Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj, k Vánocům jsem dostal xbox elite asi jasper podle hdmi výstupu. Chci se teda zeptat na několik věcí:

1. Xbox Live (hraní online) si budu muset platit až mi vyprší ten měsíc nebo budu moct jet na to silver konto?

2. Co se všechno dělá při flashi? Nechci si ho flashovat sám spíš aby mi to někdo za prachy udělal, ale zajímá mě jak je to časově náročný a jestli se tam něco pájí.

3. Dá se hrát přes live i stažený hry? Četl jsem někdo něco o nějakym "stheltu" nebo jak se to píše :D

4. Daj se nějak nakopírovat filmy a písničky na HDD xka třeba z flashky?

Dík za všechny odpovědi, časem sem možná něco přidám.

• 0
Odesláno
Ahoj, k Vánocům jsem dostal xbox elite asi jasper podle hdmi výstupu. Chci se teda zeptat na několik věcí:

1. Xbox Live (hraní online) si budu muset platit až mi vyprší ten měsíc nebo budu moct jet na to silver konto?

2. Co se všechno dělá při flashi? Nechci si ho flashovat sám spíš aby mi to někdo za prachy udělal, ale zajímá mě jak je to časově náročný a jestli se tam něco pájí.

3. Dá se hrát přes live i stažený hry? Četl jsem někdo něco o nějakym "stheltu" nebo jak se to píše :D

4. Daj se nějak nakopírovat filmy a písničky na HDD xka třeba z flashky?

Dík za všechny odpovědi, časem sem možná něco přidám.

1. ano pak budes muset kupovat vyjde to cca 60kc/mesic

2. co ja vim tak se nic nepaji ale kdybych kecal opravte me, doba flashe zalezi na mechanice budes mit liteon nejspis takze myslim ze u zkuseneho flashera takova pul hodina

3. ted je s hranim palenek skoro vzdy ban, az vyjde novy dobry cfw bude snad vsechno ok a pujde to

4. z flashky ne pisnicky musis nakopirovat na nejake cd a v xku ripnout a nebo propojit rovnou s pc a spustit si to na xku, a filmy z dvd ripnout na hdd nejdou

• 0
Odesláno

Zdravím. Měl bych dotaz. Chtěl bych si spouštět avi na Xku, a tak jsem tady trochu brouzdal jak na kodeky, našel i návod apod., ale pořád si ještě nejsem úplně jistý. Jediná možnost jaky ty kodeky do Xka dostat je buď přes Live, nebo připojit k PC a narvat na hdd? Nějaká možnost, že bych je hodil na flashku a nahrál do Xboxu není?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu