Guest rey5757 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 rodiče jsou celkem radi že si v klidu hraju na pspecku namísto toho abych dělal něco jinyho a vopruzoval je :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Jo tak to kdyz hraju source tak tata rika nemuzes tam porad nabihat kdyz te hned daj musis kempit. A muj tata hraje jenom Sims 2 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarjuu Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já už jsem teda odrostlejší, ale nikdy s tímhle nebyl problém. Krom toho, že brácha by se teď měl učit na maturitu a je schopnej sedět u onlinovek 24/7. Táta je urputný hráč HOMAM2. Máti samozřejmě flashovky a mahjong. Tak tři čtyři roky zpátky pamatuju jak jsme vždycky já, táta a brácha seděli u Quaka, Unrela a pařili po síti. To byly krásný časy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já už jsem teda odrostlejší, ale nikdy s tímhle nebyl problém. Krom toho, že brácha by se teď měl učit na maturitu a je schopnej sedět u onlinovek 24/7. Táta je urputný hráč HOMAM2. Máti samozřejmě flashovky a mahjong. Tak tři čtyři roky zpátky pamatuju jak jsme vždycky já, táta a brácha seděli u Quaka, Unrela a pařili po síti. To byly krásný časy. :) Závidím ;) ... To se mnou tata hraje jen auta někdy, protože celá naše rodina je ujetá do aut a motorek, a já nejsem tak mě furt nadavaj .. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 U mě přídě táta a tak nenápadně kouká přez rameno. A jednou jsem přišel ze školy, on měl bejt v práci a pařil tady Ace Kombat demo :D řikam, co tu děláš? nemáš bejt v práci a on...já mam pauzu na oběd:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já PSP svým rodičům do ruky nedávám(radši)...na to si PSPčka moc cením;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 :psp:Když jsem byl malej, párkrát se mnou, táta, starší brácha bo někdo tak dal Fifu na starym Xboxu (panejo, to byla pro mě tehdy věcička)...James Bond 007 NightFire jsem tam porad paril, s kamosema proste vzdycky a neomrzelo to ))..jinak se mnou moc nehrajou, obcas tata zkoukne nejaky videa ktery na psp dam, kdyz je to neco ze sportu..hry hoodne minimalne mame tyhle veci nevadej, nechce abych u toho byl porad..ale nezakazuje mi to :-)..psp ji dokonce prijde jako good vecicka s good vlastnostma :):psp:u taty uz je to trosku horsi, tyhle veci se mu moc nelibej, hlavne strilecky..auta, sport,simsy to mu nevadi...ale strilecky rad vubec nema..obcas mi rekne at uz vypadnu..ael je to v poho zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 one real:to snad každej rodič nerad vidí že jeho ratolest hraje střílečky nebo něco brutalního a pomalu tomu propada však až jednou budeš mit děti tak to snad pochopíš :bash: jinak rodiče mi dopřejí si pořadně zapařit ale ne abych u toho byl přilepenej celej den to jsou schopni mi to i zabavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejnal.93 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Můj táta jednou se mnou hrál rallye ,ale pté řekl ,že to bylo nreálné ,ale spíše proto ,že prohrával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 U mě jim to je jedno, jsou rádi, že se realizuju v elektronice, problematice kolem internetu atp. akorát jediný co je štvě, když jsem na tom ve všedný den do 3do rána:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Jo, tak moji rodiče moc rádi nejsou, pořád křičej abych to vypnul, nejhorší je, když PSP konečně vypnu a automaticky zapnu PC nebo TV, jo a musim číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Jim to nevAadí a neřešíto. CCA před tejdnem jsem koupil PS3 a hrajem s tátou GT5 a Formule :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Tak táta hraje Return to castle Wolfenstein,a občas si dá Gears of War 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekybboy Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 u me rodice nehrajou a ani neremcaj ze hrajou skoro 24 hodin denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 to muj tata se o to tenkrat zajimal/kdyz sem dostal ps2) sme hraly tekkena,ale ted ma moc prace takze je to pro moje rodice blbost,hlavne ted sem v devitce,tak me rodice zenou at toho hrani necham a at se soustredi na svoji budoucnost:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pato0925 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Můj taťka ten je na komplu doslova závislý, mamka hraje staré jednoduché hry jako Hercules, a já hraji FIFU09, a rodiče mě v tom podporují, protože to rozvíjí fotbalové myšlení, takže u mě celkem dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kurama22 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 jo, foter je manik uz od vydania PSX, to si pamatam tie ponocovania uz len koli Crashovy :D PSP-cko si furt bral zo sebou do roboty a prechadzal nejaky ten Tomb Raider a tak, proste klasa :) ale tak, predsa len, koho otec by sa nehral ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 mojich rodicov psp vobec nebavy len mama obcas zadrvy luxora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrederickVI Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 :D Když jsem měl xbox 1. týden jsem ležel v posteli a čuměl na HIMYM. A z přízemí se valili zajímavé zvuky. Jdu se tam kouknout a táta sedí u Xka a klátí Forzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 U mě táta kalý na PS3 (DIRT3,Racedriver GRID,DIRT)Máma jen občas hledačky na kompu a já hraju na PSP -Mámě PSP nevadí a táta neumí PSP ovládat a je to pro něho moc malý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Táta je závislej na CoDku... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Táta hrál/hraje : NFS HP 2, NFS U, NFS U2, NFS MW, NFS ProStreet, NFS Shift, NFS HP, Dirt 3.. Ale hraje jen tak pro zábavu, takže žádná kariéra :D (PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.