BRUTUS7 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 PISTE SEM KDO MÁ NEJ. AVATAR (z fóra) 1. 2. 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara69 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Přece já ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Prosinec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 kromě sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Nejhezčí avatar je součástí cen fora.. Ale když už tak nejhezčí by se hledal těžko protože narliza kterej měl avatar nejlepší si ho už dáávno změnil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara69 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Já si myslim že myschoo snad si ho nezmění :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 tak podle mě má nejhezčího avatara netix ta holka je fakt kus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 nn typek ma hezci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara69 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 :D a me nikdo nezmíní to sem to dopad a to sem tak dlouho vybíral co tam dát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 :D a me nikdo nezmíní to sem to dopad a to sem tak dlouho vybíral co tam dát :D no ten tvuj je fakt extrém :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Prosinec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 asi mischooo ta ma fakt drsný oči!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 nvm kdo alen někdo tady mněl s kane and lynch a ten se mně celkem líbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Nejlepší avatar je ten, kde máte sami sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 ten je spis pekne teplej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 ^^tjn:lol: nej avatar ma přece narliza(ten současnej) ten co má myschoo se mi moc nelíbí,ty oči sou skoro nechutný...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 podle me ma nej mara69 ×D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 ten je spis pekne teplej.. Woko, si rikal ze uz sem nebudes chodit? Co takhle uz jit? Uz je cas. Naschle myschoo no, ten ma hezky avatar :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 ja myslim ze jeste ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 já :D ne?asi!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 ten je spis pekne teplej.. Jako fakt moc diky musel jsem ti dát thanks protože sem se tady ted málem zechcal smíchy :wohow::wohow::wohow::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: ale já to fakt myslím vážně prostě si ho mazecky setřel :bash::D:wohow::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Woko_O: Alespoň všichni vidí jak kdo vypadá a nenosí brejle a neváží 100kg, že jo Woko_O... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Me je jedno ze nosim ruzovy brejle,mam 102kg,sem teplej...sem panic,sukam leda tak plysaky a do zadku si strkam valecek na testo....ale fotku tady neukazu..na toz abych si ji dal do avataru kde jsou rozmery jen 150 x 250 pixelu...to je tak na hlavu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Jediny komentar k "Mr.Woko" : Emo !!!! A taky moc nevidim duvod proc si davat realne fotky na forum. Stejne se tady najde kdo bude rikat: Cum na toho idiota, to je ale kkt atd atd.. bude si te upravovat v PS .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 nejlepsi avatar mel myschoo pred nekolika mesici (ty cecky :P) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Mně se líbí ty Tekkovo EMO girls nebo jakýkoliv EMO s černáma vlasama...to prostě žeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Me je jedno ze nosim ruzovy brejle,mam 102kg,sem teplej...sem panic,sukam leda tak plysaky a do zadku si strkam valecek na testo....ale fotku tady neukazu..na toz abych si ji dal do avataru kde jsou rozmery jen 150 x 250 pixelu...to je tak na hlavu.. Tvé příspěvky se mi zdají poněkud nevkusné. I v téhle sekci. Stejne se tady najde kdo bude rikat: Cum na toho idiota, to je ale kkt atd atd.. Na druhou stranu alespoň tušíš, s kým máš tu čest;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.