Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Cau, hrate nekdo CoD2 prez gamepark? ze bysme zaparili ;) registrace http://www.gamepark.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Ja sem ho hrál ,mam ho nainstalovaný ,ale teď sem měl dlouhou přestávku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Já hraju docela často s kamosem. Teďka jedu k tátovi přijedu asi v úterý nebo na štedrej tak zatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 jestli máš TS a mikrák tak proč ne. Btw. máš origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Jo, někdy můžem zahrát :). Dřív sem to tam hrával dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 já to hraju(dá-li se tomu ak říkat,protože jako vše ok,a dokonce mi to i naběhne a hraju,pohoda,ale jakmile tam začne někdo střílet,tak se mi to začne kousat a je to nehratelný...)--->takže to nehraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Drive sem hraval ted uz ne ale nekdy bych si to stebou klidne rad dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 hraju na Gp 1.0 do 1.3 se mi nece :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ja klidne zahraju mam obe verze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Tak já mám konečně noťas, takže hraju :D zahrajeme někdy ;) ale na 1.3 hlavně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 taky bych rád zahrál nejlépe někdy večer a o víkendu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 ted sem to vypl :) jo hrajuto no ale jenom 1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.