash na 3000 tak si to necham flashnout. jestli ne tak si reknu o nejakou hru.. Pak, o prazdninach mam narozky. jestli bude uz flash na 3000 tak to bude mit flashly a budu si prat 16GB kartu. jestli ne tak od kazdyho clena rodiny jedno UMD to je celkem 4 novy umd. Nejradsi bych stejne ten CFW. vypada to slibne neniliz pravda :D Souhlas?.. :cheesygrin:jj taky doufam ze co nejdriv bude flash na psp 3000 ja mam psp 3004 a tri umdéčka :psp:plus asi ve stredu jeste jedno kupuju 8)nicmene snad to do brezna/dubna bude.. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simonyi56 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 nosím to v mechanice mám hru navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Mám Slima s neflesnutelnou deskou ,ale od včerejska takže žádne UMD jeste nemam :( ,ale dnes bych snad mnel poridit Burnouta nebo Medal of honor a ty budu muset tahat s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 ne umd dela hluk a urco ma i vetsi spotrebu + ma pomalejsi loady. nebo mi aspon prijde ze ma :D takze umd -> udelam obraz -> karta - nejlepsi reseni xD mechaniku pouzivam jen na delani isa z umd. driv bych to chapal, ale pri dnesnich velikostech karet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Jak kdy.... Obcas si ho vemu protoze na UMD mam takovy plastovy obaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 neumd dela hluk a urco ma i vetsi spotrebu + ma pomalejsi loady. nebo mi aspon prijde ze ma :D takze umd -> udelam obraz -> karta - nejlepsi reseni xD mechaniku pouzivam jen na delani isa z umd. driv bych to chapal, ale pri dnesnich velikostech karet :D tjn,ale přece jenom hra má cca 1 GB tak proč zbytečně plácat místo na kartě dyž to můžeš mít v mechanice viď :D ale je pravda že já bych ho taky nenosil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Nosim ho v plastovom puzdre na umd od speedlinku z jedneho prosteho dovodu - moje puzdro na psp je pre psp fat, a keby tam nemam umd, tak moje slim by v nom lietalo :) Takto sa ani nepohne :cheesygrin: Tymto dakujem sony za umd :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Ne jelikoz nemam zadny UMD tak nic:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Já si vždy nosím jedno v umd mechanice a to tekkena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 já žádný UMD nenosim páč mám po******u mechaniku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 No nekdy ano kdyz chci hrat :D kdyz posloucham hudbu tak to sebou netahnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Přímá odpověď na otázku -> Ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.