Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Mel jsem moznost si pujcit od kamose xbox, abych vedel, jak mi bude vyhovovat ovladani ve hrach.. bohuzel jsem mel, ale jen bfbc2 a gow2, coz me sice nejak nesedlo, ale pocitam, ze se da na ovladani zvyknout? No ale co bych rad vedel jsou dve veci... xbox co jsem mel byl zrejme falcon a jakoze zdal se mi docela hodne hlucny pri provozu.. pokud si koupim nyni novy xbox, tzn jasper, je to aspon o neco lepsi? co se tyce citlivosti pacek na gamepadu, da se nekde nastavit jejich citlivost ve hrach? a posledni vec, vsiml jsem si, ze mi hlasil xbox, ktereho jsem mel pripojen k tv hdmi kabelem, ze bezi v modu 1080p.. no a jelikoz konsole nema bluray mechaniku.. je zde moznost poustet mkv 720-1080p filmy? ci je nutna nejaka casove narocna konverze do jineho formatu? pokud je nutna konverze, ztraci zaznam na kvalite? jak je to s titulkama, at uz internima v mkv, ci extrenima *srt atd... Diky za info, toto je snad posledni vec co bych rad vedel pred koupi xboxu... chtel jsem cekat na zminovanou prognozu analitiku a cekat na novou verzi xboxu+natal za 299 usd, ale pocitam, ze jelikoz dolar a euro posiluje, tak ta prognoza asi moc nevyjde a taky si nemyslim, ze by nova revize xboxu, mela neco skveleho oproti jasperu...

• 0
Odesláno

Hodlám na Xbox 360 přehrávat poměrně dost filmy a seriály.

Pár otázek:

1. Když si teď koupím Xbox 360, budou tam nejnovější kodeky?

2. Půjdou externí .srt titulky?

3. Je možné u arcade verze přehrávat filmy z USB flashdisku?

4. Je možné u elite verze zkopírovat filmy z PC přes sít do Xboxu na disk a přehrávat je bez nutnosti mít zapnuté PC?

5. Je opravdu maximální velikost přehrávaného souboru 4 GB?

• 0
Odesláno

hoj jeste se chci zeptat sem si vsiml kdzy na hre z druhe strany dvd je na krajich takovy prouzek mam to u vsechn her ale jestlit o neni xboxem ze ho tam skrabla mechanika,je to vzdy na kraji asi 2-3 mm prouzek ne skrabanec, a taky se chci zeptat hluk z vetracku to poznam ale pak jakoby mechanika pracovala tak takovy prejizdeni obcas skripot mechaniky je to normalni hluk? dekuji za rychlou odpoved moc

• 0
Odesláno

Ahoj chtěl bych koupit xbox 360,jsem začátečník v tomhle chci ho pro děti na hraní.Co budu muset udělat proto aby na něm šli přepálené hry??A kolik mě to bude stát.Jsem z Olomouce.Jsou tam nějaké rizika u přepálených her???Četl jsem něco o nějakých BANECH.Když dostanu ban bude dál konzole fungovat??Děkuji za zodpovězení mých dětských otázek.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu