^ToMmY^ Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Cíl : Hrání vypálených her na wii bez potřeby použití chipu Potřebné věci : Wii (xD), SD Karta, Iso záloha originální hry, Homebrew channel Postup : Stáhněte si 1. soubor pod článkem a ty ve složce dat na sd kartu zkopírujte na sd kartu a kartu vložte do wii. Nejdříve je potřeba nainstalovat nové cIOS, takže v Homebrew Channelu vyberte cIOS installer a dejte nainstalovat. Mělo by to být rychlé a bez problémové. Pokud nemáte wii připojené k internetu, tak vám při instalaci cIOS bude vyhazovat chybu, protože se snaží stáhnout potřebné soubory, takže pokud chcete cIOS nainstalovat stáhněte si 2. soubor pod článkem a rozbalte ho na sd kartu.Při instalaci cIOS si už program najde vše potřebné a instalace se dokončí. http://www.humyo.com/F/7914549-260176395 (Potřebné soubory) http://www.humyo.com/F/7914549-260159173 Dále už stačí pouze vypálit iso soubor programem imgburn na nějaké médim tzn . DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW udajně jsou doporučená dvd - !Pozor! Všechny hry nefungují na tomto principu správně!! Seznam ověřených her : http://maschell.de/mediawiki-1.6.10/index.php/Wii_Backup_Compatibility_List_NTSC (ZDROJ : wiihack.cz) Snad vám to pomohlo (ToMmY) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Druhy odkaz nefunkcni - odkazuje na soubor s nulovou velikosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Aha zkusim to najít ae nic neslibuju takže zatim jen co jsou napojeni na internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerDragon Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 pise mi to "dvd read err (324) no cios" pokud nekdo prijde na to jak tuhle chybu vyresit prosim o radu mam verzi fw 3.3 homebrew channel mi v pohode funguje,quake taky,nejaky ty programky taky mozna mi to dela chybu u cios installera kdyz ho zapnu vse probiha asi 15casti a pak na konci to napise ale neco -1 tak nevim jestli se to zas kvuli necemu nevraci zpet.. pouzil jsem asi 3ruzna dvd-r to se doporucovalo jako prvni ale ted nejak nevim co dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 3.3 myslím že zatím nevyšel iso loader 3.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Dopln si tam ze to ide iba na FW 3.2 a nizsich ;) preto im to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cita Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ahoj, chci se zeptat, jaka je sance ze se me Wii timto zpusobem pokazi, dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 a co když ten homebrew channel nemam jak ho mam udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Cita nenapadá mě nic, pepas pro homebrew channel je mit originalni hru zelda a nebo chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 tenhle to na 100% umí, ale chce 200 Kč :) http://aukro.cz/item559082262_hrani_vypalenych_her_na_neocipovane_konzoli.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sameanne007 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Prosím vá skdo hackuje wii_??? nikoho neznam a docela mi to zajímá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IZZA Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Prosím vá skdo hackuje wii_??? nikoho neznam a docela mi to zajímá! Dělají to nějací borci ze španělska.V aubout je vždycky adresa teknoconsolas.es uvedena jako domovská stránka autorů....španěle tomu davají celkem zabrat,že?Když vezmem v úvahu,že i Dark_Alex tvůrce custom firmware pro PSP je údajně španěl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Cita nenapadá mě nic, pepas pro homebrew channel je mit originalni hru zelda a nebo chip A jakto ze musím prave koupit tuto hru. Ten homebrew channel na ní je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Pomoci Zeldy dostanes do konzole homebrew channel, rika se tomu twilight hack... Vice na www.wiihack.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Dneska uz je elegantnejsi reseni :) viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=56736 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj-nils Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Nabízim Softwarové Hacknutí Wii bez zásahu do konzole,ted už stačí vypálit zálohu a spustit hru. Jak jednoduché Martin te:l 775 258 394 icq:353337503 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 nemohl by nekdo pls reupnout soubory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 jestli jsem to dobře pochopil... HBCH spouští WAD soubory, WAD soubor jsou i ňáký ty USB Loadery, když ho stáhnu tak kam ho mám přesně dát na kartu? mám hotovej jenom bannerbomb a nic jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 jestli jsem to dobře pochopil...HBCH spouští WAD soubory, WAD soubor jsou i ňáký ty USB Loadery, když ho stáhnu tak kam ho mám přesně dát na kartu? mám hotovej jenom bannerbomb a nic jinýho Ne nepochopil jsi to spravne... HBCH pousti aplikace... wady instaluje wad manager... celkove tenhle navod... je asi uz uplne pase :) a mozna by si zaslouzil LOCK ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.