Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prince of Persia


MelvinHarris

Recommended Posts

Ahoj,..tak co říkáte na tuhle hru,..dnes jsem ji dohrál a za sebe musím říct, že mě se to moc líbilo a to hlavně grafika, pěknej příběh , veliká volnost , pohádkový svět , pohyby - skoky hlavního hrdiny Prince a skvělá společnice Princezna Elika , která s vámi chodí od začátku až dokonce příběhu,...prostě tahle hra je jedná velká podívaná,...ještě mi chybí asi 351 světel - má jich být celkem 1001.

Takže pokud si někdo chce zahrát tuto hru tak neváhejte a stahujte nebo si ji kupte,..

Pište vy, kteří jste hru dohráli, jak se vám hra líbila.

Pokud máte někde nějaký zádrhel a nevíte co dělat dál stačí napsat a zkusím poradit,..nebo doporučuju www.youtube.com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tedka jsem ji zacal hrat na PC a zatim davam znamku za 2-3 (znamka jako ve skole) Neni to moc propracovane. Napr. jeste na zacatku elika rika ze musime maknout at to stihneme a pritom se jeste vykecava nekolik minut..... Grafika docela jiny styl :P - cerne okraje.

To by byl muj pohled na hru :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hru jsem zatím nedohrál, ale zdá se mi tam málo soubojů (v předešlích Prince of Persia to bylo o něčem jiným) pohyby jsou na 1*, příběh jsem vlastně ani nějak nepobral (jde o to aby bylo všude zeleno ?? :D) souboje jsou taky paradní ta ELIKA je taky v pohodě s tim jak pořát pomáhá. :) Grafika taková kreslená což mi moc nevadí, ale uvítal bych v dalším Prince of Persia kdyby byl spíš graficky jako třeba GTA IV nebo podobný hry :)

JINAK DOBRÁ PÁŘKA DÁVÁM 7 z 10 (díky pohybům (i v soubojích) a příběhu kde se mi zdá že je samá zelená :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak jestli muzu mluvit za sebe, tak Prince of Persia: The sands of time - byl pro me neskutecny zazitek a vzdy bude!!! Proste nadherna hra se vsim vsudy!!!

Nasledujici dva dily se mi uz tak nelibily z duvodu velkych zmen - ponurost atd.

Na next-gen Prince jsem se tesil jako malej kluk a verdikt?

Moc pekna hra, vtipne hlaskovani s Elikou ale moonotonost zde je:(

Jelikoz jsem velky fanda - tak to hraju, a nejvice mi vadi absence typickych princovskych puzzleu:( Je jich tam jen par i kdyz ted jsem se pekne zapotil a vlastne seknul.

Jsem v miste kde jednou pakou otacis velikost otocky a druhou ty kotouce otacis. V prizemi jsem to udelal a hodi me to do 1.patra kde uz jsou kotouce 3 - no maras.

Je to pekne a davam 8/10. Tuto hru si totiz muze zahrat mnoho lidi (mali, velci, relax, akcni - hraci)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zitra ji budu mit uz se nato tesim jenom mi ta grafika prijde hrozne kreslena

jenže to tak je nejlepší ... proč dělat v takový hře reálnou grafiku?:roll:

zbytečné ... jinak pro mě princ je prostě super jsem fanda serie prince of persia hrál jsem každej díl ... od začátku ... pro mě byl nejlepší pop WW(asi 7x projetej na všechny obtížnosti a oba konce) ... ale jedinej prince of persia TT jsem dohrál na jeden nádech :wohow: bohužel jedenkrát pak mě to už moc nebavilo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

nevite nekdo jakej je smysl hry od chramu ? objevi se mi mapa se ctyrma hlavnima bodama a od nich dalsi cesticky do dalsich bodu . vsechny ostatni jsou corrupted. vlezl sem do jedny a neco tam vymlatil a zacala tam rust fauna a litat flora a mel sem vysbirat ty modry svetla:) pro pani :) ale ja fakt za boha nemuzu prijit na to jak mam sebrat ty 3-4 nad sebou v ty casti napravo :/ prosel sem snad celou mapu a nikde nic jen par potvurek na zabiti :) tak sme si bezvadne zasplhal po cely hre:) poradte nedko co s tim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stejne to je zasekavka jako prase. popravde se tam nic moc nedeje ale me to bavi :)

EDIT: dotaz . jsem ve treti ctyrkruhu z prava , kolecko v urovni 12hodiny pod tim hlavnim konecnym . byla tam ta ruzova mizici potvora a chodil jsem za ni a zaviraly se porad vrata . nakonec sem s elikou zustal v jedny mistnosti a muzu jen nahoru tak tam splham litaj kolem vrany ktery me za cas sundaj a kdyz vylezu az nahoru je tam svitici stozar seedu ale nelze ho elikou aktivovat i kdyz elika na nej ukazuje jako ze cesta ma bejt k nemu . nevite nekdo co s tim ?

viz : http://img129.imageshack.us/img129/1/p1000628zv7.jpg

http://img178.imageshack.us/img178/4707/p1000629yf3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu