Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Názor rodičů na hraní / Hrajete nekdy s rodiči??

Buvolcek

Recommended Posts

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já už jsem teda odrostlejší, ale nikdy s tímhle nebyl problém. Krom toho, že brácha by se teď měl učit na maturitu a je schopnej sedět u onlinovek 24/7. Táta je urputný hráč HOMAM2. Máti samozřejmě flashovky a mahjong. Tak tři čtyři roky zpátky pamatuju jak jsme vždycky já, táta a brácha seděli u Quaka, Unrela a pařili po síti. To byly krásný časy. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už jsem teda odrostlejší, ale nikdy s tímhle nebyl problém. Krom toho, že brácha by se teď měl učit na maturitu a je schopnej sedět u onlinovek 24/7. Táta je urputný hráč HOMAM2. Máti samozřejmě flashovky a mahjong. Tak tři čtyři roky zpátky pamatuju jak jsme vždycky já, táta a brácha seděli u Quaka, Unrela a pařili po síti. To byly krásný časy. :)

Závidím ;) ... To se mnou tata hraje jen auta někdy, protože celá naše rodina je ujetá do aut a motorek, a já nejsem tak mě furt nadavaj .. :?

Odkaz ke komentáři

:psp:Když jsem byl malej, párkrát se mnou, táta, starší brácha bo někdo tak dal Fifu na starym Xboxu (panejo, to byla pro mě tehdy věcička)...James Bond 007 NightFire jsem tam porad paril, s kamosema proste vzdycky a neomrzelo to ))..jinak se mnou moc nehrajou, obcas tata zkoukne nejaky videa ktery na psp dam, kdyz je to neco ze sportu..hry hoodne minimalne

mame tyhle veci nevadej, nechce abych u toho byl porad..ale nezakazuje mi to :-)..psp ji dokonce prijde jako good vecicka s good vlastnostma :):psp:u taty uz je to trosku horsi, tyhle veci se mu moc nelibej, hlavne strilecky..auta, sport,simsy to mu nevadi...ale strilecky rad vubec nema..obcas mi rekne at uz vypadnu..ael je to v poho zatial

Odkaz ke komentáři

Guest rey5757

one real:to snad každej rodič nerad vidí že jeho ratolest hraje střílečky nebo něco brutalního a pomalu tomu propada však až jednou budeš mit děti tak to snad pochopíš :bash:

jinak rodiče mi dopřejí si pořadně zapařit ale ne abych u toho byl přilepenej celej den to jsou schopni mi to i zabavit.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

to muj tata se o to tenkrat zajimal/kdyz sem dostal ps2) sme hraly tekkena,ale ted ma moc prace takze je to pro moje rodice blbost,hlavne ted sem v devitce,tak me rodice zenou at toho hrani necham a at se soustredi na svoji budoucnost:D

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 1 year later...
  • 11 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu