xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Na jake wawe mam patchovat aby jeli hry na 1.4 flash ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Na wave 2, stačí se podívat do topicu pro začátečníky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marif Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 neví někdo jestli se dá u nás sehnat sada na otevření x boxu 360 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SethLBC Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 v čechách nevim, každopádně pokud máš paypal tak můžeš tady http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6116~r.74854421 je to sice z hong kongu, ale poštovný je gratis po celým světě ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 neví někdo jestli se dá u nás sehnat sada na otevření x boxu 360 ? ano dá videl jsem to na aukru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marif Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 čau nevíte někdo jestli zabanujou flashlé x ko kdyz tam budu chodit s originalkama ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Záleží na tom jakou máš verzi iXtreme ... jestli LT nebo LT 1.1 na lite-on a nebo LT 1.1 na benq, ban ti nehrozí - aspon v tuhle chvíli ne :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marif Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 LT tam NENI URČITE BUDE TAM 1,5 NEBO 1,6 ale dokud tam nedam novy update tak ban urcite nehrozi ,ale planuju to preflashovat na LT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Mel jsem moznost si pujcit od kamose xbox, abych vedel, jak mi bude vyhovovat ovladani ve hrach.. bohuzel jsem mel, ale jen bfbc2 a gow2, coz me sice nejak nesedlo, ale pocitam, ze se da na ovladani zvyknout? No ale co bych rad vedel jsou dve veci... xbox co jsem mel byl zrejme falcon a jakoze zdal se mi docela hodne hlucny pri provozu.. pokud si koupim nyni novy xbox, tzn jasper, je to aspon o neco lepsi? co se tyce citlivosti pacek na gamepadu, da se nekde nastavit jejich citlivost ve hrach? a posledni vec, vsiml jsem si, ze mi hlasil xbox, ktereho jsem mel pripojen k tv hdmi kabelem, ze bezi v modu 1080p.. no a jelikoz konsole nema bluray mechaniku.. je zde moznost poustet mkv 720-1080p filmy? ci je nutna nejaka casove narocna konverze do jineho formatu? pokud je nutna konverze, ztraci zaznam na kvalite? jak je to s titulkama, at uz internima v mkv, ci extrenima *srt atd... Diky za info, toto je snad posledni vec co bych rad vedel pred koupi xboxu... chtel jsem cekat na zminovanou prognozu analitiku a cekat na novou verzi xboxu+natal za 299 usd, ale pocitam, ze jelikoz dolar a euro posiluje, tak ta prognoza asi moc nevyjde a taky si nemyslim, ze by nova revize xboxu, mela neco skveleho oproti jasperu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 zvykneš si nebude mín hlučný ale když si nainstaluješ hry na hdd tak bude citlivost nastavit nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Super no a jak s tema videama? A ted me napadla jedna dulezita informace... planuju s flashnutym xboxem chodit na live... pokud nekdy dostanu ban, pujde se mi alespon napojit na vnitrni sit a napriklad streamovat filmy? tzn je ban omezen jen na xbox live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THe.gaME Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 hoj vsichni,mam problem zacatecnickej :D koupil jsem si xbox po nekom a chci jeho profil smazat de to ? a jak? myslim profil v dashboardu a jeste jak se zapnou vibrace na ovladaci,ve hre dou vypnout a zapnout ale tam je mam zaply tak v cem je problem?vibrace nejedou,dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 System settings - memory - gamer profiles - profil kterÝ chceŠ smazat - delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 jaká muže být maximalní kapacita pamětové karty k xboxu360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Maximální velikost originál Microsoft Memory Unit je 512 MB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THe.gaME Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Hoj,chci pripojit xbox k netu,nemam zatim zakoupeno xbox live,chci to jen pripojit ,zapojil sem kabel ethernetovej,zjistil sem ip,dns,gateway,subnet mask, zadal sem a po testu pripojeni mi najede PC NOT LISTED v cem je problem,delam to podle navodu a nevim si rady,dekuju za odpoved moc edit: uz sem na to prisel,bylo to lamacky prehlidnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 9martin Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Hodlám na Xbox 360 přehrávat poměrně dost filmy a seriály. Pár otázek: 1. Když si teď koupím Xbox 360, budou tam nejnovější kodeky? 2. Půjdou externí .srt titulky? 3. Je možné u arcade verze přehrávat filmy z USB flashdisku? 4. Je možné u elite verze zkopírovat filmy z PC přes sít do Xboxu na disk a přehrávat je bez nutnosti mít zapnuté PC? 5. Je opravdu maximální velikost přehrávaného souboru 4 GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 1.) Ne, budto je stáhneš z XLive a nebo je seženeš tady na foru a nakopíruješ na HDD. 2.) Ne, externí titulky nejsou podporovaný 3.) Ano, bez kodeků jen ve formátu WMV 4.) Přiznám se, že tohle nevim. Streamovat to jde určitě, ale jestli kopírovat na HDD nevim .. možná najdeš odpověd tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THe.gaME Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 hoj jeste se chci zeptat sem si vsiml kdzy na hre z druhe strany dvd je na krajich takovy prouzek mam to u vsechn her ale jestlit o neni xboxem ze ho tam skrabla mechanika,je to vzdy na kraji asi 2-3 mm prouzek ne skrabanec, a taky se chci zeptat hluk z vetracku to poznam ale pak jakoby mechanika pracovala tak takovy prejizdeni obcas skripot mechaniky je to normalni hluk? dekuji za rychlou odpoved moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Jako DVDčko je na tom kousku tmavší? To je normální, je to tim vypálením ... jinak mechanika pracuje, ty zvuky jsou taky v pořádku, neboj :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THe.gaME Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 jj proste jiny odstin ma ten prouzek,ja jen pro jistotu ,ty zvuky me prekvapujou ,chapu je to masina ale nejsem zvykly mam xbox 4 dny max a jeste spoustu veci musim poresit,diky za velmi rychlou odpoved, toto je luxusni projekt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 hele kdyz mam evropskýho jaspra pujdou mi hra ktera je jen pro NTSC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 NTSC rozjedeš jenom na konzoli z USA a nebo na konzoli, která má XBR. Na PAL konzoli s klasickym flashem NTSC hry nerozjedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 ne pouze pal a region free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cheeky1 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Ahoj chtěl bych koupit xbox 360,jsem začátečník v tomhle chci ho pro děti na hraní.Co budu muset udělat proto aby na něm šli přepálené hry??A kolik mě to bude stát.Jsem z Olomouce.Jsou tam nějaké rizika u přepálených her???Četl jsem něco o nějakých BANECH.Když dostanu ban bude dál konzole fungovat??Děkuji za zodpovězení mých dětských otázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.