xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Díky! Já jenom právě nevím co jde z XBOXU :-)Poslední rada pro blbce... Mám noťas se kterým se připojuji na můj router co mám tak 20 metrů od Xboxu (proto nelze použít kabel). Mohu tedy z XBOXU strčit kabel do Noťase, který přímá internet z routeru? Díky! jestli mas na notesu pripojeni na net pres wifi nemel by byt zadny problem, nebo to jde pokud mas dve sitovky(pocitam ze na notesu mas jen jednu a tedy by jsi mel byt s notesem pripojeny pres wifi), xbox by si pak mel vse nastavit sam, pokud by byl nekde problem napis sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 jo díky, funguje to... jenom sem musel povoil sdílení připojení... Ono je to dokonce popsaný i na oficiálních stránkách xboxu, v manuálu je ovšem pouze připojení do routeru :-) edit: ještě k tomu kabelu... v televizi mám hdmi, elite verze XBOXU má hdmi výstup? Takže kabel hdmi to hdmi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 jojo, ale mám zkušenosti, že HDMI 1.3 prostě nefunguje (ale neměl pozlacený konektor, možná to bylo kvůli tomu, že byl prostě nekvalitní, každopádně z noťasu do televize funguje v pohodě). Xko má myslím 1.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 aha... No já koukám že na czechcomputeru mají jenom 1.3, škoda no... :/ 1.3 tedy opravdu fungovat nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Čus zase jsem sku*vil 2 DVD ale abgx360 psalo jen modrym a zelenym .... ale u vypalovani to vyhodilo todle : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Podívej se,jestli máš poslední FW vypalovačky : http://www.firmwarehq.com/LG/GSA-T50N/files.html . Někdy to pomůže . Jinak je to jen vypalovačkou .Jestli je starší,tak si kup novou ( nejlépe LG ) a bude po problémech . Lepší než pořád kazit nějaké DVD . Na tom co ukáže ABGX při vypalování nezáleží.Vypalovat to musí i špatné iso , ale potom to nejde jen v xboxu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já to pálím na Notebooku :? ... asi půl roku starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sukyno Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 zdarec, kámošovi se pořád odpojuje ovladač. zkoušel jsem to spárovat, od tý doby vydrží dýl připojenej, ale stejně se po nějaký době vždycky odpojí. Baterie je plně nabitá... nevíte, co s tim? nebo co to způsobuje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 může to být vadný akumlátor ? jak je starý ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sukyno Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Xko kupoval na konci února. Baterky má teda nabíjecí a kupoval je někdy předevčírem, tušim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Zdravím, nějakou dobu jsem teď nesledoval dění okolo wawe atd. A teď se dívám, že už je wave 5 a dokonce i 6. Tak by mě zajímalo, jestli mi na spuštění her z těchto nových wave stačí activation dvd, které se používalo na spouštění her s wave 4, nebo ne. A jestli jo, je vše bez problému? A poslední dotaz: Jaké je poslední verze abgx a rozpozná už wave 5 a 6? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Zdravím, nějakou dobu jsem teď nesledoval dění okolo wawe atd. A teď se dívám, že už je wave 5 a dokonce i 6. Tak by mě zajímalo, jestli mi na spuštění her z těchto nových wave stačí activation dvd, které se používalo na spouštění her s wave 4, nebo ne. A jestli jo, je vše bez problému?A poslední dotaz: Jaké je poslední verze abgx a rozpozná už wave 5 a 6? díky za odpověď Wave 5 a 6 jsou prakticky totožný se 4 (fungujou na 1.61/LT bez patchování a na 1.6 s Active ISO). Aby ABGX rozpoznal wave 5/6, tak potřebuješ neoficiální patch http://console-forum.net/showpost.php?p=817782&postcount=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Díky moc. A abgx 1.0.2 je nejnovější verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Díky moc. A abgx 1.0.2 je nejnovější verze? Jop, nejnovější ... http://abgx360.net/download.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Nevite nekdo proc kdyz volam na MS (800-142-365) mi to rika "Nemate opravneni volat toto cislo"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 mam xbox 360 s flashem a kdyz sem si chtel pustit nejaky avi soubor, tak mi to píše abych si stáhl nejnovější update z xlive, ale nechci dostat ban. Nedá se udělat nějak jinak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Kodeky ... http://console-forum.net/showpost.php?p=446427&postcount=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Updatem firmwaru asi neprijdu o flash co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Updatem firmwaru asi neprijdu o flash co? Updatom neprides o fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Updatem firmwaru asi neprijdu o flash co? Opravdu nepřijdeš, flash = upravený firmware pro mechaniku, kterej nemá se samotnou interní pamětí nic společnýho ... stačilo se podívat do topicu pro začátečníky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frap10 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 zrovna jsem si vypali Aliens vs Predator 3. Hodim to do xka a hodil jsem upgrade.Restartovalo jsme mi xko a chci spustit hru ale zase to chtelo upgrade.Nevite co s tim.Uz se mi to stalo u druhe hry ktera chtela upgrade. Dashboard meho xka je 2.0.8955.0 moc dik za odpoved a hlavne radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Zkus udělat ještě jednou update přes flashku (pro jistotu) ... Jaký máš flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 jednoznacne urobit update cez USB...a mozno este predtym zmazat chyby v dashboarde - drzat male tlacidlo a zapnut konzolu, stale drzat male tlacidlo az kym konzola nenabehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Jojo nechce se mi hledat a nechce se mi zakládat novej topic Takže rovnou k věci: Klekla mi televize a tak se ptám co si mám pořídit abych mohl hrát na monitoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Jojo nechce se mi hledat a nechce se mi zakládat novej topic Takže rovnou k věci: Klekla mi televize a tak se ptám co si mám pořídit abych mohl hrát na monitoru? Kabel, aby ti pasoval na vstup monitora...co si myslel? HDMI, alebo DVI, alebo to posledne VGA...zalezi na vstupoch, ake ma monitor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.