Nemesis789 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Dobrý den, mám naštřeno několik tisic korun českých a chtěl bych si koupit NDS a mám PSP. Prosím mohl byste mi sem nekdo dat linky na levné, ale spolehlivé e-shopy, ve kterých je NDS ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 v kramech to bude tak za 3500kc. ale zkus playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Ja bych ti doporucil eBay, Aukro a console-forum.net (zde) :-) a koupit NDS par mesicu pouzite od nekoho, kdo si to koupil, ale pak na to nemel cas atp.. :-) Usetris dost a stav je vetsinou v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Anonymous_ ma pravdu tady na CFku je hodně inzeratu..A na ebayi je tady toho hafo,a najdou se tu lidi co ti to z ebaye klidně objednají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Anonymous_ : Ale on už PSP má a chtěl by si koupit NDS ... jinak doporučuji Ebay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 doporucuji tady forum taky sem koupil zde a jsem nanejvis spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gounes Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Koupil sem na Ebay za 2700 vcetne postovneho a sem spokojenej takze doporucuji EBAY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Anonymous_ : Ale on už PSP má a chtěl by si koupit NDS ... jinak doporučuji Ebay joj vidis, myslel jsem na neco jineho, nez o cem jsem psal, samozrejme tam misto PSP ma byt NDS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterpeterli Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Dobrý den, mám naštřeno několik tisic korun českých a chtěl bych si koupit NDS a mám PSP. Prosím mohl byste mi sem nekdo dat linky na levné, ale spolehlivé e-shopy, ve kterých je NDS ? Díky moc Cenu to má. Hry jsou dobře hratelné. Ale Play Station Portable má více funkcí v základu, má větší displej. Ale je také o několik stovek dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 tady urcite najdes mnohem levnejsi veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Cenu to má najdes na nem hodne dobrych her. Jinak já jsem zde na foru koupil za 2750 vcetne posty DS lite Black + 2+1 GB Micro NO-Fake a DSTT + orig. hra Mario super stav 3 měsíce používaný . Takýe myslim že zde na foru seženes urco a pokud ne tak neco na aukru nebo Ebay neco urco sezenes.Ale myslim ze zde na foru nebude problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.