Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Čtete knihy či jinou literatůru ??

Nil3E

Recommended Posts

Jasně...já mám totál nejradši FANTASY...nic jinýho mě ani nezajímá :-D, autor...kniha...nejoblíbenější určitě nemám :-) prostě se mi líbí celej žánr :-P

EDIT-> asi jsem vyspěl, takže já Obraz Doriana Graye... to je moje nejoblíbenější knížka... pak Umělé ráje od Baudelaira a My děti ze stanice Zoo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, nejchytlavejsi... hmm.. Memento od Johna, anebo My deti ze stanice Zoo, nebo Harry Potter... Pak jeste nekolik super knizek jsem cetl, ale jelikoz to byly ebooky, ze jsem je nekde vzal, ani nevim kde, tak si bohuzel nepamatuji nazev, ani autorku. Bylo to neco o upirech, nejake sci-fi.

Samozrejme tedy ctu dost a rad, drive jsem cetl knihy z knihovny, ted jen ebooky ;-)

Spisovatele nemam nejoblibenejsiho zadneho, ctu vetsinou na doporuceni.

Odkaz ke komentáři

Knihy rulez! ^^

Nejoblibenejsi spisovatele: Natsume Souseki, Tatsuhiko Takimoto, Murakami Ryuu, ...atd.

Nejoblibenejsi knihy: Kokoro, Botchan, In the Miso Soup, Noruwei no Mori (Norwegian Wood), Welcome to the N.H.K.!, ...atd.

Knihy kupuju, prevazne z www.amazon.com .

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Já se divim že tu nikdo nezná Jiřího Kulhánka, to je kult :-)

Od něj Cesta krve, Divocí a zlí a ani tolik kritizované Stroncium není špatné :-)

Jinak čtu i profláklou literaturu, teď se chystám například na Foucaultovo kyvadlo a Jméno růže od výborného Umberta Eca (stydím se, že jsem ty knihy ještě nečetl)

A v tento moment mám rozečteny dvě knihy - Podivný Regiment od Terryho Pratchetta a Božskou komedii Dante Alighieriho

A co Clive Barker? Znáte? :-)

radši to utnu, ať se moc nerozepisuju :-)

Odkaz ke komentáři

Knihy ctu prakticky porad (jednu doctu, zacnu novou)

Nejoblibenejsi autori: Mario Puzo, Richard Matheson, Mark Winegardner, Jiří Kulhánek

Nejoblibenejsi knihy:Já Legenda (Matheson),Kmotr,Omerta,Poslední Don, Sicilían, Rodina (Puzo), Kmotr se vrací a Kmotr se mstí (Winegardner), Noční klub, Cesta krve (Kulhánek)

Odkaz ke komentáři

nemám přímo něc nejbolíbenějšího, ale rád jsem četl samozřejme Harryho Pottera a ted čtu trilogii Dexter od Jeffa Lindsaye. Je to fakt hezká knížka. Pak mám rád různý takový ty detektivky a nebo ty knihy jak jsou to zároven hry a hážeš kostkou, vybíráš si cestu a tak :P

Odkaz ke komentáři

Nejoblíbenější autor: Clive Barker

Nejoblíbenější kniha: Imajica -- sice mi trvalo téměř půl roku, než jsem knihu přečetl, ale stálo to za to :)

+ můžu trilogie LotR (i v EN), cokoliv ze Zeměplochy, Harryho Pottera... pak už jen většinou kratší povídky od různých autorů, převážně sci-fi

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu