goli Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 cau mam problem kdyz v psp mam kartu(moji 2gb) nebo kdyz tam karta neni tak se psp chova jako brickle a kdyz tam dam 2 kartu(moji 512mb) tak jde uplne normalne co s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 smazat slozku seplugins z te karty co nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Pravděpodobně jsi nainstaloval Hojasovo "Brickovací" téma :D Jak řikal Hojas smaž Seplugins nebo deaktivuj pluginy... Popřípadě naformatuj kartu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goli Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 co jaky brickovaci tema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 budu vtom nevine ale pro ostatni : http://www.consolespot.net/forums/psp-themes/19924-release-ctf-bricker.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goli Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 ja to vubec nechapu tak muzu nejak opravit tu kartu nebo psp je rozbity ja nwm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 ja to vubec nechapu tak muzu nejak opravit tu kartu nebo psp je rozbity ja nwm Smazal jsi ten seplugins ? a nefunguje ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goli Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 no prave ze ja i kdyz kartu naformatuju tak tam seplugins neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 jo smazal a nejde Tak tu kartu přeformatuj,jak jsem psal předtím...:ziped::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goli Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 zkousel sem to uz nekolikrat a nikdy tam seplugins neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 možná bych zkusil v recovery -> advanced -> format flash1 and reset settings ...ale newím jestli pomůže... jinak zkus kartu naformátovat v PC a pak ji zkus v PSP... nebo jinak normálně si udělej na tý druhý kartě MMS a pnadoru podle návodu a přeinstaluj firmware :);) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 možná se mi stalo něco podobnýho(každopádně to bylo záhadný),nemáš z tý dvougigovky MMS?že tam máš multiboot přes pandoru?(asi kravina,ale něco podobnýho se mi přihodilo...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goli Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 a kdyz dam format flash tak nebudu mit brick??? ja sem na ty karte mel mms ale naformatoval sem ji tak se vymazala ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cechomor Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 to se uvidí :D bud to pomůže nebo nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 vojta...jestli kartu naformátoval tak by tam nic být nemělo... jinak jestli tam pořád máš MMS a všechny soubory tak samozřejmě to vypadá jak brick protože to nespouštíš s pandorou... :D nebo na tý 512MB kartě máš MMS a z baterky máš pandoru tak se pak nediv že ti to s jinou kartou nenajede... :D zkus PSP bez baterky a bez jakýkoli karty připojit na AC adaptér a zapni...měo by najet a když najede brick nemáš :D cechomor...tvoje rady jsou opravdu užitečné ...:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goli Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 tak ja teda odstranim pandoru to by melo pomoct ne tak teda mam z baterky udelat normal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 tak ja teda odstranim pandoru to by melo pomoct ne Ty we ty se mě jen zdáš :lol: samozřejmě že PSP nespustíš normálně s pandorou s jinou kartou než na kerý máš MMS :lol: xDDD edit: ne sry omlouvám se,aby te to nejak neurazilo... :) ANO, baterku zas dej z5 na "normal" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goli Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 neurazilo , ted sem si z baterky udal normal a stejne to nejde dal sem "set battery from file" a potom make battery normal a nic nenacita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 a co se stane když psp zapneš jen v nabíječce- bez karty a bez baterky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goli Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 tak jede normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Nemáš náhodou udělanou pandoru, a na te paměťovce 512MB timemachine?:) // četl jsem si jenom první stránku, nevšiml jsem si, že tu jsou 2, tak jestli to je už vyřešeno, tak se omlouvám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 tak jede normalne :? tak udělej z tý pandory normal baterku a formatuj obě karty a řekni někomu ať tenhle topik lockne :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goli Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 jj mam proc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Vzdyt jsem to s tebou po ICQ resil a jasne jsem Ti rikal, ze mas pandoru, ty jsi mi stale odporoval, proste ji odpandorizuj a je vse vyresene ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goli Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 dyk ja uz sem to odpansorizoval a nic,,,,,pls lock uz sem to vopravil udal sem si z ty 2gb mms a nebudu to resit dik moc controvi,vojtovi,anonimusovi a hlavne mefimu pres icq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
goli
cau mam problem kdyz v psp mam kartu(moji 2gb) nebo kdyz tam karta neni tak se psp chova jako brickle a kdyz tam dam 2 kartu(moji 512mb) tak jde uplne normalne co s tim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts