xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 mám prozbu : vypálil jsem si hru a smazal ji z pc.. teď bych jí potřeboval vypálit znova .. přez nero jsem to nebyl schopnej zkopírovat... díky za help zkus to přes imgburn přez něho to de uplně v pohodě udělaš z dvd new iso v kompu pak ho patchnes a znovu vypališ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klobass Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Koupil jsem konzoli z druhe ruky - mela by mit flash 1.5 iXtreme ovsem at patchnu hru na wave 1 nebo 2 (pomoci wave patcheru vsechny 4 wave v jednom programu z FR) tak mi to hlasi To play this disc, put it in an Xbox 360 console wave 3 udela bilou obrazovku a logo xboxumajitele se mi nedari kontaktovat ale podle toho co jsme se bavili tak tam hral zalohovane hry :))) takze otazka jak zjistim jak to mam patchnout aby mi to jelo? originalni hry jdou bez problemu vypaluju pres imgburn 2.4x nan DVD DL+ patchnute hry kontroluji pres abx360 lite-on dvd mechanika bez banu, vcera pripojeno na live a nainstalovane vsechny updaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Jak poznám jestli má xbox flash, bez pálený hry? Koupil jsem použitej, tak nevim a nechci zbytečně stahovat hru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Jak poznám jestli má xbox flash, bez pálený hry? Koupil jsem použitej, tak nevim a nechci zbytečně stahovat hru :-) Připoj se na live a čekej než dostaneš babán :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Zatim nic :-D a ještě nějakej způsob? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Jak poznám jestli má xbox flash, bez pálený hry? Koupil jsem použitej, tak nevim a nechci zbytečně stahovat hru :-) Od koho si ho kupil? Kedy? Dotycny uz nezije? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Je to cca měsíc, asi ještě žije ale už na něj nemam kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Zatim nic :-D a ještě nějakej způsob? Vyzkratuj sroubovakem konektor J1D1 pokud se zajiskri tak más pálené :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Vyzkratuj sroubovakem konektor J1D1 pokud se zajiskri tak más pálené :-D Sice zajiskřil, ale už tam nejdou ani originálky jakto? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Je to cca měsíc, asi ještě žije ale už na něj nemam kontakt OMG :cheesygrin:...a ked si ho kupoval, tak ste sa o tej konzole ani nerozpravali? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 OMG :cheesygrin:...a ked si ho kupoval, tak ste sa o tej konzole ani nerozpravali? :roll: Už jsem našel jeho email (koupil jsem ho na aukru), jenže pochybuju, že to bude vůbec vědět prodává tam takových věcí, že nemůžou být jeho asi vlastní bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Sice zajiskřil, ale už tam nejdou ani originálky jakto? :cry: Zkus trochu přihnout DVD, možná se tím zajiskřenímohnul paprsek optiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Už jsem našel jeho email (koupil jsem ho na aukru), jenže pochybuju, že to bude vůbec vědět prodává tam takových věcí, že nemůžou být jeho asi vlastní bazar Ty si pred kupou vobec neriesil ci bez flashu, alebo s flashom? Tak ako to kazdy riesi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Zkus trochu přihnout DVD, možná se tím zajiskřenímohnul paprsek optiky. Povedlo se až na počtvrtý jsi mohl říct, že abych ho ohnul a vydrželo v takovém tvaru se musí trochu nahřát. Tři hry jsem kvuli tomu zlomil a teď už mam jen jednu, která beztak nejde :cheesygrin: Ne, teď vážně jde to nějak poznat nebo mam rači stáhnout nějakou hru a vyzkoušet to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ty si pred kupou vobec neriesil ci bez flashu, alebo s flashom? Tak ako to kazdy riesi. pochop, že tomu každý před koupí nemusí rozumět, nějakému flashi, stejně tak jako to nemusí vědět prodejce, zvlášť pokud to třeba vykupuje jako bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Povedlo se až na počtvrtý jsi mohl říct, že abych ho ohnul a vydrželo v takovém tvaru se musí trochu nahřát. Tři hry jsem kvuli tomu zlomil a teď už mam jen jednu, která beztak nejde :cheesygrin:Ne, teď vážně jde to nějak poznat nebo mam rači stáhnout nějakou hru a vyzkoušet to? že váháš, normálně si stáhni hru a vyzkoušej a máš klid ! To jsou mi otázky :cheesygrin: edit: omlouvám se za dvojitý post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Povedlo se až na počtvrtý jsi mohl říct, že abych ho ohnul a vydrželo v takovém tvaru se musí trochu nahřát. Tři hry jsem kvuli tomu zlomil a teď už mam jen jednu, která beztak nejde :cheesygrin:Ne, teď vážně jde to nějak poznat nebo mam rači stáhnout nějakou hru a vyzkoušet to? Vážně , už jsi to mohl mít stažený a odzkoušený , místo bezpředmětnýho tlachání :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ty si pred kupou vobec neriesil ci bez flashu, alebo s flashom? Tak ako to kazdy riesi. Ne neřešil, řekl jsem si, že bud bude s flashem a budu hrát nebo si ho necham flashnout nevidim v tom žádnej problém hlavní je, že nemá ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 pochop, že tomu každý před koupí nemusí rozumět, nějakému flashi, stejně tak jako to nemusí vědět prodejce, zvlášť pokud to třeba vykupuje jako bazar Navíc administrátoři aukra, aukce s xbox360 udané jako flashnuté odstraňují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Vážně , už jsi to mohl mít stažený a odzkoušený , místo bezpředmětnýho tlachání :-) Jo mohl, jenže jsem si všiml topicu pro blbce tak jsem se zkusil zeptat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ještě jedna otázka znáte nějakou hru která nemusí bejt na dvouvrstvém dvd? Může to být sebevětší pí*ovina to mi je jedno, chci to jen vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ještě jedna otázka znáte nějakou hru která nemusí bejt na dvouvrstvém dvd? Může to být sebevětší pí*ovina to mi je jedno, chci to jen vyzkoušet. Hvězdička honí tečku , ta je dobrá , ta se dá hrát i z magnetofonového pásku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ještě jedna otázka znáte nějakou hru která nemusí bejt na dvouvrstvém dvd? Může to být sebevětší pí*ovina to mi je jedno, chci to jen vyzkoušet. ne, to nejde, jenom dema vypálíš na obyčejné DVD ! Hvězdička honí tečku , ta je dobrá , ta se dá hrát i z magnetofonového pásku :-D :) Navíc administrátoři aukra, aukce s xbox360 udané jako flashnuté odstraňují. A to jako proč? To je nějaká demence, nebo to je nesmysl ??? Asi to druhé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ne, to nejde, jenom dema vypálíš na obyčejné DVD ! Díky A to jako proč? To je nějaká demence, nebo to je nesmysl ??? Asi to druhé :) Nikdy jsem o tom nic neslyšel a když jsem tam prodaval flashnuté PSP a měl to tam napsaný tak nikdo nic a vklidu jsem ho prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 crapper: na poděkování tu máme tlačítko thanks 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.