Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Say Goodbye and Happy New Year

xDante1986

Recommended Posts

Když se zamyslíte, tak 75% uživatelů je do věku 14 let, 20% je mentálně chorých, se zbylími 5% se dá normálně bavit, ovšem dost lidí z těch 5% odešla takže za chvíli můžete forum přesunout pod Kouzelnou školku, nebo může fungovat jako fórum léčebné psychiatrické stanice Bohnice. ValdoDK bude určitě ochotný udělat nový banner, když je to ten grafik roku.

HOWK ! :dozey:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

z tech 5% zbylo hodne malo to mas pravdu..jinak s dantem sem nemel problem nikdy..snad jen jeden warn...tekk byl dobry :) parkrat sme si popovidali..nebudu truchlit..davat si nejakou petici??co tim chcete vyresit??kdyz tu nekdo nechce byt tak tu nebude..s tim ze koncite s moderovanim se nedivim..je to pekne o hubu :) nebo spis o nervy.. tak sbohem lidi :)

Odkaz ke komentáři

Ale to je ten dŮvod proČ hoto nebavÍ ani mĚ....vÍŠ ono ČÍst poŘÁd stejnĚ dementnÍ dotazy dĚtÍ, kterÉ neumÍ a nevÍ nic....je to otravnÉ a upadÁ to tu....mĚ uŽ nebavÍ se poŘÁd dokola s nĚkÝm dohadovat, Že on je ten chytrej mÁ pravdu a jÁ jsem hlupÁk :)

Odkaz ke komentáři

bla bla bla už jste se vybrečeli všichni ? .. Souhlasím s Wokem :)

tak děti, utřete nudli , vyměňte plínku, vražte si do pusy dudlík a dál zakládejte dementní, nicneříkající a rádobyvtipné topici .. prostě klasika za cca poslední rok :)

s Tekkenem se určitě ještě uvidíme, s Dantem asi ne a tak mu přeju hodně zdaru v dalším životě :)

Odkaz ke komentáři

Bohuzial je to tak. S pribudajucimi clenmi pribudalo aj obrovske mnozstvo prispevkov, ktoreho pomerne velka cast bola spam alebo stale dokola tie iste dotazy.

Ked som rozmyslal nad odchodom z postu moderatora, tiez som uvazoval co a ako. Lenze clovek pride do stadia, kedy ho to uz jednoducho nebavi. Pride na forum, vidi 500 novych prispevkov a proste nema chut ani naladu to vsetko preluskat, skorigovat a zmoderovat.

Myslim ze celkom Vas "chapem". ;)

Good luck tekken90 a Dante1986 ;)

Odkaz ke komentáři

lol no tak to je moc co ste tady všichni psali jaký to sou mástři no nevím ale dělá te z toho moc na tomhle fóru sem bejval často ale prostě je to nuda vy ste ZÁVISLÁCI na fóru lol řežu se smíchy z těch postů co ste tady vypustili z držky............tekkene odejdi dante odjedi všichni odejděte a zrušte fóro pro ty co ste stali závysláky aby se vyléčili lidi je mi vás líto :-( nooooooooobové lammmmmmy ......................

Odkaz ke komentáři

lol no tak to je moc co ste tady všichni psali jaký to sou mástři no nevím ale dělá te z toho moc na tomhle fóru sem bejval často ale prostě je to nuda vy ste ZÁVISLÁCI na fóru lol řežu se smíchy z těch postů co ste tady vypustili z držky............tekkene odejdi dante odjedi všichni odejděte a zrušte fóro pro ty co ste stali závysláky aby se vyléčili lidi je mi vás líto :-( nooooooooobové lammmmmmy ......................

A) odejdi radsi ty

B) ty jsi zas zavislej na blbosti, akorat ty ji mas mnohem vetsi prisun, bohuzel takhle zavislost se nevyleci vypnutim internetu a pochybuju ze vubec

C) jestli se fakt rezes smichy tak je litost spis na moji strane

D) koukam, ze i kdyz nejsi moc na foru tak cestinu moc nezvladas

EDIT:756vprispevku za rok, bejt tebou bych o zavislosti pomlcel

Odkaz ke komentáři

Tak diky za nazorny priklad, necekal jsem, ze se to tak rychle objevi :-)

Presne kvuli tomuhle (mimo jine) tekk a Dante odesli (doufam, ze souhlasi) ;-)

Kvuli 14 letejm fakanum, co se neumi chovat, spamuji a stale se ptaji na hovadiny. Tve ostatni posty to jasne potvrzuji a dost toho o Tobe vypovidaji.

btw, muzes podekovat metujovi za zlutou, nebejt jeho a jeho rychlejsich reakci, mas ode mne cervenou a mozna bych ti v dalsich postech nasel dalsich par karet za OT&Spam a konecne by jsis mohl odpocinout od tohoto fora, kde jsou jen zavislaci :-)

Odkaz ke komentáři

Tak diky za nazorny priklad, necekal jsem, ze se to tak rychle objevi :-)

Presne kvuli tomuhle (mimo jine) tekk a Dante odesli (doufam, ze souhlasi) ;-)

Kvuli 14 letejm fakanum, co se neumi chovat, spamuji a stale se ptaji na hovadiny. Tve ostatni posty to jasne potvrzuji a dost toho o Tobe vypovidaji.

btw, muzes podekovat metujovi za zlutou, nebejt jeho a jeho rychlejsich reakci, mas ode mne cervenou a mozna bych ti v dalsich postech nasel dalsich par karet za OT&Spam a konecne by jsis mohl odpocinout od tohoto fora, kde jsou jen zavislaci :-)

no je to asi tak....je jasny ze tady ty 2 budou chybet....i kdyz chapu proc ....ja bejt nima tak sem pryc uz davno....podle me je to spis tim ze deti bez mozku sou porad stejny...jenom psp hodne zlevnilo tak si ho koupil kazdej...i maly dite.....i takova guma jako ja:D

jinak skoda....tyhle 2 umeli FAKT poradit:)....ale nerikam ze jiny ne...ale budou tu chybet danteho stery.....

Odkaz ke komentáři

Tak ať se vám daří. Asi bude těžký (bůhví, jestli vůbec možný) najít takový 2 skvělý moderátory.. drželi jste forum nad vodou, nevím jak to bude vypadat teď. Neodešli 2 moderátoři. Odešly 2 velké osobnosti tohohle fóra.. ale stoprocentně vás oba chápu, protože dotazy, které tu občas padaly, nestály snad ani za lock tématu... Tak hodně štěstí, děkujem :P

A taky přeju krásný a klidný Vánoce :)

Odkaz ke komentáři

Dantaku dantaku,ty chlape jeden ... Kolikrat na chatboxu jsem ti chtel napsat "Ser na to,chytni si usni lalucky a rikej si muuuusaaa" ale popravde byla vetsi sranda kdyz ses rozjel :] Budes mi tady chybet .]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podle me NEJVETSI ztrata pro toto forum je tekken90.Pamatuji si jako vcera kdy jsem se registroval na tomto foru a prvni clovek ktery mi ochotne pomahal a dobrovolne byl tekken.Uzili jsme si spolu spoustu legrace atd atd . Bez tebe to tu NEBUDE ono a to je holy fakt,budou tu chybet tvoje navody,novinky a vse ostatni.Doufam ale ze zde obcas zavitas ;]

Mejte se fajn chlapci a oboum rikam DIK ZA VSECHNO (btw hlavne tekkenovi ;p)

EDIT:martiN - vyplnil si pri registraci spravne vek?? Jestli ano chci videt rodny list nebo papiry na hlavu...

EDIT2 : Btw Rajce good job :D

Odkaz ke komentáři

ano přesně kvůli takovým zasraným idiotům jako je MartiN odcházím....je to člověk, který měl mé icq a doslova otravoval svými dotazy...i přesto, že jsem mu radil ne málo...chová se jako totální idiot....a bohužel pro něj...je mu 14 a lituju tě...ty za to nemůžeš...xD

hezké vánoce všem normálním userům...říkám normální....ti co si to vesměs myslíte normální nejste cya :D

Odkaz ke komentáři

ano přesně kvůli takovým zasraným idiotům jako je MartiN odcházím....je to člověk, který měl mé icq a doslova otravoval svými dotazy...i přesto, že jsem mu radil ne málo...chová se jako totální idiot....a bohužel pro něj...je mu 14 a lituju tě...ty za to nemůžeš...xD

hezké vánoce všem normálním userům...říkám normální....ti co si to vesměs myslíte normální nejste cya :D

Docela tě obdivuji ,že si to tak dlouho vydržel ,já sem dělal herní GM na gameparku ,a odešel sem do měsíce ,nedalo se to vydržet ,nadávky ,vyhrožování ,zbytečné posty a pod.

Možná sem potkal nějaké slušné lidi ,s kterými se někdy popovídám na Icq ,ale o to víc sem potkal tech hloupých. I když se sám nepovažuji za moc inteligentního ,a někdy mě sprosté slovo prosti uletí. Nikdy bych se neodvážil napsat adminovy že je č*rák ,či něco podobného. Akorát to dokazuje ,že inteligence lidí je stále menší.

I kdyby ses snažil sebevíc ,takovým uživatelům se předejít nedá ,a proto nemá smysl se nad jejich posty vůbec zamýšlet.

Jinak THX za všechno co si pro tohle super fórum udělal ,a ještě uděláš ;).

Přeji pěkné a ničím nerušené ,svátky Vánoční !

Odkaz ke komentáři

doufám že ještě dost často se u vás dvou objeví že ste online protože i když bych řek že nejsem zrovna inteligentní tak tyhle dva mi pomohli snad vždycky když sem to potřeboval abych neurazil nejsou sami ..... doufám žeještě neodejde anonymus jinak už to nemá cenu.... a celý tohle forum by si potom mohlo dát lock...... a doufám že když už nic jinýho tak místo vás se tu objeví jiní 2 super modové.... díky za vše co ste udělali a můžu snad říct Sbohem kamarádi...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu