Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Koupil jsem konzoli z druhe ruky - mela by mit flash 1.5 iXtreme ovsem at patchnu hru na wave 1 nebo 2 (pomoci wave patcheru vsechny 4 wave v jednom programu z FR) tak mi to hlasi

To play this disc, put it in an Xbox 360 console
wave 3 udela bilou obrazovku a logo xboxu

majitele se mi nedari kontaktovat ale podle toho co jsme se bavili tak tam hral zalohovane hry :))) takze otazka jak zjistim jak to mam patchnout aby mi to jelo? originalni hry jdou bez problemu

vypaluju pres imgburn 2.4x nan DVD DL+ patchnute hry kontroluji pres abx360

lite-on dvd mechanika bez banu, vcera pripojeno na live a nainstalovane vsechny updaty

• 0
Odesláno
Zkus trochu přihnout DVD, možná se tím zajiskřenímohnul paprsek optiky.

Povedlo se až na počtvrtý jsi mohl říct, že abych ho ohnul a vydrželo v takovém tvaru se musí trochu nahřát. Tři hry jsem kvuli tomu zlomil a teď už mam jen jednu, která beztak nejde :cheesygrin:

Ne, teď vážně jde to nějak poznat nebo mam rači stáhnout nějakou hru a vyzkoušet to?

• 0
Odesláno
Povedlo se až na počtvrtý jsi mohl říct, že abych ho ohnul a vydrželo v takovém tvaru se musí trochu nahřát. Tři hry jsem kvuli tomu zlomil a teď už mam jen jednu, která beztak nejde :cheesygrin:

Ne, teď vážně jde to nějak poznat nebo mam rači stáhnout nějakou hru a vyzkoušet to?

že váháš, normálně si stáhni hru a vyzkoušej a máš klid ! To jsou mi otázky :cheesygrin:

edit: omlouvám se za dvojitý post

• 0
Odesláno

Vážně , už jsi to mohl mít stažený a odzkoušený , místo bezpředmětnýho tlachání :-)

• 0
Odesláno
Ještě jedna otázka znáte nějakou hru která nemusí bejt na dvouvrstvém dvd? Může to být sebevětší pí*ovina to mi je jedno, chci to jen vyzkoušet.

ne, to nejde, jenom dema vypálíš na obyčejné DVD !

Hvězdička honí tečku , ta je dobrá , ta se dá hrát i z magnetofonového pásku :-D

:)

Navíc administrátoři aukra, aukce s xbox360 udané jako flashnuté odstraňují.

A to jako proč? To je nějaká demence, nebo to je nesmysl ??? Asi to druhé :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu