alesek__ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 jo nosival sem umdcka na karte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Pak už ale nosit UMD v mechanice nedává smysl' date=' když jí máš vypnutou :dozey: jedině, že by jsi pokaždý ten plugin vypnul :D[/quote'] jasný, ale když má člověk na kartě 5 her tak se to nevypíná každejch 5 min, ale i tak, zabere to nanejvejš 40 vteřin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Já tam nosím UMD. Nevím proč bych neměl když tam ta UMD mechanika je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPIRIT1468623507 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 mam 16GB kartu a flashnutý PSP a zadny UMDčka nemama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Mam jedno UMD v mechanice.To mi staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLESHᵀᴹ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Nenosím,už mám flesh,ale před fleshem jsem si nosil tekena a burnouty..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*mini*<MeMbEr>02 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 nemam zadnou hru krome Demo disku ,takze pouze iso a 2 dalsi Memory stik pro duo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 driv kdyz sem nemel CFW tak jo ale ted uz ne akorat bych opouzivaval mechaniku :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadoman Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 :psp:Já mam PSP neflashnuté takže bohužel musím UMDčka tahatt sebou.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 já mam psp flashle ale Fight Night Round 3 nosim pořád v obalu na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Ano nosím, v pouzdře pro psp je na dvě umd místo ,tak proč toho nevyužít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 UMD tahám pořád:).Ale časem si nechám flashnout psp.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 ne je to zbytečne kdyz ma človek flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Dřív sem nosil UMDčko v mechanice když byl ještě ten starej FW ,v kterým se isa spouštěli pomocí nahraní UMD ... A po nějakým čase už sem měl mechaniku prázlo a vyplou ,a hlavně to mín žralo baterku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Poněvadž se mi mechanika tak nějak podělala a mám flash,tak žádný UMDčka netahám;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 už mám psp pár let a ještě sem v nem neměl ani jedno umd ani ve fatku co se měl asi před 3 roky nebo kolik to je takže nevim jestly mi mechanika stále funguje ale asi si nejaký seženu a budu ty dviřka muset promazat wd 40 protože ty budou úplně zarezlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 ja mam psp 5.50 GEN-D 2 a svoje jediný UMD sem pučil kámošovi co flash nemá a od tý doby sem ho neviděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon4 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 psp mam flashnute, mam 2 UMD hry a obcas si jednu necham v mechanice abych mel vic her protoze karta neni neomezena, jinak umdcka jinak nez v mechanice s sebou netaham, je to uplne zbytecny. hry na karte sou skladnejsi, je jich vic a nabihaj nesrovnatelne rychlejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 maximalne tak jedno umd a to jeste v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Nevím jestly už tu nepíšu asi po páte ale ... nosím sebou dvě UMD jelikož na ně mám stavěný obal :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Ne..... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Ne koupil jsem si PSP uz flashle a zadne UMDcka nemam(ani nikdy zadne nebylo v mechanice :)).Je to mnohem praktictejsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlken Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Až o vánocích dostanu PSP, tak mi stejně nic jiného nezbyde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 ja mam hry na karte takze sebou nemusim furt tahat UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Ne ... ale byly casy kdy sem sebou nosil Fifu06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.