ice_cz Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Jen UMD, ktere hraju nejcasteji pres MP. Tekken, NHL. Shanim jeste UMD s PES 09 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 az mi prijde smackdown vs raw 2008 tak s sebou nic jinyho tahat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 ja vetsinou taham jenom UMD v PSP jinak mi to moc nevadi, nejsem takovej co by si bral celej kufrik her:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 už 2 mi křuply nosím jenom jedno v mechanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikey_CZ Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Nenosím, stačí karta. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 nez sem mel flashle psp tak sem si koupil dve UMD hry ktere nosim v case kufříku na psp + 2x UMD + 2x MS.........ale jinak me staci karta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 UMD ? Vždy nosím dvě (Jelikož jich víc nemám xD) ve svém special krytu na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Aspon snima zaplnim místo v pevnym krytu ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalker Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 ne ani zadny nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator289 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 ja mam v psp neustale UMD a to MLB 09.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Vždycky mám nějaký v PSP ... v obalu na PSP už radši žádný nenosim ... u gta vcs se mi stalo že se mi na jedný straně promáčklo jakoby dovnitř a nechtělo se točit no ... takže radši tam nic nenosim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 prvni tri mesice ano: to dokud jsem nemel flashnute PSP potom uz jsem 2 prodal a jedno jsem si nechal.. ale tedka uz to ssebou netaham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 ja mam neustale v PSP aspon jednu hru pro vsechny pripady ze by nejaka hra nefungovala bez UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Jo nosím sebou UMD pořád v obalu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 ja nosim jedno umd v mechanice jinde nic nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 ani jedno mam flash a k psp sem žadný nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 :psp:Nosim v obalu tak 4 nebo 3 a to pro případ že bych si náhodou vypnul flash:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exertride Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Ne, ale kdybych nějaké měl tak ho mam určitě pořád v PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Nenosím, měl jsem 2 ale prodal.Přijde mi to jako zbytečnost.Kámoš ho tam má pořád a docela to vrčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Nosím jen to UMD co mám v mechanice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Nosím jen to UMD co mám v mechanice :) Presne tak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Mít UMD v mechanice je celkem blbost, pokud máte možnost hrát ISO hry, UMD nechanika se při každym zapnutí rozjíždí a nejen při zapnutí a to žere docela dost baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Mít UMD v mechanice je celkem blbost' date=' pokud máte možnost hrát ISO hry, UMD nechanika se při každym zapnutí rozjíždí a nejen při zapnutí a to žere docela dost baterku[/quote'] když máš noUMD plugin tak ne :) ¨ja mam umd jen v psp a to smackdown vs raw 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 používam NOUMD plugin takže ..........nie a žere to baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 když máš noUMD plugin tak ne :)¨ja mam umd jen v psp a to smackdown vs raw 2009 Pak už ale nosit UMD v mechanice nedává smysl, když jí máš vypnutou :dozey: jedině, že by jsi pokaždý ten plugin vypnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.