One-Real Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 a k threadu..nosim vetsinou vzdycky aspon jedno umd do skoly..ale stve me docela ta tezka skladnost umdecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 ja je nosim porad protoze mam v obalu misto na dva UMD disky ta to vyuzivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TUNING101 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 něčim to přebytečný místo v pouzdru musim vyplnit néé ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 NE nenosim - zabira to hodne mista a stejne zadny umd nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Pár lidí tady říká že UMD v mechanice dělá hluk,myslím si že nevíte co je hluk! Třeba já tam mám porád Killzone a PSP mám flashlí a hluku jsem si opravdu nikdy nevšiml! Mohl by mi prosím někdo vysvětlit tedy co za hluk máte na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Treba pri nacitani jak se ten motorek s laserem posouva...to je dost neprijemnej zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Treba pri nacitani jak se ten motorek s laserem posouva...to je dost neprijemnej zvuk. No ale ten načítá jen když jdeš z UMD hrát tak proč to řešit když hrát nebudeš? A UMD tam muže být :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 já nosím umd v obalu mam 2 umd a mam na to v obalu misto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 No ale ten načítá jen když jdeš z UMD hrát tak proč to řešit když hrát nebudeš? A UMD tam muže být :) Tak me se to umdcko nacita i kdyz hraju isa(iso mod mam nastavenej na Sony NP9660) takze sem to vyresil pluginem noumd a mechaniku pouzivam jako skladiste pro moje jedno umd co sem ted dostal k druhymu psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa1468623198 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 já mam pspčko flashnuté a umdčka nosim furt v mechanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Mám psp 3000 a tři umd tak sem si koupil spešl pouzdro kde je místo pro dvě umd a já mám tři ,tak to třetí nosim v mechanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 jelikoz mam v pi*i UMD mechaniku,tak jsou mi UMD na nic;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 UMDečka jsou zbytečný, tahaj to sebou jenom lidi co nemam flash, to víme všichni :D btw. mam flash :D je to celkem zbytečnej topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Já mam šikovný:wohow: pouzdro na psp:psp: a tam se mi v pohodě vejde 6 UMDček:coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Já mam šikovný:wohow: pouzdro na psp:psp: a tam se mi v pohodě vejde 6 UMDček:coolp: nj,ale to do kapsy asi nedáš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furikleys Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Ne je to zbitečné nosit UMD když jsou tu iso .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 ja mam psp 3000 a 1000 a nosim jenom kartu a jinak 1 umd v 3000 jinak ne a u 1000 nevim esi mechanika vubec funguje nikdy sem do ni umd nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Ne je to zbitečné nosit UMD když jsou tu iso .. souhlasim s tebou mam na to stejny nazor a navic zadne UMD nevlastnim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 no ja mam flash a UMD mam porad v mechanice Tekkena :) ten musi byt origo to je bez debat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 umd nosím furt.Když nemám flashlé PSP tak musím no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 ja mam UMD furt u sebe mam psp 3000 takze musim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 ja ho nosim v mechanice protoze nake hry na karte se pak bez nej nespusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Boy Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 jako jini lide, z duvodu neflashnutelnosti mojeho psp nosim umd furt u sebe :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 767 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Mám flashnuté psp tak není důvod sebou tahat UMD a ničit mechaniku:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Ne netaham, na PSP už nehraju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.