Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Díky! Já jenom právě nevím co jde z XBOXU :-)

Poslední rada pro blbce... Mám noťas se kterým se připojuji na můj router co mám tak 20 metrů od Xboxu (proto nelze použít kabel). Mohu tedy z XBOXU strčit kabel do Noťase, který přímá internet z routeru? Díky!

jestli mas na notesu pripojeni na net pres wifi nemel by byt zadny problem, nebo to jde pokud mas dve sitovky(pocitam ze na notesu mas jen jednu a tedy by jsi mel byt s notesem pripojeny pres wifi), xbox by si pak mel vse nastavit sam, pokud by byl nekde problem napis sem

• 0
Odesláno

Podívej se,jestli máš poslední FW vypalovačky : http://www.firmwarehq.com/LG/GSA-T50N/files.html . Někdy to pomůže . Jinak je to jen vypalovačkou .Jestli je starší,tak si kup novou ( nejlépe LG ) a bude po problémech . Lepší než pořád kazit nějaké DVD . Na tom co ukáže ABGX při vypalování nezáleží.Vypalovat to musí i špatné iso , ale potom to nejde jen v xboxu .

• 0
Odesláno

Zdravím, nějakou dobu jsem teď nesledoval dění okolo wawe atd. A teď se dívám, že už je wave 5 a dokonce i 6. Tak by mě zajímalo, jestli mi na spuštění her z těchto nových wave stačí activation dvd, které se používalo na spouštění her s wave 4, nebo ne. A jestli jo, je vše bez problému?

A poslední dotaz: Jaké je poslední verze abgx a rozpozná už wave 5 a 6?

díky za odpověď

• 0
Odesláno
Zdravím, nějakou dobu jsem teď nesledoval dění okolo wawe atd. A teď se dívám, že už je wave 5 a dokonce i 6. Tak by mě zajímalo, jestli mi na spuštění her z těchto nových wave stačí activation dvd, které se používalo na spouštění her s wave 4, nebo ne. A jestli jo, je vše bez problému?

A poslední dotaz: Jaké je poslední verze abgx a rozpozná už wave 5 a 6?

díky za odpověď

Wave 5 a 6 jsou prakticky totožný se 4 (fungujou na 1.61/LT bez patchování a na 1.6 s Active ISO). Aby ABGX rozpoznal wave 5/6, tak potřebuješ neoficiální patch http://console-forum.net/showpost.php?p=817782&postcount=2

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu