davidek.novaku Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 je lepší acekard 2 nebo karta R4 ???co myslíte?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidek.novaku Odesláno Prosinec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 je lepší acekard 2 nebo karta R4 ???co myslíte?díky zapomněl jsem mám NDSko lite,a potřebuji do těchto karet nějaký softwer ,prostě nějaké menu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 acekard je v soucasnosti (mnohem) lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Urcitě Acekard,u R4 nemas vubec jistotu že koupiš NOFAKE...Navic se mi zda menu Acekard-u lepší a jejich firmwary aktualizovanější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Acekard neni vubec spatna volba,rozhodne lepsi jak R4.ale zase ja eml klona R4ky DSN5 a taky spokojenost,je to na tobe,ale bral bych tedka asi acekard,soucasne je to asi jistota8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Už jsem ti to psal na www.dsko.eu - Acekard je rozhodně lepší než R4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 S R4 zkusenosti nemam, ale mam Acekard 2 a nemuzu si stezovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrachrac Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Mam kartu NDSTT ako tam nahrat hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 es Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Ahoj,potreboval bych poradit kde koupit nebo objednat acekard 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 hrachac > asi pres ctecku na microsd kartu es > www.dealextreme.com. mimochodem budu tam co nevidet objednavat nejaky veci, muzu to vzit z jedny vody.. kdyztak PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dawwer Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Já mám taky Acekard 2 a jsem absolutně spokojenej. Btw, podařilo se Vám někomu rozběhat přes Acekarda a EZ 3 in 1 (ve slotu 2) Operu? Mě se ro ne a ne povézt:(:(:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Mam kartu NDSTT ako tam nahrat hry? Kartu dáš do čtečky (microSD), hry zkopíruješ do složky GAMES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
davidek.novaku
je lepší acekard 2 nebo karta R4 ???co myslíte?díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts