Waiet Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 strilecky jsou u me odepsany,ty na PSP proste nepatrej, krome GTA(i kdyz to mam radeji s mysi) Fifa street 2, obe GTA, Daxter, Ratchet..., Lego SW2 ToT, GoW, Tekken DR,Loco Roco mozna sem i na neco zapomel ale nejvic nahrana a tim je pro me nejlepsi hra Monster Hunter Freedom/Portable 2 a nasledujici Freedom2G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 nj me treba strilecky a i GTA jdou uplne v poho je to o zvyku a je fakt ze si ted radsi zaparim GTA na psp nez na pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 SSX,GOW,NFS-Carbon,Pursuit Force Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Jedna se vybrat rozhodně nedá.Je jich víc.Třeba GoW,Ratchet,Daxter,Pursuit Force 2(za tu češtinu) atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomeku1 Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 burnout je najlepsi ale sori ak som to zle napisal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Vsechno co mam na disku. Hej placek, kamo ty jeste zijes..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Hele neco bych ti doporucil ,kdyz ti na nic vic nezbydou penize,tak proc si misto te origo ,nesezenes nekoho kdo ti udela flash :) myslim ze te to vyjde jeste na min nez za orig hru :) , ale kdyz chces jednu hru orig ,tak urcite bych bral Burnout :),ale zase je tady uzasnej GoW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 tak podle me par super gamesek: Killzone God of war Def Jam Tekken PES Fifa street2 Daxter a mnoho,mnoho dalsich,hahaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Ted uz 2-3 mesice v kuse parim WEE Raw 2008. luxus navykovy :-D :psp::psp::psp: A spatny nejsou lemmingové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire_90 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 god of war je to fakt dost nahulový teda aspoň mě se to líbý ta hra ale je to i malinko na přemejšlení no jak chceš ty hele si kup co ceš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 co tady resite?:lol: je to 3 roky starej topic OMG:lol::lol::lol::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 já ti doporucuju GUN shadowns já to hraju ted ale za 2 dny az to budu mit presli uz to nebude nic moc ale zatim je to dobra hra za dobry prachy EDIT:aha 3 roky to jsem nevedel no to je jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 lol, zase, klidne at je to milion let starej topic, ale postovat se tady snad muze ne? proc ne? pro me nejlepsi hra? ... fakt tezko rict, patri mezi ne FF: CC, MHF2, MGS: PO... u kazde hry jsem zazil neco jineho, nebudu to hodnotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 mno,ja bych dal rozhodne MHF2,MoH:H 1/2,300:MtG,DS:ToA a GTA:VCS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejmlik123 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Njn, každýho baví něco jinýho. Mě třeba teďka úplně chytlo puzzle quest. Je to dobrá hra a hlavně dlouho trvá, než ji vůbec dohrajete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Podle mně je zatim BEST God of War Chins of Olimpus ale KURVA krátkej,pak je super Tekken a TH project 8 to zravna teť pařim ale i třeba oba 2 díli Wipout se mi moc líby a vydržel sem je hrát dost dlouho:bash::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Omfg, tak si sem klidně piště, ale přečtěte si první post , ten autorův . Ten člověk chce doporučit jen JEDNU hru ... A za 3 roky už si stejně vybral , takže by se dali vaše posty označit jako zbytečnej OT ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 tipovi se zdalo best FF:CRISIS CORE takze nwm asi si to ale koupim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Lanci vo co ti de? dit je to jedno... Moje nej hra zatim je asi chili con carnage ale mam psp chvili takze sem moc her nehral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 nejlepsi tony hawks project 8 juiced 2 gta vcs & lcs gun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Ale Lance má celkem pravdu:dozey: Ten topic byl založenej, protože autor chtěl vědět, jako hru si má na PSP pořídit, ale je to už 3 roky, takže vaše posty jsou celkem zbytečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Tak by se to téma dalo použít jako prostě nej hra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 co tady resite?:lol: je to 3 roky starej topic OMG:lol::lol::lol::lol:nova doba, novy nazory;)moji best of je jednoznacne monster hunter portable 2G:thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 No podle mě je nejlepší SSX: ON TOUR fakt luxus gameska rejsovat na prkně nebo na lyžích, no prostě nejlepší věc... A pak ještě FREAK OUT EXTREME FREE RIDE (neim to jiste jestli se to tak pise :-D) tady zase jezdis freeride na lyžích :-)... No a pak samozrejmně MAT HOFFMAN PRO BMX taky luxusní smažba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Lanci vo co ti de? dit je to jedno...Moje nej hra zatim je asi chili con carnage ale mam psp chvili takze sem moc her nehral... ja se k lancemu pripojuji a rikam LOCK! dyt je stejne ten uživatel zrušenej :dozey: OMFG! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts